Şimdi Ara

Shaman mı ? Paladin mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ik 85 levelim olcağı için kolay item kasabilen oynaması kolay ama güçlü pvp si ve arenasıda iyi olan bir class arıyodum. Aklımda shaman ve paladin var hangi classda aradığım özellikleri bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinyth -- 14 Kasım 2011; 14:46:12 >

• Pala
  • Level kasarken sorun yaşamazsın item konusunda ama 85 olunca farklılık gösterir yani PvE item toplamak istiyorsan raid yapan bir guildde oynaman gerekiyor, PvP için ise arena ve rbg yapan bir guildde oynaman gerekiyor.
    Classların güçleri ise uzmanlaşmak istediğin talent'e göre ve seçtiğin talentin PvE yada PvP'deki kullanımına göre farklılıklar gösterir örnek; Restoration Shaman PvP'de daha iyi Holy Paladin PvE'de daha iyi gibi gösterilebilir.
  • paladin'in shaman'dan daha zevkli ve daha efektif olduğunu düşünüyorum.
  • pvpde item kasma ikisinde de aynı.

pvede ise paladin
    warrior ve dklarla +str zırh paylaşır
    kimseyle +int zırh paylaşmaz

shaman
    Hunter ile +agi zırh paylaşır
    kimseyle +int zırh paylaşmaz.

shaman'a item kasmak (özellikle resto ve ele için, çünkü int itemlarını onlar kullanır) genel olarak daha kolaydır.
  • Hunter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

pvpde item kasma ikisinde de aynı.

pvede ise paladin
    warrior ve dklarla +str zırh paylaşır
    kimseyle +int zırh paylaşmaz

shaman
    Hunter ile +agi zırh paylaşır
    kimseyle +int zırh paylaşmaz.

shaman'a item kasmak (özellikle resto ve ele için, çünkü int itemlarını onlar kullanır) genel olarak daha kolaydır.

aynen bu yorum çok iyi
  • Bu arada bende konu açmadan burda sorayim , benim 85 lvl huntera arena partneri olarak en iyi hangisi gider. Arkadasta 85 lvl Paladin - Mage - Warlock - Druid - Rogue ve bir Hunter daha var.Ben Beast Mastery'im bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

Bu arada bende konu açmadan burda sorayim , benim 85 lvl huntera arena partneri olarak en iyi hangisi gider. Arkadasta 85 lvl Paladin - Mage - Warlock - Druid - Rogue ve bir Hunter daha var.Ben Beast Mastery'im bu arada.

feral iyi gider. beast cleave.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.