Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta cam filmi var [ANKARA DOĞUŞ OTO SEAT] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gosterge ve dokunmatik ekranda vardi sadece.. Yanlis arabaya film yaptigini farkedip cikarmayi unutmus bile olabilir.. sifir alirken film yaptiran cok insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

ön cam üzerindeki bilgileri diğer camlar ile karşılaştırın. Diğerleri ile fark varsa cam değişmiştir. birde camın üst bitiş noktasına bakın film mi var yoksa camın rengimi koyu.

Bilgiler aynı hocam şimdi baktım

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı 0 almışsınız tabi ki ambalaj olacak ve almadan bakmanız lazımdı dikkatsiz anınıza gelmiş geçmiş olsun. 0 araç alıyorum diye güvenmeyin burasi Türkiye. Ilk musait zamanınızda hemen bayiye gidip konuşun.

• quote:

Orijinalden alıntı: porazo

Hocam arabayı 0 almışsınız tabi ki ambalaj olacak ve almadan bakmanız lazımdı dikkatsiz anınıza gelmiş geçmiş olsun. 0 araç alıyorum diye güvenmeyin burasi Türkiye. Ilk musait zamanınızda hemen bayiye gidip konuşun.

Yukarıdaki sıfır leon alan arkadaş da ambalajsız almış, geçenlerde arkadaşım astra aldı sıfır onda da ambalaj yoktu

• ne güzel işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifatih

Cam markasının olduğu yerde V yazıyor mu?

https://i.hizliresim.com/rJBE1P.jpg

Yazmıyor sanırım

• Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Ben hiç görmedim ambalajsız aldığınız yerler umursamaz olabilir. Ama canınızı sıkmayın tecrübe kazanmis oldunuz. Bin nasihatten bir musibet yeğdir

• porazo P kullanıcısına yanıt
    Şuan düşünüyorum da ambalajla araç teslim eden sadece honda vardı. Megane alan birisi de ambalajsız teslim aldı aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Yukarıdaki sıfır leon alan arkadaş da ambalajsız almış, geçenlerde arkadaşım astra aldı sıfır onda da ambalaj yoktu

Hocam bende aynı yerden aldım leon.Ben alırkende ambalaj yoktu,göstergelerde ekranda da yoktu.benim aracın da arka camlarında film var alırken biliyordum.Özellikler listesinde yazıyordu koyu araka camlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hexus

quote:

quote:

Hocam bende aynı yerden aldım leon.Ben alırkende ambalaj yoktu,göstergelerde ekranda da yoktu.benim aracın da arka camlarında film var alırken biliyordum.Özellikler listesinde yazıyordu koyu araka camlar diye.

Hocam arkayı anlamadım tam.

Ama sadece tek bir camda olması saçma değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hexus

quote:

quote:

Hocam arkayı anlamadım tam.

Ama sadece tek bir camda olması saçma değil mi?

Tek camda olması çok ilginç.Acaba üretim hatası mı diyeceğim ama çok zor yani.

• Yüce de ambalajsiz teslim etmisti araci, teslimat gununde sokup hazirliyorlar diye biliyorum. Ozellikle talep edilirse ambalajlarini ustunde birakirlar herhalde.

• Araç bence km düşürülüp satılmış heleki 10 km hareket etmemesi lazım sıfır araçların , test parkurları 2-3 km olur max 5 olsun , 10 km bence düşürülmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinh0

Araç bence km düşürülüp satılmış heleki 10 km hareket etmemesi lazım sıfır araçların , test parkurları 2-3 km olur max 5 olsun , 10 km bence düşürülmüş

Hocam madem düşürüyorlar 10 km ye neden düşürsünler 2-3 km ye düşürür satarlar o zaman.

• Arac daha once satilmis ve alan kisi cam filmi yaptirmis. Sonra alan kisi arabayi almaktan vazgecince cam filmi kalmis diyecegim ama neden tek camda var. Sokerken orayi unuttular desem, neden soksunler, zaten emek verilip yapilmis, yeni alan kisiye jest anlaminda hediye edilebilir. Ilginc bir durumla karsi karsiyayiz.

• 10 km normal 20-30 km'de teslim alanlar var, arka kafalıklarda poşetler var mıydı?

Muhtemelen birisi sıfır araç alırken yaptırmak istedi usta da aracı karıştırdı, birine film çekmişken zaten malzeme elden çıkmış çıkarmak yerine üzerinde bıraktı. Ben de araç alırken film çektirdim döşeme koruma seramik kaplama yaptırdım, çoğu kişi artık araç yola değmeden yaptırıyor bunları. Yarın bir sanayide boya kalınlığına baktırın servise gitmeden boyada sıkıntı yoksa sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün gecmiyor ki şu vw grupta yeni bir durumla karsılasmayalım. Yine bir gariplik.

Aklıma birsey de gelmiyor. Neden tek cam. Hem de ön yan cam.

• neler dönüyor bu bayilerde beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki bayilerden her pok beklenir.Bir an evvel aracınızı ekspertiz merkezine götürüp boya kontrolü yaptırın.Servislerin 1 defaya mahsus km sıfırlama yetkisi varmış.

https://www.youtube.com/watch?v=6SYnYOHg8iw&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ayrıca ben de sıfır km araç mağduruyum.Bayilere sakın güvenmeyim.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-km-arac-aldim-hasarli-ve-komple-boyali-cikti--127886537#127886537

• geçmiş olsun inşallah taklalı araç satmamışlardır size

şaka bir yana keşke daha dikkatli olsaydınız alırken.. ne olduğu belli değil araç neden film var kafanda bir ton soru olacak şimdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.