Şimdi Ara

Sevgilinin uzun olması[AYRILDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi kisi sizden ayrilirinc hemen bi daha kimseye guvenmiycem oluyorsunuz

Ama bu sizin benlik bilincinizin dusuklugunden kaynakli

Baskalarina bu kadar bel baglamayin ailenizden olmadigi surece...

Kendinizi basklarindan az sevmeyin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

ilk sevgilindi galiba ama takma kafana. sende bakmaya başla beğendiğin kız olursa evlilik aşk hayalleri kurma. zaten olacaksa olur bi ilişkiye başladığında seviyorum geleceğimiz nasıl olur diye düşünme.

kız senden hoşlanmış ama zaman geçtikçe olmamış demek ki.

Aynen bu bana çok büyük bir ders oldu. Bundan sonra ilk olarak kendimi seveceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biiiiip

Bi kisi sizden ayrilirinc hemen bi daha kimseye guvenmiycem oluyorsunuz

Ama bu sizin benlik bilincinizin dusuklugunden kaynakli

Baskalarina bu kadar bel baglamayin ailenizden olmadigi surece...

Kendinizi basklarindan az sevmeyin :))

Ailemle sıkıntı yaşıyorum görüşmüyorum o yüzden bu kıza ailemden bile çok değer vermiştim. Kısa süreliğine yalnızlığımı ortadan kaldırmıştı. Bu hayatta yalnızız onu anladım.
  • benim fetişim var

• quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hocam geçmiş olsun, ilk baslarda üzülmenız normaldir tabiki. Umarım kısa zamanda atlatırsınız.

Bir de ayrılma sebebi neydı,söyleyebilir misiniz?

185 boylarında, kaslı, dövmeli birini buldu ve ayrıldı. Tabi bunu bana söylemedi, beni tüm sosyal medyada engelledi, facebook, instagram..
    En çok ne koyuyor biliyor musun, bana açıklama yapmadı sadece mutlu olamayacağız dedi ve her şeyi bitirdi. Aynı günün sabahında seni çok seviyorum diye mesaj atmıştı. Hayatımda kendimi bu kadar salak hissetmedim.

İbret alın ibretlik. Buraya gelip önemli olan boy değilciler özellikle baksın. Kendinizi kandırmayın. Boy her türlü üstünlüktür. Boyu kısa olanlar ya kısa kız bulacak ya da hiç bulaşmayacak. Sonra ağlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 8 Ekim 2017; 14:41:1 >

• "Beni rahatsız ettiğini söylesem bir daha lafı bile açmaz" derken ne demek istediğini anlamadım
  • Gitmiş yanlış kızla uğraşmışsın.

Uzun kız = EGO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Tamamen kadere bağlıyorum hocam :) Üniversite okurken yaz aylarında da kuaförde çalışıyordu harçlık çıkartmak için. Bizim dükkanın üst katındaki kuaförde işe girdi tesadüf. Ben de babamlara yardım olsun diye hafta sonları gidip gelirken kuaför abla böyle böyle bir durum var tanışmak ister misin dedi. Annem daha evvel söylemişti ona gelin bakıyoruz diye tabi Ben de olur dedim. Tanıştık ettik derken evlenmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

O ilişki biter birader. Üniversitede 1.70 sevgilisi (çocuk yanımda civciv kalıyor) olan bir kıza yürümüştüm. Kısa süre sonra ayrıldılar ve kızı eve atmıştım kısacık sürede.

Şimdi üniversite bitti anca iş yerine gidip akşamları elimizle takılıyoruz.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Bak kardeşim yaz bir kenara bu mesajı. Ayrılacaksınız üstelik boy farkı sebebiyle. tabi görünür ayrılık sebebi bu olmayabilir. Kendini fazla kaptırma derim üzülürsün. hemde çok.

Bak ne yazmıştım yukarı.
  • burak12133 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sende böyle kolay mı vazgeçiyon böyle olay çıkarmazsanız herkes kafasına göre rahat rahat ayrılır. Bazen kızlar bile erkeği rahat bırakmaz bunu göze alarak ilişkiye başlarlar. Öyle oyuncak olmadığını bu işlerin ona bunu göster. Hayatından bezdir.

• Allah boyumu baska tarafa vermis deseydin kiz sendeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarel abi -- 9 Ekim 2017; 17:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hocam geçmiş olsun, ilk baslarda üzülmenız normaldir tabiki. Umarım kısa zamanda atlatırsınız.

Bir de ayrılma sebebi neydı,söyleyebilir misiniz?

185 boylarında, kaslı, dövmeli birini buldu ve ayrıldı. Tabi bunu bana söylemedi, beni tüm sosyal medyada engelledi, facebook, instagram..
    En çok ne koyuyor biliyor musun, bana açıklama yapmadı sadece mutlu olamayacağız dedi ve her şeyi bitirdi. Aynı günün sabahında seni çok seviyorum diye mesaj atmıştı. Hayatımda kendimi bu kadar salak hissetmedim.

Hocam geçmiş olsun, banlıydım yazamadım 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaktım bee takma sen iyi olmuş senin için,üzülmede eminim daha iyisini bulacaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.