Şimdi Ara

Sigara da fiyat savaşı Marlboro’yu ucuzlattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah kardeş yarın bir paket alıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

@orionsguard

hacı peki bazı sigaraların şaraba batırılması gibi bir şehir efsanesi var? doğru mudur o?

hayır kesinlikle cok duyuyorum o hikakeyi hatta körü körüne savunan insanlar görüyorum cok komiğime gidiyor açıkcası

tütünler belirli bir nem oranında saklanır daha fazla nemli bir ortamda çürür yani şarap gibi su gibi bir şeye daldırılırsa o tütünden bi hayır gelmez

zaten kullandıkları yapay tatlandırıcılar vsler kimselere söylenmez şirket sırrıdır ...

yani sonuç olarak yok öle bişi

Rockets sigarasında yok mu diyorsunuz yani şimdi ?

• olay sadece marlboronun fiyat arttırmayan camel e müşteri kaptırmamak istemesi...
  • 4 Yıllık Marlboro bağımlısı olarak zamdan 1 gün önce Monte Carlo(Lacivert Paket) içtim hoşuma gitti.Zammı duyunca ona başladım.Şimdi bırakmayıda düşünmüyorum marlboro ile tadı neredeyse aynı tek kötü yanı biraz erken bitiyor.Günde 1 paketi rahat bitiren biri olarak arada 2 Lira fark var buda demekki elveda marlboro...
    malboro sevipde pahalı gelenler için tavsiyem monte carlo (lacivert paket)
  • marlbora nın gelirinin pkk ya döndüğünü duymuştum doğrumudur arkadaşlar yoksa yalanmı
  • yilbaşindan beri sigarayi biraktim..

şuan acayip rahatim.. hem cüzdanda para birikti valla..
  • Sadece Marlboro'nun fiyatında mı indirim yapıldı ?
  • davidoff cidden güzel sigara
  • en güzeli sarma içmek heralde. 10 paketini 15 liraya veriyor adamlar
  • Şu şarap konusuna aklım takıldı Marlboro mentolü kokladığınızda direk şarap kokusu geliyor o aroma nedir acaba merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

davidoff cidden güzel sigara

Hiç beklemezdim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru

Şu şarap konusuna aklım takıldı Marlboro mentolü kokladığınızda direk şarap kokusu geliyor o aroma nedir acaba merak ettim ?

sentetik tatlandırıcılar "sos" dediğimiz kimyasal maddeler var içlerinde ancak şaraba batırma gibi birşey kesinlikle söz konusu deildir...

mentollü sigaraların jelatini mentollüdür tütün o paketin içinde durdukça o mentolü içine çeker
  • sanırım şuan forumun en çok sevilen ve saygı duyulan ismi orionsguard oldu

kardeş benimde sorum var sana. aslında bi sana bide herkese. djarum sigalarının fiyatında bir artış oldu mu bende alkol alırken djarum içerm hep ondan soruyorum

@orionsguard
    djarum lar hakkında ne düşünüyorsun.. bence sigarayı daha az içmek isteyenler djarum super e geçebilrler fiyat artışı olmadıysa onda. hem ağır çabuk bitmiyo 1 paket 2 paket almak durumnda kalmazsınız.
  • usta bilgilendirme için sağol :)

Marlboro Light Hakkında ne düşünüyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

sanırım şuan forumun en çok sevilen ve saygı duyulan ismi orionsguard oldu

kardeş benimde sorum var sana. aslında bi sana bide herkese. djarum sigalarının fiyatında bir artış oldu mu bende alkol alırken djarum içerm hep ondan soruyorum

@orionsguard
    djarum lar hakkında ne düşünüyorsun.. bence sigarayı daha az içmek isteyenler djarum super e geçebilrler fiyat artışı olmadıysa onda. hem ağır çabuk bitmiyo 1 paket 2 paket almak durumnda kalmazsınız.

djarum hakkında hiçbir bilgim yok acıkcası hiç denemedim hatta görmedim desem yeridir :)

-

marlboro light için ne diyebilirm ki neyi bilmek istiyorsunuz :)

bu konuda söyleyebilecegim tek şey light sigaralarda değerlerin düşük olması sağlık acısından size bir avantaj sağlamaz bir kere sigaranın sağlıklısı sağlıksızı olmaz hepsi zararlı

ancak light sigaralar bilinenin aksine daha fazla zararlıdır sebebi ise nikotin zifir vb değerleri azaltmak için kullanılan kimyasallar

• @orionsguard
    Son zamların ardından kendi tütünümüzü kendimiz aromalandırabilirmiyiz?
    Hand-Made sigara nasıl yapılmalıdır?
  • Evet bugun ilk davidoff gold umu içtim. Gerçekten süper bir sigara
  • sigaraya zam yapılması iyi oldu umarım bırakanların sayısı artar.yukarıda yazmış arkadaş ne kadar zararlı madde varsa tat versin sigaraya ekliyorlar yazık etmeyin kendinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

marlbora nın gelirinin pkk ya döndüğünü duymuştum doğrumudur arkadaşlar yoksa yalanmı

E yok artık...Kim diyor bunu merak ediyorum ya...
  • 11 senelik tiryaki olarak araligin 25 de sigarayi biraktim. Yemeklerden aldigim tat degisti ve sabahlari daha dinc kalkmaya basladim. Istahin acilmasini soylemiyorum bile

Genc arkadaslara tavsiyem hic baslamayin bu merete. Bizde zamaninda ozenti, ilgi, arkadas ve turlu sebeplerden basladik ama bir faydasini gormedik. Kendinize ve paraniza yazik etmeyin, giden saglik geri gelmez ve para kolay kazanilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 8 Ocak 2010; 18:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.