Şimdi Ara

Ses Sistemi yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha önce forumda ses sistemi tavsiyesi istemiştim. Saolsun arkadaşlar

Pioneer 7250 SD Teyp
    Hertz esk 135
    Hertz esk 165
    Sound magus h500 anfi
    Kicker cvr 15 webwoofer

Tavsiyesinde bulundu. Teybi aldım fakat geri kalanlar beni maddi olarak baya bi sarsıcağa benziyo bende bu yüzden biraz daha ucuz yollu bir sisteme yönelme kararı aldım. Pioneer 7250 teybe gidicek en iyi ama ucuz set ne şekilde olabilir? Teşekkürler.

• hocam bozma istifini git bunları al çok memnun kalacan
    eğer daha da ucuz olsun diyorsan öne 165 esk tak arkaya bir şey takma anfinide 4 yollu sound magus veya jbl 1004 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: macun

hocam bozma istifini git bunları al çok memnun kalacan
    eğer daha da ucuz olsun diyorsan öne 165 esk tak arkaya bir şey takma anfinide 4 yollu sound magus veya jbl 1004 al
    Tamam hocam ya paraya kıyıp alıcam.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNDoR 2

Tamam hocam ya paraya kıyıp alıcam.. :)

Alıntıları Göster
    Bence Hertz gibi bi markayla fazla uçmaya gerek yok yazık günah okadar paraya onun yerine Kenwood tavsiye ederim hem güçlüdür hemde cebinize yazık etmez.Amfi olarakda Sound Magus C90 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bence Hertz gibi bi markayla fazla uçmaya gerek yok yazık günah okadar paraya onun yerine Kenwood tavsiye ederim hem güçlüdür hemde cebinize yazık etmez.Amfi olarakda Sound Magus C90 olabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saolun var olunda macun hocam istifini bozma devam et diyo sende böyle diyosun napıcam ben şimdi?
  • quote:

Arkadaşlar saolun var olunda macun hocam istifini bozma devam et diyo sende böyle diyosun napıcam ben şimdi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birde bu seti düzersem eğer önleri ve arkaları komple ESK 165 yapsam nası olur?
  • quote:

Arkadaşlar birde bu seti düzersem eğer önleri ve arkaları komple ESK 165 yapsam nası olur?

Alıntıları Göster
    çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macun

çok daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Saolasın macun hocam hepsini esk 165 yapıcam ama bugün baktım benim arabanın yani Astra G'nin ön kapıdaki hoparlörler 13 cm arkadakiler 10 cm ben bu 16 cmlik hertzleri kapılara nası yapıcam?? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNDoR 2 -- 3 Şubat 2011; 16:43:21 >
  • quote:

Saolasın macun hocam hepsini esk 165 yapıcam ama bugün baktım benim arabanın yani Astra G'nin ön kapıdaki hoparlörler 13 cm arkadakiler 10 cm ben bu 16 cmlik hertzleri kapılara nası yapıcam?? :)

Alıntıları Göster
    olabilir.
    jbl 301.1
    308d4
    jbl gto 6508c
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

olabilir.
    jbl 301.1
    308d4
    jbl gto 6508c

Peki kardeşim ben bu 16 cmlik hoparlörleri kapılara nası yerleştiricem. Önler 13 arkalar 10 cm benim...
  • quote:

quote:

olabilir.
    jbl 301.1
    308d4
    jbl gto 6508c

Peki kardeşim ben bu 16 cmlik hoparlörleri kapılara nası yerleştiricem. Önler 13 arkalar 10 cm benim...

arkaya pandizot yaptırabilirsin.arabanın markası ne?önleride teyp ile kullanırsın.
    veya kapılarada yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 5 Şubat 2011; 15:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

quote:

quote:

olabilir.
    jbl 301.1
    308d4
    jbl gto 6508c

arkaya pandizot yaptırabilirsin.arabanın markası ne?önleride teyp ile kullanırsın.
    veya kapılarada yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    Opel Astra G. Çok fazla sağını solunu kestirip arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum...

• quote:

Opel Astra G. Çok fazla sağını solunu kestirip arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum...

Alıntıları Göster
    komp alma o zaman.dengesizlik olur ama bassı kısarsın.
  • quote:

komp alma o zaman.dengesizlik olur ama bassı kısarsın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben seti taksit taksit düzüyorum. :) şuan elimde teyp var. Bu ayda 4 tane Hertz esk 165leri alıcam. Eğer hoparlörleri alırsam amfi ve woofer olmadan hoparlörleri bağlayıp direk kullanabilir miyim?
  • quote:

Arkadaşlar ben seti taksit taksit düzüyorum. :) şuan elimde teyp var. Bu ayda 4 tane Hertz esk 165leri alıcam. Eğer hoparlörleri alırsam amfi ve woofer olmadan hoparlörleri bağlayıp direk kullanabilir miyim?

kullanırsın.
  • quote:

quote:

kullanırsın.

Alıntıları Göster
    Tşk ediyorum ve bişi sormak istiyorum. Peki sette amfi ne işe yarıyo? Sadece Woofer'a giren gücü mü artırıyo?

• quote:

Tşk ediyorum ve bişi sormak istiyorum. Peki sette amfi ne işe yarıyo? Sadece Woofer'a giren gücü mü artırıyo?

hayır sadece woofer a giren gücü artırmıyo.hem wooferı hemde ses arttırmak için kullanılır.ses çıkışlarını güçlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 6 Şubat 2011; 12:10:41 >
  • quote:

quote:

hayır sadece woofer a giren gücü artırmıyo.hem wooferı hemde ses arttırmak için kullanılır.ses çıkışlarını güçlendirir.

Alıntıları Göster
    kardes sistemi hala alip almadigin konusnda bi not dusmemissin .... aracin orjinalide bozulmasin istiyosun zaten aracin orjinalligi bozulmuyo kapilari actiktan sonra uygulama yapilcak yere sadece mdf kesiliyo kapiyi toparladigindada hicbisey gozukmuyo anladiigm kadariylada hertz alicak butceye sahip degilsen alt sinif urunlere bakicaksin

kicker ds 650.2

kicker comp 12

kicer 350.4 buda olmazsa dijital desings c4b derim daha da assalara inersen gurultu dinlersin muzik degil....yazdiklarim butcen icin uygun

amac kopmaksa massive audio audioson infinity dijital desings alpine vibe unitelerle baslayabilirsin.saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ferro1983

kardes sistemi hala alip almadigin konusnda bi not dusmemissin .... aracin orjinalide bozulmasin istiyosun zaten aracin orjinalligi bozulmuyo kapilari actiktan sonra uygulama yapilcak yere sadece mdf kesiliyo kapiyi toparladigindada hicbisey gozukmuyo anladiigm kadariylada hertz alicak butceye sahip degilsen alt sinif urunlere bakicaksin

kicker ds 650.2

kicker comp 12

kicer 350.4 buda olmazsa dijital desings c4b derim daha da assalara inersen gurultu dinlersin muzik degil....yazdiklarim butcen icin uygun

amac kopmaksa massive audio audioson infinity dijital desings alpine vibe unitelerle baslayabilirsin.saygilar

Alıntıları Göster
    Kicker in tonlamasından hoşlanıyorsan , sorun yok.Güzel bir liste , amfi kaldırırmı bilmiyorum çünki gücü nedir , ne degildir bilemedigim için yorum yapamıyıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Kicker in tonlamasından hoşlanıyorsan , sorun yok.Güzel bir liste , amfi kaldırırmı bilmiyorum çünki gücü nedir , ne degildir bilemedigim için yorum yapamıyıcam.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bende şöle orta yollu bişeyler toplamaya çalıştım değerli görüşlerinizi bekliyorum saygılar...

- pioner 7250 SD
    - Jbl GT5-A60 E Anfi
    - jbl BOX -12P SUBWOOFER KUTU
    - Jbl GTO -608 component.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.