Arkadaşlar iyi akşamlar...Öncelikle herkese teşekkür ederiyorum forumu aktif kullanmasam bile takip edip birçok sorudan faydalanıyorum.
Kısaca sorunum bugun msi nightblade atx mini sıfır pc aldım.. Evdede kullanmakta olduğum HP PAVİLİON 24XW iyi bir monitörüm var..
Monitörde vga çıkış ve tane HDMİ cıkışı mevcut Kasada ise gtx 1060 var ve 1 adet HDMİ cıkıs ve3 adet Display Port 1.4 var
Kasaya monitöre bağladığımda ekrana hiç sinyal gelmiyor kasa calışıyor ama LED tv ye de bağladım ama görntü gelmiyor.3 adet farklı HDMİ kablosu ile denedim Nasıl görüntü alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler..
kasanın içini açman lazım içinin açınca ekran kartının harici güç girişleri takılımı onu bi kontrol et
İlginiz için teşekkür ederim ama cihazı bugun aldım ve msi garanti etiketi var kasa açma kısımlarında sanırım garnati gecerisz oluyor...
Başka deneyebileceğim bir yöntem var mı..Artık çeviricilere bakıyorum..
display porttan vga çıkış alabilirsin bir adaotör ile. bu şekilde vga ile görüntü almaya çalış. muhtemelen doğru şekilde takamadın kartı.
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim...
Cihaz hazır pc msi nightblade mi2 serisi.Dayamadım garanti şeridini kaldırdım içini açtım kasanın..
Gtx1060 var ve 8 pinli giriş var hepsini kontrol ettim eksik kablo vey çıkan kablo yok yinede görüntü alamadım
Ayrıca cihaz freedos geldi...Anakartın ve ekran kartının windows kurulu olmadığı için driverlarıda yüklü değil haliyle..
Bundan dolayı bağlantıyı algılamaması olabilir sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme