Şimdi Ara

Shiny Ezik Poke Trade^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her gün için abartmamak koşulu ile konuya yazan ilk 5 arkadaş Asaerwhat nickinin trade'indeki Shiny pokemonlara teklif verebilir ama dediğim gibi abartmamak koşulu ile ve verdiklerinizi buraya yazarsanız liste halinde(En fazla 5 tane olsun) ben bu teklifleri hesabın sahibine iletirim ve kabul edilir.

Normal ezik pokelerinizi elinizden çıkarıp Shiny'lerini alın

• shiny nidoran(m)'ye glameow teklif attım
    shiny nincada'ya drifloon teklif attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krosty88 -- 13 Haziran 2010; 14:55:14 >
  • 3 tane teklif attım
  • s lotad a armaldo teklıfını attım
    s nincandaya aipom teklıfı attım
    s scyter a jynx teklıfnı attım
    s seedot a hophip teklıfını attım
    s skarmory e shroomish teklfini attım
    nick triplehdxhbk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 13 Haziran 2010; 16:19:53 >
  • Sen dünden önce Mizuhara , World_War ile orak iken hacklenmemiş miydin? Yoksa bu pokemonları nerden buldun dağıtmak için?Sanırım bi açıklama borçlusun.
  • Shiny Ponyta'ya Poochyena teklif attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Sen dünden önce Mizuhara , World_War ile orak iken hacklenmemiş miydin? Yoksa bu pokemonları nerden buldun dağıtmak için?Sanırım bi açıklama borçlusun.

quote:

Orijinalden alıntı: cEoMan06

Arkadaşlar her gün için abartmamak koşulu ile konuya yazan ilk 5 arkadaş Asaerwhat nickinin trade'indeki Shiny pokemonlara teklif verebilir ama dediğim gibi abartmamak koşulu ile ve verdiklerinizi buraya yazarsanız liste halinde(En fazla 5 tane olsun) ben bu teklifleri hesabın sahibine iletirim ve kabul edilir.

Ama bencede hackleyen sensin gibi daha doğrusu hack sayılmaz çalan sensin gibi (pokeleri)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Carın Leveli
    15 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Sen dünden önce Mizuhara , World_War ile orak iken hacklenmemiş miydin? Yoksa bu pokemonları nerden buldun dağıtmak için?Sanırım bi açıklama borçlusun.

quote:

Orijinalden alıntı: cEoMan06

Arkadaşlar her gün için abartmamak koşulu ile konuya yazan ilk 5 arkadaş Asaerwhat nickinin trade'indeki Shiny pokemonlara teklif verebilir ama dediğim gibi abartmamak koşulu ile ve verdiklerinizi buraya yazarsanız liste halinde(En fazla 5 tane olsun) ben bu teklifleri hesabın sahibine iletirim ve kabul edilir.

Ama bencede hackleyen sensin gibi daha doğrusu hack sayılmaz çalan sensin gibi (pokeleri)

Oyunun resmi forum sitesine bakarsanız bunları zaten görebilirsiniz :) hesap benim değilki :) Deaththekid nickli bir elemanın hesabı ve vortex'in resmi forum sitesinde Give-Away yapıyorlar :) sadece bu arkadaş değil birkaç kişi daha ingilizcem de kötü olmadığı için :) onlarla diyaloglarım iyi ben kendi hesabıma da bu şekilde alıyordum pokemonları.Sanırım açıklamam yeterlidir.

• hangi oyun bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herdie

hangi oyun bu?

Pokémon Vortex

www.pokemonvortex.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.