Hatırlarmısınız, sıdıka diye bir karikatürden esilenerek yapılan bir dizi vardı.Entellektüel ev kızı sıdıka ve ailesinin maceralerı bir ara tüm ülkede heyecanla bekleniyordu.Bence türk tv tarihindeki en komik dizilerden biridir.Keşke bir daha yayınlasalar...
bende severdim, o dönemki dizilerden az da olsa bi farkı vardı, abisi samim ve onun hocası baturalp hoca (ninja) gerçekten iyiydi... buzluğa kiremit koyuyordu gelenlere ikram ediyordu, "buyrun kiremit soğuk soğuk iyi gelir, kırarız" diye...
quote:
Orijinalden alıntı: FoxHound
bende severdim, o dönemki dizilerden az da olsa bi farkı vardı, abisi samim ve onun hocası baturalp hoca (ninja) gerçekten iyiydi... buzluğa kiremit koyuyordu gelenlere ikram ediyordu, "buyrun kiremit soğuk soğuk iyi gelir, kırarız" diye...
O Zamanların Sıdıka'sı Şimdi Hepimizin Gönlünde Taht Kuran,7'den 70'e Herkesin Beğenerek Takip Ettiği Bir İnsanı Canlandırıyor..
Artık OBir Halk Kahramanı,oo Biiir Aşık Kalplerin Rüşvet Yemez Bekçisi,oo Biiir oo Biiiiir ...........
Makbııleeeeeeee
quote:
Orijinalden alıntı: Onyxlog
O Zamanların Sıdıka'sı Şimdi Hepimizin Gönlünde Taht Kuran,7'den 70'e Herkesin Beğenerek Takip Ettiği Bir İnsanı Canlandırıyor..
Artık OBir Halk Kahramanı,oo Biiir Aşık Kalplerin Rüşvet Yemez Bekçisi,oo Biiir oo Biiiiir ...........
Makbııleeeeeeee
Alıntıları Göster
sıdıka rolünde çok sevmiştim ama makbule rolünde hiç sevmiyorum...çok abartılı oynuyor ve itici geliyor bana...
quote:
Orijinalden alıntı: maximuzzy
sıdıka rolünde çok sevmiştim ama makbule rolünde hiç sevmiyorum...çok abartılı oynuyor ve itici geliyor bana...
Alıntıları Göster
bide onun fenerli abisi vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Tarık_Uğur
bide onun fenerli abisi vardı
Alıntıları Göster
Çok komik diziydi....
quote:
Orijinalden alıntı: shadow006
Çok komik diziydi....
Alıntıları Göster
evet sidika gercekten iyiydi cok gülerdik ama arkadasin dedigi gibi avrupa yakasinda o kadar komik degil
Bence harika bir diziydi tekrarlarını bile sıkılmadan izlerdim
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Bence harika bir diziydi tekrarlarını bile sıkılmadan izlerdim
quote:
Orijinalden alıntı: Tarık_Uğur
Alıntıları Göster
Çok güzeldi harbiden. İlk yayınlandığı dönemde itici geldiğinden izlememiştim. Sonradan tekrarlarını izlemiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Çok güzeldi harbiden. İlk yayınlandığı dönemde itici geldiğinden izlememiştim. Sonradan tekrarlarını izlemiştim.
Alıntıları Göster
Ninja süperdi burda yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: DARK TOWER
Ninja süperdi burda yaw.
Alıntıları Göster
Severek izlediğim süper dizilerden biriydi ya.
Bir bölümde modern falcı vardı. "Fallarımız Windows 98 uyumludur." Hiç unutmam o bölümü ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
Severek izlediğim süper dizilerden biriydi ya.
Bir bölümde modern falcı vardı. "Fallarımız Windows 98 uyumludur." Hiç unutmam o bölümü ya.