Şimdi Ara

Sıfır araba alalım dedik ölücü çıktılar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayinin bizim 22 bin'e alacağı aracımızı biz dışarıda 26 ya sattık tam piyasasını bilmiyorum ama sanırım aracınızıda dışarda 42-45 civarı satarsınız diye düşünüyorum km düşük .
  • Hocam bosver kim ne derse desin. Karar senin. Arac alternatiflerini yazmissin. Mantikli. Git test et ve icine sineni al...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

3 senede 6800 km yapmışsınız ortalama 8 lt yaksa 550 lt 10 depo benzin yani en fazla 2500 liralık yakıt almışsınız ve çok diyorsanız ne diyelim.Bunun sebebi milletin mahalle baskısıyla dizel iyi dizel az yakıyor dizel şöyle böyle demelerinden başka bir şey değil.Aynı arabanın dizelini 2012de 43 bine alıp aynı kilometreyi yapsanız 0 km değer kaybından dolayı şu an 42 bine satacaktınız.35 bine aldığınız arabayı ise 38e satabilecek durumda yani kardasınız.Yılda en az 10 bin km yapsanız korkmayın Lpg taktırın milyonlarca araç ve binlerce Astra gibi derdim ama ne dizele ne lpgye ne de araç değiştirmeye ihtiyacınız olmaması lazım bu durumda birinin.

6800 km de 1500 lira da yakittan tasarruf ediyor dizel arac
    Bunu da eklediniz sanirim ?

6800 km yaklasik 2500 lira benzin parasi oluyor
    Dizel ise 1400-1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 8 Şubat 2015; 20:51:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten sizin astranın tipi bana kötü geliyor ama arkadaşların dediği gibi diğer şeyler bakımından bahsettiğiniz araçlar aynı sayılır.

-octavia fabrika verilerine göre az yakar(astradan 1lt felan az) ama 1.2 araç yüklü olunca tüketim baya artıyor. Beygirde biraz az. Ama ambians çok boş.

-Auris gayet iyidir. Fabrika verilerine gore ortalamada sizin astradan 0.7lt felan az yakıyor. Tork ve beygir gücü gayet başarılı. Özellikle şanzumanı sorunsuz ve active donanımı iyi. Ama pahalı.

Arada vereceğiniz farkı benzine verirseniz daha iyi olabilir Ama amacınoz otomatik ise bilemem.

• 2 yılda 6800 km yapmışsınız. Zaten araca binmiyorsunuz. Periyodik bakımı bile km'den değil zamanı geldiğinden yaptırmışsınız. Bu şartlarda nasıl oluyor da yakıttan şikayetçi oluyorsunuz?

Aylık 283 km yapmışsınız ortalama. O da 2 ayda bir depo benzin demek. Sinekten yağ çıkarmaya çalışmayın bence. Aracınız zaten yeni sıfır gibi. Satmayın binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

İlk olarak bayiler elimdeki araca oldukça az rakam vermeleri.
    Aracım 2012 model 1.6 opel astra hb clasic 3 115ps esentia paket henüz 6800km de.
    Bir kaç bayiye gittik aracım için çok komik rakamlar teklif ettiler. İnternet piyasasının çok altında rakam verdiler sizce bu aracın ederi nedir? Takas yaptırmadan satsam kaça satabilirim?

Merhaba,
    Size verdikleri fiyat 33-34 bin civarı bişeydir. Yani aracınızı kendiniz satmanızı istiyorlar aslında.
    Sanırım aracınızın modeli bu ilandakinden, size de fiyat olarak emsal olsun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-cozel-2.el..2012-astra-classic-iii-hb-essentia-hatasiz-189828121/detay
    Aracınız tahminimce 38 civarı bir fiyata rahat gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

3 senede 6800 km yapmışsınız ortalama 8 lt yaksa 550 lt 10 depo benzin yani en fazla 2500 liralık yakıt almışsınız ve çok diyorsanız ne diyelim.Bunun sebebi milletin mahalle baskısıyla dizel iyi dizel az yakıyor dizel şöyle böyle demelerinden başka bir şey değil.Aynı arabanın dizelini 2012de 43 bine alıp aynı kilometreyi yapsanız 0 km değer kaybından dolayı şu an 42 bine satacaktınız.35 bine aldığınız arabayı ise 38e satabilecek durumda yani kardasınız.Yılda en az 10 bin km yapsanız korkmayın Lpg taktırın milyonlarca araç ve binlerce Astra gibi derdim ama ne dizele ne lpgye ne de araç değiştirmeye ihtiyacınız olmaması lazım bu durumda birinin.

6800 km de 1500 lira da yakittan tasarruf ediyor dizel arac
    Bunu da eklediniz sanirim ?

6800 km yaklasik 2500 lira benzin parasi oluyor
    Dizel ise 1400-1300 tl

Yakıttan 6 bin kmde en fazla 700-800 lira fark eder-ki ben onu yıllık bakımdaki fiyat farkına saydım 3 bakıma girdiğini varsayarak

• quote:

Okuduğum en mantıklı yorumlardan biri...

• Auris 1.6mds ortalama yakit tuketiminiz 9litre olur bilginize. Bu arada forumda sizin araciniz icin 38-40-42 ye satilir diyen arkadaslar hayal kurmasinlar. Internetteki fiyatlar cok yuksek. Ornek vereyim 2011 model dizel 40binde boyasiz konfor paket duz vites astra sahibinden.com'da 2haftada 37.5a satildi.
    Sizin aracinizin edecegi rakam bu piyasada; arac duz vites sanirim 34-35 civari olur. Tabi piyasayi bilmeyen birine 40a da satarsin o is biraz sans..

• turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    + nı verdim üstad
  • İşte böyle insanlar yüzünden bazıları cari açık diye diye ota samana zam koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Auris 1.6mds ortalama yakit tuketiminiz 9litre olur bilginize. Bu arada forumda sizin araciniz icin 38-40-42 ye satilir diyen arkadaslar hayal kurmasinlar. Internetteki fiyatlar cok yuksek. Ornek vereyim 2011 model dizel 40binde boyasiz konfor paket duz vites astra sahibinden.com'da 2haftada 37.5a satildi.
    Sizin aracinizin edecegi rakam bu piyasada; arac duz vites sanirim 34-35 civari olur. Tabi piyasayi bilmeyen birine 40a da satarsin o is biraz sans..

Bunların fiyatına bakarsak sıfırı daha ucuza geliyor.

• Bence aracı ilk önce ilana koy, 1 ay 2 ay ne ise sat paraya çevir ondan sonra alacağın araca bak derim, bu tip işlemlerde alıyordum satıyordum derken her zaman zarar kaçınılmazdır, amaç zararı en aza indirmek olmalı.
  • sıfır arabayla takasta bayiler eskiden beri böyle yapar normal değerin çok altında bir fiyat verip, ikinci elini çok rahat satabilecekleri ve ayrıca bir kar yapabilecekleri bir fiyata alır satarlar. aracınızı kendiniz satacaksınız
  • Burdan yazmak uygun mu bilmiyorum ama pm atamadım kapalı sanırım. Arabayı hala satmak niyetindeyseniz bende alıcıyım. Temiz astra classic arıyordum. Benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
  • Bayilere araç verilmez. Bayinin 34.000 verdiği aracımı 1 hafta sonra 39.000 tl ye sattım.
  • Aracın daha çok az kilometre yapmış.Bence satmak fikrini bir daha düşün derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazmış olduğunuz yazıları teker teker okudum hepinize teker teker teşşekür ediyorum.
    Aracı çok da acele olmaksızın satılığa çıkardım. Eğer o fiyatlara satılırsa nakit alacağım aracı.
    Bu arada hala aracı satma diyen var ama bana mantıklı gelmiyor. Garantisi de bitti herhangi sorunda sıkıntı yaşarım. Zaten yakıt bahane otomatik araç almak istememden dolayı satacağım.
  • Otomatik olmadığı için talip Değilim artık sadece piyasa nabzını tutmak için soruyorum ne kadar fiyat biçtiniz???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.