Aşağıdaki set eşyalarını arıyorum. Planları var mı bilmiyorum. Eşya parçalarını veya planları varsa planlarını düşürenler nerede düşürdüğünü belirtirse memnun olurum. Ona göre arayacağım
Setler rastgele düşüyor. Maalesef planları yok kendin yapamıyorsun. Bulmak ya da bulmamak şansına kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
O eşyalar ile ilgili verilebilecek tek bilgi sadece torment zorluk seviyesinde düştükleri.
Aughild dışında. Aughild itemleri yerden düşmüyor sadece craftlanıyor. Aughildin planını düşürmen lazım.
Aughildin materiali buralardan düşüyor.
quote:
Shard of Entsteig Plate Acquired from: Act I, Defiled Crypt, The Matriarch's Bones Event, Lord Dunhyld (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: The Matriarch's Bones Act I, The Festering Woods, Feklar's Ghost (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill Feklar's Ghost Act I, The Festering Woods, Hawthorne Gable (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill Hawthorne Gable Act II, Sewers of Caldeum, Shade of Nar Gulle (Rare spawn Enraged Phantom) Act II, Sewers of Caldeum, Chiman's Curse Chest mini Event, Raziel (Event spawn Enraged Phantom) Act II, Unknown Dephts, The Archivist (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill The Archivist Act II, Tomb of Khan Dakab, Spirit of Khan Dakab (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: Spirit of Khan Dakab Act II, Realm of Shadow, The Tomekeeper (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill the Tomekeeper Where to farm: Act I, The Festering Woods Used for: Aughild's Power, Shoulders, 6 random magic properties Aughild's Rule, Torso, 6 random magic properties Aughild's Search, Wrists, 6 random magic properties Aughild's Spike, Head, +91–100 Resistance to All Elements, 5 random magic properties Set Bonus Aughild's Authority: (2): Reduces damage from ranged attacks by 7.0%, Reduces damage from melee attacks by 7.0%, (3): Reduces damage from elites by 15.0%, Increases damage against elites by 15%
Aughild materialini düşürmek için yapılacak şey : Act 1 için : Bounty: Kill Feklar's Ghost, Bounty: Kill Hawthorne Gable Act 2 için : Bounty: Kill The Archivist, Bounty: Spirit of Khan Dakab, Kill the Tomekeeper
Bu bountyler gelene kadar oyuna gir-çık yapmaktır.
Dün gece rift yapmıştık senle.(<dmb>MechaTengu) Düzgün bir şey düşmedi galiba. Sıfır leg deyip duruyordun. Kolay düşen itemler değil.
Bu arada ben de Aughild material arıyorum. Bountyde denk gelirse çağırabiliriz birbirimizi.
en altta linklediğinin planı var craftlıyabilirsin planını düşürürsen yalnız diğerleri random düşüyor belirli bir yeri yok genelde rifttde düşürdüm ben.