Şimdi Ara

Sıfır Klavye set (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavyenin Birini Ben Satın Almıştım Kullanmak İçin Ama Kullanmaya Gerek Kalmadı, Diğer Klavye Mouse Kulaklık Set Olarak Hediye Gelmiştir İhtiyaç Fazlasıdır. Kutudan Sadece Test Etmek ve Resim Çekmek İçin Açılmıştır Kullanılmamıştır. İhtiyaçtan Dolayı Makul Fiyata Sıfır Ürün Veriyorum Alıcısına Şimdiden Hayırlı Olsun.

KUTU İÇERİĞİ ;

2/ Adet Zalman k400g Klavye Sıfır.
    1/ Adet Logitech Kablosuz m175 Nano Kablosuz Mouse Sıfır.
    1/ Adet MK55 POWERFULL Kulaklık Sıfır.

Klavye Fiyatı En Ucuz Kargo Hariç 100 TL , Nano Kablosuz Mause 40 - 45 TL Den Başlamaktadır. Ürünlerin Toplamı 240 Tl 270 Tl Civarındadır Jelatinleri Vs Üstündedir. Ürünlerin Özelliklerine Ve Fiyatına İnternetten Detaylı Bir Şekilde Bakabilirsiniz.
    Güven veya şüpe durumunda olan için sahibinden com gibi sitede get açıpta verebilirim veya alıcının istediği bir site varsa ordanda verebilirim Dediklerim Harici Hiç Bir Sorun Bir Sıkıntı Yoktur. ayrıca sahibinden com ürün mevcuttur bakmak isteyem pm atarak ulaşabilir. kusura bakmayın forumda yeniyim 2 el kısmına konu aç ikonu çıkmadı buraya açtım admin uygun yere taşırsa sevinirim (:

Sıfır Klavye set (Acil)
    fiyat gayet uygundur komple sattığım için fiyatı uygun tuttum parça olarak almak isteyen olursa 1 adet klavye 1 adet maus şeklinde veyahut 1 adet klavye 1 adet kulaklık olabilir (:

Ürün hakkında İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
    İstenilen Yere İstenilen Kargoyla Gönderilir Kargo Alıcıya Aittir .
    Amasyada İkamet Eden Yakınınız Varsa Eldende Teslim Edilir.

Sıfır Klavye set (Acil)
     Sıfır Klavye set (Acil)
     Sıfır Klavye set (Acil)
     Sıfır Klavye set (Acil)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.