Bildirim
Setfsb chıpset kodları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kendi websitesinde (http://www13.plala.or.jp/setfsb/) desteklenen anakartlara baktım ama maalesef seninkini bulamadım
Belki şu olabilir: Intel865G(V)/PE - ICH5 için RTM363-210
Ama bilmediğiniz yerleri kurcalamayın,güvenliği olmayan bir yazılım bu,zarar vermesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironpumper -- 19 Temmuz 2011; 14:30:16 > -
baktm ona error verdi olan bi versiyon buldum aslnda ama 3.06 işlemci 3100 de kalyor neden acaba 3100 uzernde donma yapıor scaklık falan normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_07 -- 19 Temmuz 2011; 15:32:39 > -
Denediğin versiyon da uymadığından donma yapmış olabilir. Yoksa dediğin gibi sadece 3.06'dan 3.1 'e olan ufak bir overclock'da donmamalı -
quote:
Orijinalden alıntı: ogz_07
baktm ona error verdi olan bi versiyon buldum aslnda ama 3.06 işlemci 3100 de kalyor neden acaba 3100 uzernde donma yapıor scaklık falan normal
865 chıpset yazanların hepsını denedım bır tanesı olduu sadece 4 kademe acıyorum skıntı yok 3100 cgz sorunsuz oluor bı kademe bıle ustune cıksam donuyor pc
önerebılecegını baska bır işlemcı oc yontemı varmı ? ana kart tan olmuor -
Başka bildiğim maalesef yok..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X