Şimdi Ara

Sevdigim kız çılgın dershanede oynayacak yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlığı yanlış okumadınız sevdiğim kız çılgın dershane filminde oynayacak bu fikrinden vazgeçirmem gerek yardım edin :(

• Konu şikayet edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden peki ?
  • Reklam.
    amaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki siz şikayet etmeye devam edin başarılarınızın devamını dileriz ben kaldırmıyorum.
  • Nasıl bir rolde oynayacak önemli olan bu.Tahmin ettiğimiz gibi bir rol ise vazgeçir derim.Oyuncu olmak istiyorsa da böyle saçma filmlerde oynaması bir yarar sağlamaz.
  • O tür bir rol zaten orası kesin ajansta kaydı falan var istese başka dizi yada filmlerde de çok rahat oynar hatta başka bi diziyle daha anlaşması var yeni çıkıcak bi türlü vazgeçiremiyorum
  • ne var canım sanat için soyunuversin nolcak...
  • karakterin adini soyle o ciktiginda gozlerimizi kapayalım.. ya da digerlerine bakalım.. ama arada kaynayabilir soz verilemez bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

ne var canım sanat için soyunuversin nolcak...

Tabii canım olmadı sanat için sokaklardada çıplak dolaşsın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

karakterin adini soyle o ciktiginda gozlerimizi kapayalım.. ya da digerlerine bakalım.. ama arada kaynayabilir soz verilemez bu konuda..

puahahahhahahhah hiç gülesim yoktu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

onu orada kütür kütür...hele bir de plajda falan geçerse bikinili falan çadırlarda...

Biliyorum ama bi türlü inandıramıyorumki off canım çok sıkkın
  • peki nasıl sahnelerde oynayacak.İnşallah böyle bişey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

peki nasıl sahnelerde oynayacak.İnşallah böyle bişey değildir

Çılgın dershanede oynarsa o tür sahnelerdede oynar şimdi folloş edicekler kızı off vazgeçmiyo :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

Evet başlığı yanlış okumadınız sevdiğim kız çılgın dershane filminde oynayacak bu fikrinden vazgeçirmem gerek yardım edin :(

Ulan sevgilin degil birseyin degil. Insanlarin kendi kararlarina saygi duymayi hicbirzaman ogrenemeyecek bu cahil halk. Insallah azalarak bitersiniz de Turkiye 3.dunya devleti olmaktan kurtulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Evet başlığı yanlış okumadınız sevdiğim kız çılgın dershane filminde oynayacak bu fikrinden vazgeçirmem gerek yardım edin :(

Ulan sevgilin degil birseyin degil. Insanlarin kendi kararlarina saygi duymayi hicbirzaman ogrenemeyecek bu cahil halk. Insallah azalarak bitersiniz de Turkiye 3.dunya devleti olmaktan kurtulur..

Kardeşim burda sevgilim olmasa bile doğru yolda değil bunun farkında olmasını istiyorum ayrıca o filmde oynayan kişi senin sevdiğin yada akraban olsa zerre kadar bile olsa utanç duymazmısın elalemin abazası senin sevdiginin yada akrabanın çıplaklıgını izliyo biraz empati kur.
  • Akraban olsa neyse diyecegim. Sevdigim diyosun. Muhtemelen kizin senin onu sevdiginden haberi bile yok. Suan kiza hicbir sey soyleme hakkina sahip degilsin. Cok yakin dostun olsa neyse. Yapabilicegin tek sey arkadassaniz (!) eger arkadasligini kesersin bukadar karsiysan. Ayrica insanlari degistirmeye de calismayin pisman olursunuz. Oldugu gibi seviyorsan sev. Sevdigin gibi oldurmaya calisma. Onun kararlarina saygi gostermek zorundasin.

• Ad soyad pls

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

muhalefet olduğum için değil sadece bir hatırlatma olarak söylüyorum; pique de shakira nın erkek ile klip çekmesine izin vermiyor. yani bunun örneği oralarda da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kardes onlain evli oldugunu hatirlatmam gerekmiyordur umarim. Verdigin ornegin arkadasla hicbir alakasi yok. Arkadas resmen kendi kendine gelin guvey olmus. Ne kizla bir ilisigi var hatta muhtemelen bir dostlugu bile yok. Bu durumda kiza karismasi kizin ozgurlugune karismaktir.

Eger konu "Sevgilim cilgin dersanede oynayacak" olsaydi ozaman girip bir mesaj bile atmazdim da. Sirf uzaktan seviyo diye insanlari kimse sahiplenemez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.