Şimdi Ara

Sıfır opel astra 1.3 cdti clasic almak isteyen arakaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sıfır opel astra hb 1.3 cdti clasic almak isteyen arkadaşlar toplanıp bir grup oluşturursak, iyi fiyattan araba almamız mümkün olur.

2011 full olan model 35800 ve 38350 fiyattır. easytronic olanı 37400 alan olmuş manuel olanıda 34750 (ama şuan yok) alan arkadaşlar olmuş.

aşağıdaki linkte bir arkadaş benim yaptığım gibi grup oluşturmaya çalışıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-sifir-km-arac-ikici-elden-daha-ucuz-35976702/detay

Bu olayı ciddileştirerek yaparsak herkesin uygun fiyattan araba alması mümkün olur. Kimse parayı kolay kazanmıyor.

İşlem şu şekilde ilerleyecek

1- herkes araba seçeneğini ve rengini belietecek
    2- çeşitli bayilerden fiyat talepleri alınacak ve en uygun olanlar belirlenecek
    3- uygun gören arkadaşlarla beraber karar alıacak
    4- sonraki adımda grup üyesi olanlar direk bayi ile irtibata gececek ve bize özel verilen fiyattan yararlanacak

ilgilenen arkadaşlarla görüşmek isterim.

Diğer arkadaşla mesajlaştım 10 kişi üzerine çıktığımızı söyledi.

İlgilenen arkadaşlar bukunduğu ildeki bayilerden fiyat teklifi alırsa uygun fiyatı birlikte bulabiliriz.

Birliktealalım gibi siteler var oradan mı halletsem diye düşündüm ama oralarda ne fiyat nede ne kadar indirim olduğu belli değil birde kapora yattıtırıyorlar.

• İSTEMEM 7 YILLIK ARABA
  • zor iş bu
  • Fikir iyi hoş da, bayilerde araç yokki Ben hafta sonu Muğla Opel'e gittim araç varmı, test sürüşü yapabilirmiyim diye... Adam bırak test aracını normal araçları bitirdik, dahada gelmeyecek dedi... Ayrıyetten konya'dan birisi aradı, görüştüğüm 7. bayii sizsiniz, elinizde astra classic 3 varmı diye sordu dedi...
  • istanbuldada durum aynı şekilde 1.3 cdti manuel vites araç yok hiçbir bayide eastronik var baya ama oda tercih edilmiyor genel anlamda ve ztn fiyatıda 38 bin tl bence etmez okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

istanbuldada durum aynı şekilde 1.3 cdti manuel vites araç yok hiçbir bayide eastronik var baya ama oda tercih edilmiyor genel anlamda ve ztn fiyatıda 38 bin tl bence etmez okadar.

turkiyede bu fiyata ayni ozellik ve kalitede gosterebileceginiz bir arac var midir acaba?
  • Şu an araç almayı düşünmüyorum ama bu çok güzel bir fikir. Almayı düşünenler organize olurlarsa daha güzel fiyatlarla alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bri arkadaşım aralık kampanyalarında astra sedan 111.yıl almayı düşündü, ama denildiği gibi bayilerde araç yok, gelecek araçta yok. En sonunda 2010 model Ford Focus TDCI Titanium X aldı.
    (Bilgi olarak veriyim, araç 52000 km'de, deri koltuk, sunroof gibi donanımlarda var, fiyatı 40750 TL)
  • Arkdaşlar araç yok demeyin otomotik vites çok var manuel de gelecektir elbet. Bayiler ocak ayını bekliyor.

yarın gidip grup indrimi ne kadar oluyor soracağım. ciddi almak istiyen varsa mesaj atsın
  • Fiyat alabildiniz mi? Eğer aldıysanız paylaşabilir misiniz? En azından pm atar mısınız?
  • arkadaşlar

bir arkadaşım almış ama kredisi onaylanmamış
    5000 tl vermiş bayiye.

bende araç arıyorum.
    devralsam mı ne dersiniz??

astra III sedan enjoy modeli fiat ise
    35500 TL 5000 vermiş
    30500 kalmış
  • opele gittim
    ve 111.yıl modelini aldım.

1 tane kalmış
    karter muhafazası dahil 38250 aldım.

o 35500 aracı alamadık
    arkadaş almaya karar verdi.
  • Bizim burdaki opel bayi araba yetiştiremiyor.İndirim yapacaklarını sanmam
  • quote:

istanbuldada durum aynı şekilde 1.3 cdti manuel vites araç yok hiçbir bayide eastronik var baya ama oda tercih edilmiyor genel anlamda ve ztn fiyatıda 38 bin tl bence etmez okadar.

nie tercih edilmiyor açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

nie tercih edilmiyor açarmısınız?

şanzıman yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.