Şimdi Ara

Sıfır LG G6 Platinium Silver 1499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Sorunlarınızı Çekinmeden P.M veya 534 879 42 99 'dan 7/24 Sorabilirsiniz.
    MSN/Mail ile Ulaşmak isteyenler için : Ozan_bayrak@hotmail.com
    Cihazların Hepsi Bursadadır Aynı gün Kargoya Verilir. Elden Teslim Edilir.

1) LG G6 32GB Modelidir. (LS993)
    Cihaz Amerikadan gelmiş olup SIFIRDIR
    Renk olarak Platinium Ice Silver Renktedir.
    Kutu Şarj aleti ve Data kablosu ile verilecektir.
    Takas Yok Fiyat Son.
    Lütfen Takas ve Pazarlık içeren Mesajlar Atmayınız.
    Saygılarıma. Malum Yolla Kayıt edilmiştir. 3G - 4G sorunsuz çalışır.
    Üründe Türkçe Yoktur. İngilizce olarak kullanabilirsiniz. Lütfen göz önünde bulundurun.
    1499 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLam -- 22 Ağustos 2017; 22:45:41 >

• ozan yapmış yine yapacağını sıfır g 6 1500 lira

ihtiyacı olan için süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg su ls serisinden bi vazgecse super olucak harika fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

lg su ls serisinden bi vazgecse super olucak harika fiyat

Yok yok ls den vazgeçmesin hiçbir zaman.
    Ama daha kötüsünü yaptı dil desteğini çekti Sprint cihazlardan.
    Esas kötü durum bu yoksa artık LSlerde hiçbir sorun yok herşeyi ayarlamayı öğrenmiştik :)
  • Hocam hayırlı satışlar. Fiyat harika cihaz harika ancak aklıma takıldı hiç bir şekilde Türkçe'ye çevrilemez mi bu cihaz merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ycg35

Hocam hayırlı satışlar. Fiyat harika cihaz harika ancak aklıma takıldı hiç bir şekilde Türkçe'ye çevrilemez mi bu cihaz merak ettim?

Su anda bir şey YÖK. Benim hünerlerim

Dışında en azından...

• quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

lg su ls serisinden bi vazgecse super olucak harika fiyat

Yok yok ls den vazgeçmesin hiçbir zaman.
    Ama daha kötüsünü yaptı dil desteğini çekti Sprint cihazlardan.
    Esas kötü durum bu yoksa artık LSlerde hiçbir sorun yok herşeyi ayarlamayı öğrenmiştik :)

illaki ugrastiricaklar bizi😁

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burgfb adlı arkadaşımıza satılmıştır.

Hayırlı olsun.

• gLam G kullanıcısına yanıt
    Bizim alışveriş iptal oldu arkadaşlar. Kayıt konusunda problem olmuş. Ozan arkadaşım bana dürüstçe izah etti. Bende pasaport kaydı için para vermek istemediğim için alışverişi iptal ettik. Ama pasaportunda yer olan arkadaşlar için bulunmaz fırsat. Size aletin bir artısından bahsedeyim, Sadece amerikan versiyonlarında kablosuz şarj mevcut bunda da bu özellik mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 7 Eylül 2017; 13:50:34 >
  • başka var mı?
  • Pasaportum var. Sizden aldığım cihazı Gürcistana girdi çıktı yapsak kayıt edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disturbed

Pasaportum var. Sizden aldığım cihazı Gürcistana girdi çıktı yapsak kayıt edebilir miyiz?

Yapabilirsiniz.

• Dostum birisi senden geçtiğimiz günlerde bir telefon almış. Şimdi de onu satıyor telefonda sıkıntı çıktığından ötürü. Olayın aslı astarını da bilmiyorum, ses etmedin.
    Uzun zamandır senden telefon almak istiyordum, ancak bu olayda sessiz kalman açıkçası bazı soru işaretleri yarattı.
  • Bende gormustum o ilani g5 ti heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Dostum birisi senden geçtiğimiz günlerde bir telefon almış. Şimdi de onu satıyor telefonda sıkıntı çıktığından ötürü. Olayın aslı astarını da bilmiyorum, ses etmedin.
    Uzun zamandır senden telefon almak istiyordum, ancak bu olayda sessiz kalman açıkçası bazı soru işaretleri yarattı.

Kim almış ne satıyor bilmiyorum. Sorunda çıkmış olabilir bana gelen böyle 1 geri bildirim yok. (Geçenlerde dediğiniz yaklaşık 3 aydır kimseye tel satmadım)
    Uzun zamandır telefon almak istiyorsanız cep telefonum var arayabilirsiniz. Bu olay dediğiniz olaydan bilgim yokki sesim çıksın o şekilde düşünebilirsiniz.
    Şimdi araştırınca gördüm hocam bahsettiğiniz olayı.
    Öncelikle bu telefon satıldığı tarih 5 Temmuz.
    Arkadışımız aldıktan sonra da kullandı ancak 1 gece telefonu kapandı.
    Bana yönlendirdi böyle 1 şey oldu diye yorumlarımı da yaptım.
    Açıkcası bu tarz şeyler her zaman olabilir , sonuçta bu risk var. Ama şöyle düşünün şu ana kadar g5 teki ilk geri dönüş bu oldu.
    Belki kullanıcı hatası belki de donanımsal 1 hatadır.

Sessiz kalma olayına gelince : Bilmediğim 1 konuda sessiz kalamam arkadaşlar , bu konuyuda arkadaşımızla görüştük istişare ettik zaten. Gelişmeleri bende siz söyledikten sonra ancak bilgi sahibi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLam -- 2 Ekim 2017; 16:54:57 >

• Daha önce de çokca kez söyledim , Aldıgımız cihazlar geldiği zaman beğenmezseniz sorgu sual olmadan iade edebilirsiniz.
    Kullandınız baktınız 1 sorunla karşılaştınız gene iade edebilirsiniz veya değişim isteyebilirsiniz.
    Ancak aradan belli bir zaman geçtikten sonra bu esnada kullanırken cihazda ne olacağını bilemediğim için size yardımcı olamam.
    Sorununuz yazılımsal ise elime gelir bakarım ve-veya uzaktan bağlanır yapmaya çalışırım.
    Donanımsal ise : Kendi çalıştığım 1 firma var ona yönlendiririm baktınız oluyorsa maliyetini söylerim onay verirseniz tamir ettiririm.

Kendinizi hiçbir şekilde riske atmak istemiyorsanız çözüm gayet basit. Alırken daha fazla verip garantiliyi alırsınız cihazınıza birşey olması durumda garanti ne karar verirse kabul edersiniz.
    Ben maalesef sattıgım cihazlara belli bir süre garanti veremiyorum.
    Ancak gene açıklamak isterim şu ana kadar cihaz olarak sadece 1 tane G5 te sorunla karşıştım oda bahsettiğiniz konudur.

• Hocam ben sizin cevabınızı görmedim o yüzden öyle yazdım. Hatta o arkadaşın ilanını gördüm. Yani sizden aldığını, sorun çıktığını ve bu sebeple sattığını yazıyordu ilanında. Hatta ilan altına epey kişi de yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
    Sorun çözüldüyse ne ala.
    Yine sizden cihaz almak konusu aklımda. Bu cevabınız en azından kafamdaki bazı soru işaretlerini sildi. Gerisi de zaten kendimle alakalı.
    Teşekkürler, İyi Çalışmalar.
  • g5 konusuna yazmıştım, buraya da yazıyorum. Ozan abi cihazın her türlü arkasında durur destek olur.

daha önce g3 almıştım, gelen g3'te ufak bir sorun farkettim hiçbir soru sormadan sıfır sıkıntı ile iade aldı. yeni cihaz mı istersin iade mi alayım diye de sorar.

6 ay önce de g5 aldım. canavar gibi telefon, hiçbir sorun çıkmadı. alan diğer kişiler de gayet memnun ki az bir rakam da satılmadı g5. bu kadar cihaz içinde 1 tanesi 1 ay ve daha sonrasında sorun çıkarabilir. elektronik şans işidir ne olacağını bilemezsin.

ha ben risk alamam diyenler için lg garantilisi 950 tl farkla satılıyor en ucuz yerde. 950 tl dert edilecek bir rakam değilse ordan alabilirsiniz.
  • ozandan şuana kadar farkli zamanlarda 4 adet telefon aldim, 1 tanesini geldigi anda begenmedim geri iade ettim. 1 tanesinide 1 hafta kullandim sebeke gelip gidiyordu hic problem cikarmadan kargo eline gecmeden bana para iadesini yapti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.