Şimdi Ara

Ses kartı + (2+1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar giriş seviyesi 50-100 lira arası windows 7 ile uyumlu bir ses kartı,
    Birde altec in mx5021 modelini bir incelemede gördüm oldukça beğenilmişti,
    Ama mx5021 biraz pahalı birde galiba o modelden kalmamış yada türkiyeye getirilmiyor galiba,
    O zaman sizede 100-150 lira arası bir bütçeyle oyun film müzik her alanda kullanabileceğim,
    Yüksek ses vermesi hiç önemli değil sadece kaliteli ses versin biliyorsunuz apartmanda olsada açamıyoruz,
    Böyle bir 2+1 ne önerirsiniz,
    Lütfen logitec ve creative önermeyin.

• Philips spa2300 öneriyorum. Bende var çok memnunum. Resmen kaliteli berrak ses. Bass larda süper. Bir üst modelini de alabilirsin spa3300 çıkmış galiba. Ses kartı olarakta bende fazla olan, garantisi devam eden Creative sound blaster kartı öneriyorum. :) Windows 7 için driver ı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 19 Şubat 2010; 17:43:22 >
  • Öncelikle ilginiz için teşekkürler,
    SPA3300 modelini biraz araştırdım,
    Benim değindiğim noktada başarılıymış,
    Yani yüksek seste iyi değil ama sizin dediğiniz gibi berrak ve net bir ses veriyormuş,
    Tekrardan teşekkür ederim,

Yeni önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • O zaman FX4021

Sıfırı için biraz daha çıkman gerek. Kristal gibi berrak mid ve tizleri, tatminkar bassları vardır. Sizi her türlü tatmin edecektir.
    Eğer o kadar para veriyorum sıfır olsun diyorsanız, VS... diye başlayan modelleri var. Kullanmadım, ancak bu markaya kesinlikle güveniyorum.

Bu arada, halihazırda FX4021 kullanıcısıyım
  • Şimdi şöyle oldu o zaman,

1- FX4021 185 Lira
    2- VS4221E 150 Lira
    3- VS2621 115 Lira

Almışken fx4021 mi alın diyorsunuz şimdi ?
  • Evet, kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.