Şimdi Ara

shyvana free elo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • shyvana alıyoruz as jungle itemi kasıyoruz üstüne botrk bitiriyoruz, iyi oynarsanız en geç (bakın en geç diyorum) 17. dakikada 30 stack bitirirsiniz. ben 13:30 da bitirdim son maç ormanı aşırı hızlı dönen bir hero. botrkdan sonra duruma göre dead men's plate ve ruh gömlegi alıyorum. Son item değişir bazen trinity bazen frozen mallet bazen thornmail ama her türlü karşıyı patates ediyor alın görün

• bilader sen hangi gezegenin mağarasındasın?
  • Anakin abiden öğrenmiş gelmiş buraya yazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence as jungle itemi+full tank daha verimli.Botrk alınca da almayınca da hasarı fazla oluyor açıkçası ikisini de denedim.

Bence botrk yerine büyü direnci+yuzde 50 as+normal vuruşları güclendiren bir item vardi o daha mantikli.Botrk alıyorsam da sadece aktifi için alırım.

• Ne tür bir mağara bu?

• Bunu bilmeyen mi var?
  • Her oyun shyvana banlamaktan ciğerim soldu. Saçma bir hasarı var
  • Mr Reese kullanıcısına yanıt
    Bir o kadar da tank.

• Karşısına Lee Sin alıp ormana bile girmeden early game de koridorlara baskı kurup oyunu bitirirler sen ne olduğunu anlamadan . Ya da nunu alıp senin ormandan çıkmazlar , stacks itemları senden çok rakip jungler ile alakalı .
  • Woww
  • Değişik bir build
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Karşısına Lee Sin alıp ormana bile girmeden early game de koridorlara baskı kurup oyunu bitirirler sen ne olduğunu anlamadan . Ya da nunu alıp senin ormandan çıkmazlar , stacks itemları senden çok rakip jungler ile alakalı .

aynen o da var rakip tecrübeliyse ormanda çok zorlanıyor stack herolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Bence as jungle itemi+full tank daha verimli.Botrk alınca da almayınca da hasarı fazla oluyor açıkçası ikisini de denedim.

Bence botrk yerine büyü direnci+yuzde 50 as+normal vuruşları güclendiren bir item vardi o daha mantikli.Botrk alıyorsam da sadece aktifi için alırım.

Aklın Sonu' undan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Bence as jungle itemi+full tank daha verimli.Botrk alınca da almayınca da hasarı fazla oluyor açıkçası ikisini de denedim.

botrk'un olayı zaten shyvananın E si ile uyumu çok iyi sinerjileri var vayne botrk 2 lisi gibi
  • Bende kaç gündür oynuyordum.

shyvana free elo

• quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Bende kaç gündür oynuyordum.

shyvana free elo

Neder tutuştur qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Bende kaç gündür oynuyordum.

shyvana free elo

Neder tutuştur qnq

Çünkü 1v1 de adam kaçamıyor ignite atıp ölmesini izliyorum.

• Preseason'da OP olmayacak (O carryler ne OMG). Kite yapan carry her şartta keser. Bana mainimi öğretmeyin. Zayıflıklarından faydalanın. Mesela ultisini kaçmaya zorlayın ve onu slow yağmruna tutun.

Bu arada FF zamanında da çok güçlüydü. Mağara güzel miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 29 Ekim 2015; 13:41:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.