Şimdi Ara

SIDIKA diye bir dizi vardı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

dizinin en bomba repligi budur kanimca..

samim:
    "bak sidika, bir ask cinayetinin arefesindeyim.
    sevgilimi onun sevgilisini ve kendimi, yalnizca sevgilimi, yalnizca kendimi, yahut sadece sevgilimin sevgilisini, sevgilimle onun sevgilisini, kendimle sevgilimi veya kendimle sevgilimin sevgilisini öldürmek uzerine alti ayri cinayet tasarim var.

simdi gereksiz yere kizkardes alternatifini de sokmayalim araya. kafam karisacak!"

• quote:

Orjinalden alıntı: essim

Evet çok güzel bir diziydi
    Hatta Yılmaz Erdoğan ın Mükremin abi ve Lütfiye Karekteri de ondan esinlenme (Artık ne biçim esinlenmeyse tıpkısınızn aynısı esinlenme oluyor bkz. greys anatomi-show tv doktorlar)
    Bir de apartman yengesi vardı çok tırsarlardı.
    yeniden yayınlansa keşke
    sevgili günlük.....
    diye başlayan cümleler iyidi.

Apartman yengesinin adı harikaydı yaa...Dırahşan Gudte...Tam olarak yazılışı bu mu bilmiyorum ama okunuşu aynen böle...
  • Vaybe zamanın da ne izlerdik ama. Süepr bir diziydi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: capote

quote:

Orjinalden alıntı: HoLiGaN!

quote:

Orjinalden alıntı: capote

hele bir diyalog vardı ki...Hala koparım

Evin annesi şöyle bir cümle kuruyordu.

-Hadi oğlan ninja olup kendini kurtardI.Bu kızın hali ne olacak?

oğlan

O anlamda değldir büyük ihtimal

orasını bilmem

• Ya onların bi yarışmaları vardı hani...Her kapı çaldığında iddaya giriyolardı kapıyı çalan kim diye...Bizde bi ara bunu evde uygulamıştık ahallice.Ama kazanan hep babam oluyodu.(Sıdıkada kimse tahmin edemeyince para Zekeriya SAKA'ya kalıyodu.Yani bankaya)
    Ah be ne günlerdi o günler.Daha geçen günde bütün aile toplanıp bu iddayı yapmıştık.
    Çokta güsel olmuştu.

• cok iyi diziydi
    ben samime cok guluyordum
  • Evet ya severek izlerdim o diziyi
  • Samim tam bir kolpaydı ya
  • Samim'in favorilerine hastaydım..
     SIDIKA diye bir dizi vardı...

SIDIKA diye bir dizi vardı...

Şafak Sezer'de Sıdıka'ya yanıktı yanlış hatırlamıyosam
  • hepimiz sıdıkayız
    hepimiz samimiz

• Sıdıka oldu Makbule.

Sıdıka dizisi çok matrak bir diziydi Avrupa Yakasına fark atacak da bir diziydi fakat yeterince değeri bilinmedi.
  • burdaki samim karakteri birdaha olmaz olmaz ya o nebiçim bir oyunculuk mükemmel desem az kalır.
  • Ya beyler samimi başka hiçbir dizide göremedim.Galiba sadece sıdıka'da oynadı...
  • gerçekten süper bi diziydi.o dizide sıdıkayı canlandıran oyuncunun iyi bi yerde oynaması gerektiğini düşünüyordum şimdi çokkk iyi bi dizide oynuyor olmasına çok sevinmiştim.böyle diziler çok sık gelmiyor maalesef ekranlara
  • bir de sıdıkanın yamuklusu kenar vardı birde sıdıkanın salak bir arkadaşı vardı ismi aklımda değil onlar çoooooook komikti
  • İlk çıktığında iyiydi ancak bir kaç sene önce tekrar başlayınca çok saçma gelmişti bana,zaten bitti hemen...
  • Çok Güzel Bir Diziydi,Ailecek Matraklardı
  • güsel diziydi yae
    çk severdim
    onun sayesinde günlük yazmaya başlamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Ya beyler samimi başka hiçbir dizide göremedim.Galiba sadece sıdıka'da oynadı...

Şaşıfelek Çıkmazı'nda da oynamıştı

Bu arada aklımda kalan bir sahne daha;

Sıdıka'nın annesi ile komşusu (adlarını unuttum yav) modern falcıya gitmektedir. Ne amaçla falcıya gittiklerini unuttum. Falcı bunlara gezegenlerin hareketleri ile ilgili birşeyler söylüyor. Neptün şu gezegenin arkasına geçiyor, sizin sorununuz kalkıyor falan diye. Falcıdan çıktıktan sonra Sıdıka'nın annesi diyor; "Kız bak Neptün ... gezegenin arkasına geçiyormuş yörüngede dolaşıyormuş .................. Ne güzel işte ayol"

• Ve ben hiç sevmezdim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.