Napiyim bunu paraya cevirmek icin? http://urun.gittigidiyor.com/IC-ICE-GECMELI-UCLU-KALP-925A-GUMUS-KOLYE-UCU_W0QQidZZ14520320#aciklama
quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Sorma hocam ya kafam bozuk zaten Ben tövbe tövbe tamam hocam anladım bişi demiyorum bu kız milletine
quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Kız icin değil 50 lira icin üzülüyorum Nası yani çıkma teklifimi ettin yoksa çıktığın kızmı kabul etmedi anlamadık hocam?
quote:Orjinalden alıntı: Kahn ! quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Kız icin değil 50 lira icin üzülüyorum Nası yani çıkma teklifimi ettin yoksa çıktığın kızmı kabul etmedi anlamadık hocam? Çıktığım kızdan ayrıldım
quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Kızı geçin o hediyeyi paraya cevirmem lazım kardeşim yapacak bi şey yok. tekrar gittigidiyor a ilan vereceksin. artık ne zaman alıcı çıkarsa.
quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Kızı geçin o hediyeyi paraya cevirmem lazım kardeşim yapacak bi şey yok. tekrar gittigidiyor a ilan vereceksin. artık ne zaman alıcı çıkarsa. hocam o sadece resim icin ben gümüş dükkanından aldım gidip geri versem alırlar mı?
konu dışında yokmu "sevgilime ne alsam ne alsam" diyecek bi vatandaş ona 10 lira aşağıya sat bugün sattın sattın değilse elinde kalıcak gibi
lisede kız arkadşaım aldığım su damlası gibi gümüş kolye ucunu 4. kız arkadaşıma vermek nasip olmuştu
quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon quote:Orjinalden alıntı: BozkurtH Kızı geçin o hediyeyi paraya cevirmem lazım kardeşim yapacak bi şey yok. tekrar gittigidiyor a ilan vereceksin. artık ne zaman alıcı çıkarsa. hocam o sadece resim icin ben gümüş dükkanından aldım gidip geri versem alırlar mı? Gümüşü geri verdiğinde para etmez ama dükkancı insaflı birisiyse ve çok zaman geçmemişse belki para'nın yarısını verir. Boşver takma kafana.
Yoldan Geçen Bir Bayana Ve Kıza Ver En İyisi..Belki Yeni Bir Arkadaşlık Başlar.. Ama Kız Milleti İşte Bende Dün Ayrıldım Unut Gitsin..