Şimdi Ara

Sıfır km leon vs corolla (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.33 ün hızlanması vasattı hocam ama bence yinede mantık arabasıdır corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Test aracı cam tavanlı mıydı? Leonda cam tavan baş mesafesini biraz azaltıyor gibi geliyor bana. Eğer Sunroof olmadan alacaksanız sunroofsuz bir versiyonu deneyebilirsiniz.
    Boyum 1.88 aracı kullanmıyorum ancak birçok araçtan ferah geliyor koltuk yüksekliğinde de sıkıntı olabilir.

Aynen hocam.Ben s sizin gibiyim bas mesafesi olsun siz mesafesi olsun çok rahat. Hatta insignia kullanan bir yakınım benim arabaya bindiğinde "baya ferahmis"dedi. Muadillerine göre çok ferah. Astra focus a3 bmw1 volvo v40 vb bir çok arabayı incelerim sürekli bayilerde, bu kesinlikle en ferah iç hacmi olan.

v40 en genis olanlariydi. leon a3 golf bmw1 mercedesA astra mazda aracları gezdim. en güzeli ve en alınabiliri bence v40 dı. ici olsun donanımı olsun kalitesi olsun herşeyiyle iyiydi. ayriyetten ses olarak leondan iyidir. bmw1 aldı arkadaşım ve ses yok denecek düzeyde.

Hocam v40 kalite olarak leon un değil a3 un rakibidir . Ama genişlik olarak leona göre bariz ufak. Çok oldu inceleyeli acaba yanlış mi kaldı aklımda diye şüpheye düştüm siz öyle deyince ama %99 eminim öyle olduğundan.Hele arka koltuklar resmen 2 kişilik yapılmış.3. Kişi binmesin demişler.

hocam en genişi v40 dı... diz mesafesi olsun arka koltuklar olsun. bagaj olsun... mercedes a bmw1 leon golf ve a3 den iyiydi diz mesafeleri falan. arabanın gögüs kısmındaki klima yeri hoşumuza gitmedi. orası haric araba 10 numaraydı. bir de croos mudur nedir versiyonu vardı. o model daha cok ilgimi cekti. yüksek ve gösterişliydi. v40 bagajı neredeyse station kadar genişti. arabalar arasında dizel baktıgımızdan auris güzel olmasına ragmen eledigimiz ilk arabaydı. hondaya gitmedik bile. yeni kasa dizel otomatik opel ise hosuma giden bir diger arabaydı. satış temsilcileri ise dandikti. istiyorsanız fabrikasyon tüplü verelim denilen iki yerden birisiydi opel. digeri toyotaydı. Millet peynir ekmek alır gibi yılsonunda sıfır arabalara koşuyor. bu ülkenin hali neden kötüye gitmiyor anladım. para var huzur var millette. ben 4 yıl kredili arabamı 20 000 tl ye aldıgım stilomu ödeyecem diye catliyorum onlar sıfır araba begenemiyor. cok enteresan bir olaydı. yok şunu kötü yok bunu kötü. gezdigim arabalardan hangisini verseler seve seve alırım. :D pejo 308 falan dahil :P

bu arada bmw1 serisi alan arkadaşın ruhsatında station yazıyor :D dalga geciyorum bugünlerde onla.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Benim ruhsatta direk 'Steyşın' yazıyo hocam ben nerelere gidiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 tfsi audi a3 lere bakabilirsiniz 45 50 bin tl civarına

2 haftalık kiralama sürecinde samimi olarak şunu söyleyebilirim

süspansiyonları bu kadar rahat araba ve özellikle özellikle direksiyonu bu kadar tüy gibi olan bi araba görmedim hatta o kadar tüy ki endişe veriyor a3 de ki direksiyon üstelik 225 45 17 lastikleri olmasına rağmen.bagajı da yeterince büyüktü kullandığım aracın station wagon olarak geçiyordu fakat hatchback di.

45 50 bin param olsa benzin lpgli bi audi a3 alır açıkcası keyfime bakarım.

tek kötü noktası aynaları ve arka görüş mesafesi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Test aracı cam tavanlı mıydı? Leonda cam tavan baş mesafesini biraz azaltıyor gibi geliyor bana. Eğer Sunroof olmadan alacaksanız sunroofsuz bir versiyonu deneyebilirsiniz.
    Boyum 1.88 aracı kullanmıyorum ancak birçok araçtan ferah geliyor koltuk yüksekliğinde de sıkıntı olabilir.

Aynen hocam.Ben s sizin gibiyim bas mesafesi olsun siz mesafesi olsun çok rahat. Hatta insignia kullanan bir yakınım benim arabaya bindiğinde "baya ferahmis"dedi. Muadillerine göre çok ferah. Astra focus a3 bmw1 volvo v40 vb bir çok arabayı incelerim sürekli bayilerde, bu kesinlikle en ferah iç hacmi olan.

v40 en genis olanlariydi. leon a3 golf bmw1 mercedesA astra mazda aracları gezdim. en güzeli ve en alınabiliri bence v40 dı. ici olsun donanımı olsun kalitesi olsun herşeyiyle iyiydi. ayriyetten ses olarak leondan iyidir. bmw1 aldı arkadaşım ve ses yok denecek düzeyde.

Hocam v40 kalite olarak leon un değil a3 un rakibidir . Ama genişlik olarak leona göre bariz ufak. Çok oldu inceleyeli acaba yanlış mi kaldı aklımda diye şüpheye düştüm siz öyle deyince ama %99 eminim öyle olduğundan.Hele arka koltuklar resmen 2 kişilik yapılmış.3. Kişi binmesin demişler.

hocam en genişi v40 dı... diz mesafesi olsun arka koltuklar olsun. bagaj olsun... mercedes a bmw1 leon golf ve a3 den iyiydi diz mesafeleri falan. arabanın gögüs kısmındaki klima yeri hoşumuza gitmedi. orası haric araba 10 numaraydı. bir de croos mudur nedir versiyonu vardı. o model daha cok ilgimi cekti. yüksek ve gösterişliydi. v40 bagajı neredeyse station kadar genişti. arabalar arasında dizel baktıgımızdan auris güzel olmasına ragmen eledigimiz ilk arabaydı. hondaya gitmedik bile. yeni kasa dizel otomatik opel ise hosuma giden bir diger arabaydı. satış temsilcileri ise dandikti. istiyorsanız fabrikasyon tüplü verelim denilen iki yerden birisiydi opel. digeri toyotaydı. Millet peynir ekmek alır gibi yılsonunda sıfır arabalara koşuyor. bu ülkenin hali neden kötüye gitmiyor anladım. para var huzur var millette. ben 4 yıl kredili arabamı 20 000 tl ye aldıgım stilomu ödeyecem diye catliyorum onlar sıfır araba begenemiyor. cok enteresan bir olaydı. yok şunu kötü yok bunu kötü. gezdigim arabalardan hangisini verseler seve seve alırım. :D pejo 308 falan dahil :P

bu arada bmw1 serisi alan arkadaşın ruhsatında station yazıyor :D dalga geciyorum bugünlerde onla.

Hocam galiba size psikolojik olarak daha geniş gelmiş.
    Çünkü leon un bagajı 380 lt, V40 330 lt.
    50 lt daha dar olmasına rağmen v40 in bagajı size daha büyük gelmiş.

• Koltuk yüksekliğini ayarlayın 1,85 boyla tavana kafan değmesi mümkün değil..
    Koltuğu en üst seviyeye yakın alıp kullandınız sanırım..
    Sorduğunuz diğer tüm konularda leon corolladan kat ve kat iyidir..
    Sessizlik özellikle.

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Tfsi motora tüp oluyor mu?

• asoz kullanıcısına yanıt
    Hocam sunroof olan araç daha bastıktı tavan 2 parmak mesafesinden daha fazla aşağıda normal tavana göre ben Focus 2 ye alıştığım için birazda öyle geldi sanırım hem bu durum kişiye göre değişebilir hissiyat sonuçta

• hocam leon, sınıf standartlarını hem iç hacim olarak hem de ses olarak karşılamaz. ayrıca sert bir araçtır. bu aracın müşterilerinin sportif yapıyı sevenlerden olması gerekiyor.

ancak Corolla da o motorla sizi tatmin etmeyecektir. sadece iç hacim olarak tatmin eder. sürüş zevki onda da yoktur.

yol sesi açısından Astra tavsiye ederim. az yakan ve performanslı olan 308 tavsiye ederim. 2. el değeri ve diğer bütün özelliklerin harmanlandığı golfü de tavsiye ederim.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Leon sınıfındaki hangi araçlardan iç hacim olarak küçük ve daha gürültülüdür? Çevre yolunda kullandığımda sürüşü gayet keyifliydi bozuk yollarda sert süspansiyon Nasıl olur bilmiyorum tabi

Leon Golf'ten iç hacim olarak daha geniş özellikle arka yaşam alanı. Sınıfında hacim olarak ilk 3'te.

Sessizlik konusuna gelince, Leon hiç kullanmadığınızı zaten biliyorum da yine de söyleyeyim arabanın içinde 130-140'a kadar müzik sesi hariç ses yok.

Astra hadi neyse de 308 denen ne idüğü belirsiz arabayı bari önermeseydiniz.

Kulaktan dolma değil sabit bilgiyle konuşalım lütfen.

• Ters yazmışsınız.Leon iç hacim ve sessizlik konusunda gerekli olan ihtiyacı fazlasıyla karşılar.Geçenlerde ses seviyeleri ile ilgili tablo vardı.Keşke onu görüp bu yorumu öyle yapsaydınız.Kullanmadığınız belli zaten aracı.

• tu1907 T kullanıcısına yanıt
    örneklerini verdiğim araçlardan, hocam.
  • drdrizzt D kullanıcısına yanıt
    sanki beraber yaşıyoruz. nereden biliyorsunuz hiç kullanmadığımı?

sen önce hakaret ettiğin aracı kullan sonra ikisini kıyasla.

zaten konu sahibi arkadaşımız kullanıp leonun ne kadar kasvetli olduğundan bahsetmiş. aynı benim de hissettiğim gibi. 1000 tl kaporamı geri alarak vazgeçmiştim. emin olmak için tekrar tekrar kullandım.

ben de leona hakaret ederim. bu tarzda konuşmak kolay. seviyeli olmak adamlıktır.

astra ve 308 benim kullandığım araçların en sessizleridir.
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    gördüm hocam. başkalarının rakamlarıyla hareket etmiyorum. ettiğim zamanlarda olur. ama gerçekler zıt ise. kaale bile almam. tarafsız test bulmak zor. aynı aracın dizelinin az yaktığı, az salınım yaptığı ve rakamlarındaki gibi güçlü olduğu da yazılıyordu. gerçekler çok farklı imiş.
    Hocam sizde mi sunrooflu leon test ettiniz o bastıktı ama ben normal tavan için aynısını düşünmüyorum

• leon yada coralla burada yazılanlara pek takılma hangisi içine sindiyse onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

1.4 tfsi audi a3 lere bakabilirsiniz 45 50 bin tl civarına

2 haftalık kiralama sürecinde samimi olarak şunu söyleyebilirim

süspansiyonları bu kadar rahat araba ve özellikle özellikle direksiyonu bu kadar tüy gibi olan bi araba görmedim hatta o kadar tüy ki endişe veriyor a3 de ki direksiyon üstelik 225 45 17 lastikleri olmasına rağmen.bagajı da yeterince büyüktü kullandığım aracın station wagon olarak geçiyordu fakat hatchback di.

45 50 bin param olsa benzin lpgli bi audi a3 alır açıkcası keyfime bakarım.

tek kötü noktası aynaları ve arka görüş mesafesi.

aynen aynennn. steyşın yazıyor onda da... garip. bunlar station ise gercek stationlara ne diyecekler? hatchback kavramına ne oldu? :D

@BojanBogdanovic arabanın ici falan cok ferahtı. ondan mı öyle geldi bilmiyorum ama bence bir yanlıslık olabilir. büyük geldi baya.

• leon iyi hoş arabada (yeni kasa) ruh yok arabada dıştan cidden çok güzel on numara içi geniş eyvallah.

ama içine oturunca simsiyah plastikten ibaret kütük gibi.

hele o apollo mavisi sunrooflu 18 jantlılar yok mu onlar ayrı bir güzel :).

ama iç mekan vasat plus.
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Apollo Mavi Bu rengi sevenleri görmek beni de sevindirdi.

Dashboard malzemesi harika ama orta Konsol ve vites çevresi biraz daha kaliteli olabilirmiş hocam haklısınız. Yurtdışında bej döşeme opsiyonu var ülkemize özel sipariş geliyor sadece. Onlar daha kaliteli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.