Şimdi Ara

SIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG G2 32GB
    SIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GBSIFIRDAN FARKSIZ SİYAH LG G2 32GB

TELEFONUN KUTUSU, FATURASI VE TÜM APARATLARI MEVCUTTUR. KULAKLIĞI HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. CİHAZ UZUN BİR SÜRE KULLANILMADAN, YEDEK TELEFON OLARAK KUTUSUNDA BEKLEMİŞTİR.

32GB LIK VERSİYONDUR. KESİNLİKLE İÇİ AÇILMAMIŞ SERVİS VS YÜZÜ GÖRMEMİŞTİR. SIFIR KUTUSUNDAN ÇIKTIĞI HALİYLE DURMAKTADIR. ÜZERİNDE KILCAL ÇİZİK DAHİ BULUNMAMAKTADIR.

PİLİ GAYET İYİ DURUMDADIR, BENİ İKİ GÜN KADAR GÖTÜRÜYOR (WATSAPP VE GÖRÜŞME).

FİYAT : SATILDI

ALAN ARKADAŞIN GÜLE GÜLE KULLANMASI DİLEKLERİMLE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 26 Ocak 2018; 13:16:57 >

• Benim gibi meraklısı içi süper bir ilan, bende olmasaydı kesin alırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Benim gibi meraklısı içi süper bir ilan, bende olmasaydı kesin alırdım :)

Ben de onlarca telefon kullandım ama, bir beyaz E71 bir de LG G2 nin kullanışlığını hiçbirinde bulamadım. Ekran oranı, ele oturuşu, batarya performansı vs gayet başarılı bir model bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deus-ex

quote:

Ben de onlarca telefon kullandım ama, bir beyaz E71 bir de LG G2 nin kullanışlığını hiçbirinde bulamadım. Ekran oranı, ele oturuşu, batarya performansı vs gayet başarılı bir model bence de.

bilhassa beyaz e71 benimde favorim...
  • Birisi sana dese bende 16 lik g2 var hafıza yetmiyor üstüne bir miktar para versem değişimisin cevabın ne olur du?

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plextor

quote:

Orijinalden alıntı: deus-ex

quote:

bilhassa beyaz e71 benimde favorim...

• quote:

Birisi sana dese bende 16 lik g2 var hafıza yetmiyor üstüne bir miktar para versem değişimisin cevabın ne olur du?

:)

olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.