Şimdi Ara

Sıfır araba alalım dedik ölücü çıktılar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota Çorlu bayiinde aynısı başıma geldi. Aracın 10bin tl altında fiyat teklif ettiler. Hatta elimizdede var o fiyata satamıyoruz dediler. O zaman ben o aracı alayım dedim. Bir anda bana bakan satış görevlisinin işi çıkıp uzaklaştı.
  • 3 senede 6800 km yapmışsınız ortalama 8 lt yaksa 550 lt 10 depo benzin yani en fazla 2500 liralık yakıt almışsınız ve çok diyorsanız ne diyelim.Bunun sebebi milletin mahalle baskısıyla dizel iyi dizel az yakıyor dizel şöyle böyle demelerinden başka bir şey değil.Aynı arabanın dizelini 2012de 43 bine alıp aynı kilometreyi yapsanız 0 km değer kaybından dolayı şu an 42 bine satacaktınız.35 bine aldığınız arabayı ise 38e satabilecek durumda yani kardasınız.Yılda en az 10 bin km yapsanız korkmayın Lpg taktırın milyonlarca araç ve binlerce Astra gibi derdim ama ne dizele ne lpgye ne de araç değiştirmeye ihtiyacınız olmaması lazım bu durumda birinin.
  • 2012 model astra da sizi mutlu etmediyse hiç bir araba mutlu etmez git tüptaktır bin abi ya parana yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Astra h den aurise geçmek = attan eşşeğe geçmek

Hayır...

Attan , başka bir ata geçmek olur ancak. Ya da eşekten eşeğe...

Eğer manuel benzinliye devam edilecekse, bu mantıkla açıklanamaz. Keyfi bir hareket olur ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında aynı aracın 2013 olanını Essentia baz paket hatasız 16000 kmde 39000 TL ye sattım.
    Düşündüğünüz araçlar kesinlikle Astradan çok fazlasını vermeyecektir emin olun.Süsüne püsüne aldanmayın o araçların, taş gibi tertemiz aracınız var.Bende onu satıp otomatik aldım ancak dediğim gibi öyle aman aman fark olmayacaktır.Ha illa satacağım diyorsanız elden satın takasa kesinlikle vermeyin çok zarar edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coder73

Ben 1 ay önce 2012 astra hb essentia 115hp 38750 kmde 38bin liraya aldım hocam.Servis bakımlı değişen kaza boya yok.Garantisi de hazirana kadar devam ediyor uzatılmış şekilde.Siz de 38-39ye çok rahat alıcı bulursunuz arabanız temizse.Takas fiyatınızı 40 yapın bence.

Bu arabanın sıfırı 50 bin değilmi, aralıkta 45 e bırakıyorlardı , ikinci el dahamı değerli oluyor , bahsettiğiniz fiyatlar fazla bence.

• Arabanizi kendiniz elden satın takas yapmayin. Düşük fiyat vermeleri normal çünkü adamlarda para kazanacak 2. El bölümleri var bir nevi galeri gibi düşünün. Yalniz arabanizi ben olsam degismezdim LPG takip yoluma devam ederdim.

• Ben renault bayine 1000 tl düşüğüne vermiştim.

• Hocam işin doğrusu bahsettiğiniz araçları almak için o astra satılmaz.

• Hic bir geregi yok .Alacaginiz arabalarin elinizdeki arabadan cok ustun bir yonu yok.Sirf garanti bitiyor diyede kalkip fazladan dunyanin parasini vermek ?

• Benim gördüğüm ölücülükte piyasa şu şekilde oluyor;

bayi >galeri >piyasa çakalı vatandaş >normal vatandaş

En güzeli normal ikinci elden ederinden satıp, bayiye para hazır gitmek. Yoksa yoluyorlar.
  • Bir arkadaşımın 2012 çıkışlı en dolu, o serideki bg bazında en güçlü motora sahip, boyasız, değişensiz kangoo'suna malum sitede 38e alalım diye aradılar vermedik. Skoda bayii 26 verdi . Dışarıda satmak her zaman daha mantıklı hocam.
    Araba konusuna gelince Megane öneren arkadaşlar olmuş kullanıcısı olarak düşünmeyin derim. 2013üne sahip birisi olarak araç 16500 km civarında olması lazım. En son ortalamayla kilometreyi 7700 km önce beraber sıfırladım. Hemen hemen 2500'ü şehir dışıdır. Ortalama şu an 9.7lt, ki her an 9,8 olacakmış gibi bir duruşu var. Yakıttan kaçmak istiyorsan clio dci edc önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesert -- 8 Şubat 2015; 10:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

3 senede 6800 km yapmışsınız ortalama 8 lt yaksa 550 lt 10 depo benzin yani en fazla 2500 liralık yakıt almışsınız ve çok diyorsanız ne diyelim.Bunun sebebi milletin mahalle baskısıyla dizel iyi dizel az yakıyor dizel şöyle böyle demelerinden başka bir şey değil.Aynı arabanın dizelini 2012de 43 bine alıp aynı kilometreyi yapsanız 0 km değer kaybından dolayı şu an 42 bine satacaktınız.35 bine aldığınız arabayı ise 38e satabilecek durumda yani kardasınız.Yılda en az 10 bin km yapsanız korkmayın Lpg taktırın milyonlarca araç ve binlerce Astra gibi derdim ama ne dizele ne lpgye ne de araç değiştirmeye ihtiyacınız olmaması lazım bu durumda birinin.

quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

3 senede 6800 km yapmışsınız ortalama 8 lt yaksa 550 lt 10 depo benzin yani en fazla 2500 liralık yakıt almışsınız ve çok diyorsanız ne diyelim.Bunun sebebi milletin mahalle baskısıyla dizel iyi dizel az yakıyor dizel şöyle böyle demelerinden başka bir şey değil.Aynı arabanın dizelini 2012de 43 bine alıp aynı kilometreyi yapsanız 0 km değer kaybından dolayı şu an 42 bine satacaktınız.35 bine aldığınız arabayı ise 38e satabilecek durumda yani kardasınız.Yılda en az 10 bin km yapsanız korkmayın Lpg taktırın milyonlarca araç ve binlerce Astra gibi derdim ama ne dizele ne lpgye ne de araç değiştirmeye ihtiyacınız olmaması lazım bu durumda birinin.

Tamam yakıt konusunda belki haklı olabilirsiniz ancak bu kasa 2004 ten beridir mevcut ve baya bi demode oldu. Donanım olarak da oldukça eski kalmış ve otomatik araç düşünüldüğünden dolayı satmak istiyoruz yoksa araç bence de güzel.

• PuLeRi P kullanıcısına yanıt
    Şuan Kullandığınız Astra otomatik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

Manuel şu an ki
    Otomatik vites olsaydı değiştirmen istemezdim zaten.
  • PuLeRi P kullanıcısına yanıt
    Hocam baktigin hic bir araba astradan cok ustun arsc degil 6800 kmdeki araba satilirmi yazik gunah.Ayrica aurisin tipi harici bi artisi yok,yakin arkadas yeni corolladan aldi eski kasasini satmisti aldigna pisman cunku bi artisi yok,size tavsiyem;insignia,golf,avensis,accord,passat almicaksaniz arabanizi satmayin bunun harici c segmenti araclarin arabanizdan ahimsahim artisi yok..

• 2014 yazında 2010 clio3 hb at aracıma reno bayi 23.500 teklif etti az bir zaman sonra 29500tl ye sattım
    2014 aralık ayında bayi clio3 night day grandtour at aracıma 30,500tl teklif etti.2015 ocak sonuna doğru vergi ve lpg işletme alıcıya ait 35.500tl ye sattım.

Son bahsettigim araca honda takasta 32500
    Mitsubishi takasta 33500 teklif etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

Manuel şu an ki
    Otomatik vites olsaydı değiştirmen istemezdim zaten.

Otomatik olsaydı talip olucaksın o Yüzden sordum
    İşallah istediğin gibi araç bulursun
    Bencede kendin sat

• Bende 2011 dizel elegance astra HB var. Daha 40000 km de ve iki kapıda boya var sadece. 40 a vereceğim ama arayan yok.

• Malum sitede o verdiklerinden çok daha fazlasına, çok rahat satılabilir bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.