Şimdi Ara

Sıfır otomobillere kur zammı geliyor: Fiyatlarda ciddi artış yaşanacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
2
Favori
41.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisey olmaz ostikrar devam ediyo nasil olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 81.300TL'lik arabanın ÖTV+KDV toplam vergisi: 34.980TL. Ortalama 2,30 KATI VERGİ!!

http://binekarac.vw.com.tr/jetta.aspx#fiyatlar

Şu dünyada ne için çalışıyoruz, ev araba için çalışmıyor muyuz? Bir arabaya bu kadar vergi koymak zulüm / yontma / kazığa oturtma/ geçirme/ değil de nedir? İnsaf arkadaş bir araba maliyetinin 2,30 KATI vergi mi olur ya. Git başka yerden vergi topla, koskoca inşaat firmaları bakkal dükkanı kadar vergi ödemiyor git o firmalardan vergi topla. İstemiyorum abi, 45 BİN TL'lik arabaya 35 BİN TL vergi verip almak istemiyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

81.300TL'lik arabanın ÖTV+KDV toplam vergisi: 34.980TL. Ortalama 2,30 KATI VERGİ!!

Şu dünyada ne için çalışıyoruz, ev araba için çalışmıyor muyuz? Bir arabaya bu kadar vergi koymak zulüm / yontma / kazığa oturtma/ geçirme/ değil de nedir? İnsaf arkadaş bir araba maliyetinin 2,30 KATI vergi mi olur ya. Git başka yerden vergi topla, koskoca inşaat firmaları bakkal dükkanı kadar vergi ödemiyor git o firmalardan vergi topla. İstemiyorum abi, 45 BİN TL'lik arabaya 35 BİN TL vergi verip almak istemiyorum!!

siz yine ucuz araba seçtiniz, 100000lerce liralık arabalarda vergiyi düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Mart 2017; 17:54:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayret hiç şaşırmadım. Niye şaşırmadım anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s classe 700 binden zaten 844 bine fırladı
  • %20 fiyat artışı mı... Ee daha yeni ÖTV zammı gelmemiş miydi?

Arkadaş yapın şu en boş benzinli Clio'yu 200 bin TL de, olsun bitsin ya. Böyle peyderpey arttırınca insanlar geriliyor.

En ucuz araba 200 bin TL olsun, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Hayret hiç şaşırmadım. Niye şaşırmadım anlamadım.

zaten avrupalı amerikalıya göre 1 arabaya 12 araba parası veriyoruz

%1200 daha paralıya alıyoruz ondan
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    İroni yaptım zaten. Ülkede para kalmadı, üretim yok, katma değer getirecek çalışma yok veya bir elin beş parmağını geçmez. Rüşvet, adam kayırma, ihalede fesat karıştırma ve bunun gibi daha birçok şey iyice arttı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

81.300TL'lik arabanın ÖTV+KDV toplam vergisi: 34.980TL. Ortalama 2,30 KATI VERGİ!!

siz yine ucuz araba seçtiniz, 100000lerce liralık arabalarda vergiyi düşünün

Aynen, ben yine normal 1.2 motorlu bi araba seçtim. Şu dünyaya 1 defa geliyoruz bir araba herkesin hayali iken 40 liralık arabaya 35 lira vergi koyup 80-85 liraya satılması bildiğim zulüm. Konuş konuş aynı hiçbirşey değişmiyor. Arabadan 2,30 KAT vergi, benzinden 3 KAT vergi, söyle söyle duvara söylüyoruz kimsenin umurunda değil..

Kaderimiz Türkiye'de doğmak mı bizim ?

Türkiyede doğan her kişi en az 1 defa darbe görür,

onlarca ekonomik kriz görür,

45 liralık arabaya 85 lira öder

2 liralık benzine 5,50 lira öder,

oğlunu askere gönderir tabutu gelir,

emekli olmak için kçını yarar

emekli olur aylığı yetmez..

Bizim kaderimiz böyle, rezillik kepazelik bu ülkede doğmak bu basiretsiz beceriksiz rezil hükümetlerin elinde tavuk gibi yontulmak kaderimizmiş..!

• onlara bedava S-class sana Akbil-class

• Ikinci el veya piyasada tutmamış sıfır arabalar oldu mesela Peugeot'yla ve mazda da model vardı bu sene 50 k seviyesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Bir yandan ağır vergiler , bir yandan kur farkı derken yeni araba almak hayal oldu. 11 yaşındaki arabaya biniyorum ,bu şartlarda 10 yıl daha binerim gibime geliyor : ))

Elimizdekinden olmayalımda😀

• ben şu malum sitedeki ilanıma bi güncelleme çekeyim
  • quote:

Almanya'da yaşayanlar şu fiyatların 3'te 1'ine BMW'ye biniyor ama hamdolsun Almanyayı kıskanmıyorum makarnamı yiyorum kafam çalışmıyor mutluyum huzurluyum

selam ve dua ile

Almanyada bmw 1 serisine el arabası diyorlar.

Adamların refah düzeyi o kadar yükselmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

o zaman yerli üretim arabalar etkilenmez bu zamdan.

Türkiye burası, en fazla zam onlara gelirse şaşırma

• reis varya gerisi önemli degil sen çok yaşa reis...reis iyilik yapsada millete bedava vazelin dagıtsa bari
  • Zam filan yok. Vergisiz satis fiyati euro bazinda avrupa ulkeleriyle ayni hatta daha dusuk olacak.

Ama siz fakirlestiginiz icin zam olmus zannedeceksiniz.

• Merhaba,Kölnde yaşıyorum.Dün 1600 Euroya 2006 model Bmw 3.20 aldım.İyi günler.

• Alım gücü çok arttı ya herşeye zam gelmesi normal. Milletin anasını ağlattılar, soyup soğana çevirdiler. Sefasını saraylarda yaşıyolar

• Şaka maka en ucuz sıfır araba 100 bin olacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.