Şimdi Ara

SEVGİLİM BENİ KUZENİMDEN KISKANIYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah şöyle bir kuzenimiz olmadı diyenler gelir şimdi,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "aşkım falan diyip durma la:d" gibi bir şey yaz. Yazış şekline çok dikkat et, bir nokta bile çok şey değiştiriyor...
  • 16 falan deme o kıza belli olmaz diyeyim ben
  • Yav kuzen la bu kuzen. Sevgiline söyle aşırı abartmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Senin küçücük kız dediğinin kızı olur, sevgilin haklı biraz çeki düzen hareketlerine.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Yav kuzen la bu kuzen. Sevgiline söyle aşırı abartmış

kuzen muzen ama aşkımlı canımlı cicimli konuşması normal değil. sonuçta bunları anlayamayacak kadar küçük de değil. 16 yaşında kız. sevgilisi haklı ama ortalığı ayağa kaldırması gerekmiyo.
  • yorumları okudum şok oldum la :( ciddi ciddi kuzenini uyar diyenler olmuş , ha kuzen ha kardeşin , istediğini desin ne olacak ki yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

yorumları okudum şok oldum la :( ciddi ciddi kuzenini uyar diyenler olmuş , ha kuzen ha kardeşin , istediğini desin ne olacak ki yani?

Akraba evliliği olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

yorumları okudum şok oldum la :( ciddi ciddi kuzenini uyar diyenler olmuş , ha kuzen ha kardeşin , istediğini desin ne olacak ki yani?

Akraba evliliği olabilir

olmaz
  • Bi sor bakalim sana neden oyle diyo sadece sor ama sorman yeterli gelir gibime geliyo

• Dostum kız arkadaşın haklı, kuzen olupta sevgili olan insanlar çok ülkemizde, yanlış anlama sakın sen kardeşin olarak görüyorsundur elbet ama karşındaki kuzenin öyle görmeyebilir. Kız arkadaşında bu bağlamda düşünmüştür, ki kuzenin sana söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil, benim mezhebime ters açıkcası. Benim kuzenim bana öyle bir şey diyecek önce eniştem kırar kafasını sen nasıl konuşuyorsun kendinden büyük abinle der. Bence git sert bi şekilde uyar, yumuşak yumuşak olmaz bu işler. Sevdiğinide üzme.
  • Sevgilim senin bana canım, bebeğim yazdığını görmüşte çok kıskanıyor tirip yapıyor banade. 16 yaşındaki kızda anlar bu durumu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

23 yaşındayım 16 yaşında kız bir kuzenim var, benimle konuşurken sürekli bebeğim aşkım canım cicim falan diyor, küçücük kız bende takmıyorum, geçen facede kuzenımle konuşmalarımızı görmüş benim kız, deliye döndü fıttırdı, bu nasıl sana böyle der bu nedirböyle flaan, dedim ya küçücük kız boşver takma dedim hem akrabamız dedim bişey olmaz dedim, ya baslarım akrabasına küçüklüğüne 16 yasına gelmıs kocaman kız olmus öyle konuşması normal degıl dedi baya bi kızdı, uyar şu kızı yoksa ben yapacağımı bilirim ona dedi, ben şimdi küçücük 16 yasında kızı nasıl uyarayım, kuzen bidaha bana bebegım canım deme dersem kırılır üzülür gibime geliyor soğukluk olacak gibi hissediyorum, sizce ne yapmalıyım bu durumda sonuçta akrabam ben anlayabiliyorum şakadan diyor bebegım canım dıye ben hiç öyle demıyorum sureklı ismiyle hitap ediyorum , sizce ne yapmam lazım benim uygun bi dille nasıl söylenir ki

Akrabaysa akrabalığını bilecek, benim kuzenlerim abi demeden lafa giremiyor, he sevmiyormuyuz birbirimizi seviyoruz ama önemli olan herkesin yerini bilmesi, kız arkadaşın haklı o yaşta kız küçücük felan değil istese çocuğu olur... Önce kendine sonra kuzenine bir ayar ver hareketlerinize çeki düzen verin..

• Sevgilin muhtemelen ülkemizdeki akraba evliliklerini düşünüyordur ve sıkıntı yapıyordur. Bence haklıda kuzenine bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin dostum.
  • kuzenine senin sevgilinle aynı kafadan birisini ayarla
  • ilk olarak sevgilinin yaptığı çok saçma. ama yok çocukluk aşkıymışsınız vs. o zaman kuzenine şakayla karışık gülerek diceksinki (yüzyüze) "ya benim kız senin yazdıklarını görmüş, başkası sanmış başımın etini yedi sonra anlatınca yarım saat güldük ahahha" falan tarzı. o zaman duurur gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ilk olarak sevgilinin yaptığı çok saçma. ama yok çocukluk aşkıymışsınız vs. o zaman kuzenine şakayla karışık gülerek diceksinki (yüzyüze) "ya benim kız senin yazdıklarını görmüş, başkası sanmış başımın etini yedi sonra anlatınca yarım saat güldük ahahha" falan tarzı. o zaman duurur gibi geliyor.

nasıl sacma? birisinin akrabasina askim vs demesi sacma asil. kız da sorun var. ayrica o yaslarda oluyor, gercekten ilgi duyuyor olabilir. kiz herkese askim canım vs demiyorsa daha da sıkıntı ama bunu da bilemez. zaten arkadasin da bu zamana kadar oyle konusmasina izin vermesi de ayri bi kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

quote:

ilk olarak sevgilinin yaptığı çok saçma. ama yok çocukluk aşkıymışsınız vs. o zaman kuzenine şakayla karışık gülerek diceksinki (yüzyüze) "ya benim kız senin yazdıklarını görmüş, başkası sanmış başımın etini yedi sonra anlatınca yarım saat güldük ahahha" falan tarzı. o zaman duurur gibi geliyor.

nasıl sacma? birisinin akrabasina askim vs demesi sacma asil. kız da sorun var. ayrica o yaslarda oluyor, gercekten ilgi duyuyor olabilir. kiz herkese askim canım vs demiyorsa daha da sıkıntı ama bunu da bilemez. zaten arkadasin da bu zamana kadar oyle konusmasina izin vermesi de ayri bi kafa

dostum herkes aynı değil. senin kuzenlerinle arandaki ilişki saygıyla sınırlandırılmış olabilir. tabi saygı olmasın demiyorum ama sınırını koymak lazım bence de. kuzenini arkadaşın gibi görebilirsin, her hangi bi kız arkadaşının (sevgili anlamında değil) sana canım cicim demesi anormal geliyorsa yine saçma ama anlarım, fakat burda bahsettiğimiz kişi kuzen. 1-2 aylık kız arkadaş bunu söylese kıza yolu vermek lazım.

Bu benim düşüncem tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

quote:

dostum herkes aynı değil. senin kuzenlerinle arandaki ilişki saygıyla sınırlandırılmış olabilir. tabi saygı olmasın demiyorum ama sınırını koymak lazım bence de. kuzenini arkadaşın gibi görebilirsin, her hangi bi kız arkadaşının (sevgili anlamında değil) sana canım cicim demesi anormal geliyorsa yine saçma ama anlarım, fakat burda bahsettiğimiz kişi kuzen. 1-2 aylık kız arkadaş bunu söylese kıza yolu vermek lazım.

Bu benim düşüncem tabi.

kıskanınca aklina geleni de soylemis olabilir. onu da anlamak lazim. yine de abartirsa sıkar evet

• hll knk kullanıcısına yanıt
    sevgilinin özgüeni yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.