Şimdi Ara

Sibirya Kurdu (Husky) Besleyenler veya önceden Beslemiş olanlar HELP!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse Sibirya kurdu besleyeceğim. Köpeği nerde ve nasıl besleyeceğim konusunda bilgiler vereceğim ona göre de bana ne gibi kolaylığı yada zorluklukları olur diye sizden bilgi almak istiyorum..
    İstanbul'da bir bahçeli apartmanda ikinci katta oturuyorum. Oturduğum dairenin balkonu var ama ben köpeğimi bahçede beslemek istiyorum.
    Şimdiden enine boyuna baya büyük bir kulübe yaptırdım. Yani geceleri onun içinde kalıcak ve köpek için bir oda gibi sayılır o büyüklük :)
    Köpeği akşamdan akşama görebileceğim ama kızkardeşim ufak tefek yemeği suyuyla ilgilenicek,
    Bu cins köpek için herkes birşey söylüyor ben vicdanen rahat olmak istiyorum. İstanbulda besleyeceğim için bu hayvan için iklimsel olarak bir sıkıntı olur mu.
    Gece, gündüz çok havlar mı yani sonuçta etrafımızda apartmanlar var rahatsız edecek şekilde çok mu havlarlar?
    Aklıma şimdilik bu sorular geliyor sizin ekstra söylemek istediklerinz varsa düşüncelerinizi bekliyorum..

• iklimsel olarak büyük bi sıkıntı olmaz. yazın en sıcak zamanlarında gölgede bir yerde bulunsun.

gece-gündüzü bırak , kesinlikle havlamaz ayda bir kere belki o da
  • Anladım ama bundan bir ay önce 2.5 aylık bir sibirya cinsi köpeği arkadasım 2 günlüğüne bana bıraktı. Balkona koydum gündüz bir süre gece bir süre havlıyordu..
    O yüzden biraz bi korku oluştu bende acaba yerine mi alışamadı o yüzden mi havlıyor yada cins olarak mı sürekli havlıyor diye.
    Gerçekten havlamaz mı öyle insanları rahatsız etmez mi bu cins?
    Biraz daha yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rkan40

Anladım ama bundan bir ay önce 2.5 aylık bir sibirya cinsi köpeği arkadasım 2 günlüğüne bana bıraktı. Balkona koydum gündüz bir süre gece bir süre havlıyordu..
    O yüzden biraz bi korku oluştu bende acaba yerine mi alışamadı o yüzden mi havlıyor yada cins olarak mı sürekli havlıyor diye.
    Gerçekten havlamaz mı öyle insanları rahatsız etmez mi bu cins?
    Biraz daha yardım lütfen...

Yavruyken seni gormesse aglar 3-4 aylik olana kadar bu devam eder sonra ise kesinlikle havlamaz. Sesini bile unutursun. Cunku havlamanin h si yoktur huskylerde Kimseyi rahatsiz etmez merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bahçede bekçi köpeği olur mu huskyden?Ben erzurumda yaşadığımdan alaskan malamute veya husky alsam alan korumada işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rkan40

Arkadaşlar nasipse Sibirya kurdu besleyeceğim. Köpeği nerde ve nasıl besleyeceğim konusunda bilgiler vereceğim ona göre de bana ne gibi kolaylığı yada zorluklukları olur diye sizden bilgi almak istiyorum..
    İstanbul'da bir bahçeli apartmanda ikinci katta oturuyorum. Oturduğum dairenin balkonu var ama ben köpeğimi bahçede beslemek istiyorum.
    Şimdiden enine boyuna baya büyük bir kulübe yaptırdım. Yani geceleri onun içinde kalıcak ve köpek için bir oda gibi sayılır o büyüklük :)
    Köpeği akşamdan akşama görebileceğim ama kızkardeşim ufak tefek yemeği suyuyla ilgilenicek,
    Bu cins köpek için herkes birşey söylüyor ben vicdanen rahat olmak istiyorum. İstanbulda besleyeceğim için bu hayvan için iklimsel olarak bir sıkıntı olur mu.
    Gece, gündüz çok havlar mı yani sonuçta etrafımızda apartmanlar var rahatsız edecek şekilde çok mu havlarlar?
    Aklıma şimdilik bu sorular geliyor sizin ekstra söylemek istediklerinz varsa düşüncelerinizi bekliyorum..

Daha önceden bakmıştım kışın keyfine diyecek yoktu ancak yazın... Ege bölgesinde olunca hele,yazın suyla duş aldırıyodum arasıra hoşuna gidiyodu.

• @2 kardeşe güldüm. dediği gibi iklimsel bir sıkıntı olmaz. benim köpek deli gibi havlıyo hele yoldan bir köpek geçsin mahlleyi ayağa kaldırır. gerçi senin ki geceleri kapalı kalıcak. köpek görmezse havlamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.