Şimdi Ara

Sigara da fiyat savaşı Marlboro’yu ucuzlattı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Marlbora, Winston fiyatını 5 TL'ye çektiği için 5.75 yaptı.Duyduguma göre uzlaşma yapmışlar.
    Yarın yeniden zam geliyor.Fiyat yeniden 7 olcak,Winston ise 5.5 olcak.
    Not:İnanmayanlar yarın sigara aldığında öğrenecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AlligatoR_

Arkadaşlar Marlbora, Winston fiyatını 5 TL'ye çektiği için 5.75 yaptı.Duyduguma göre uzlaşma yapmışlar.

kaynak?
  • osuruğunu çek daha iyi lan sigara neymi$
  • Peki ya 2001 mavi :) benim canım o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

Evet bugun ilk davidoff gold umu içtim. Gerçekten süper bir sigara

içimi yumuşak tadı fena değil ama çok hafif.. 2 dal arka arkaya yaksam anca tamin oluyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

sanırım şuan forumun en çok sevilen ve saygı duyulan ismi orionsguard oldu

kardeş benimde sorum var sana. aslında bi sana bide herkese. djarum sigalarının fiyatında bir artış oldu mu bende alkol alırken djarum içerm hep ondan soruyorum

@orionsguard
    djarum lar hakkında ne düşünüyorsun.. bence sigarayı daha az içmek isteyenler djarum super e geçebilrler fiyat artışı olmadıysa onda. hem ağır çabuk bitmiyo 1 paket 2 paket almak durumnda kalmazsınız.

Benim aldığım kaçakçı 1 ytl bindirdi XD 6 ya alıyom artık ama toplu alımda eski fiyattan veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 8 Ocak 2010; 22:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _AlligatoR_

Arkadaşlar Marlbora, Winston fiyatını 5 TL'ye çektiği için 5.75 yaptı.Duyduguma göre uzlaşma yapmışlar.

Bende bu akşam 5.5 tan Marlboro aldım Adam bugünde 5.5 ama yarından itibaren tekrar zamlanacak 7 olacak dedi.. tabi ne kadar doğrudur bilinmez yarın öğrenecez artık inş gelmez zam
  • Viceroy'da zamları geri çekti.Ayrıca tekel serisinin şu an hatırlayamadıklarım bir kaç model hariç fiyatları düşürdüğünü biliyorum.
  • Dun hic sigara icmedim. Ilk gun oldugu icin epey zorladi ama bundan sonra icmeyi dusunmuyorum.
  • davidoff var bi tane ...
    kırmızı kutulu...
    müthişş..
  • Konuyu okuyunca ne kadar iğrendim anlatamam birde ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz yok tatlandırıcı varmış yok şuymuş yazık o ciğerlerinize o pis koku ile nasıl geziyorsunuz bilmiyorum leş gibi kokuyor adeta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 9 Ocak 2010; 10:39:11 >
  • yahu içmeyin şu zehiri.. 5 lira az para mı.. bi yere, yardıma muhtaç insanlara yardım filan yapın.. kendinize zararınız dokunacağına, başkasına faydanız, hayrınız dokunsun duasını alın insanların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

quote:

kardeş benimde sorum var sana. aslında bi sana bide herkese. djarum sigalarının fiyatında bir artış oldu mu bende alkol alırken djarum içerm hep ondan soruyorum

@orionsguard
    djarum lar hakkında ne düşünüyorsun.. bence sigarayı daha az içmek isteyenler djarum super e geçebilrler fiyat artışı olmadıysa onda. hem ağır çabuk bitmiyo 1 paket 2 paket almak durumnda kalmazsınız.

djarum hakkında hiçbir bilgim yok acıkcası hiç denemedim hatta görmedim desem yeridir :)

-

marlboro light için ne diyebilirm ki neyi bilmek istiyorsunuz :)

bu konuda söyleyebilecegim tek şey light sigaralarda değerlerin düşük olması sağlık acısından size bir avantaj sağlamaz bir kere sigaranın sağlıklısı sağlıksızı olmaz hepsi zararlı

ancak light sigaralar bilinenin aksine daha fazla zararlıdır sebebi ise nikotin zifir vb değerleri azaltmak için kullanılan kimyasallar

piyasanın içindeyim diyosun djarum'u bilmiyosun yok artık.

• eğer malboro diğer firmalara karşın fiyatını geri çekerse kalitesinde oynama olabilir
  • hocam ben aldım bu adıyaman tütününden önce lark (mavi) içiyodum şimdi tütün larkdan fazla bir farkı yok . içimi hafif paketi 1,6 tl ye geliyor artık sigaranın fiatını 3 liraya da düşürseler nafile almam bir daha
  • bugün bakkaldan winston'u 5.5'a aldım. (her zamanki bakkalım) Zam geldiğini söyledi. Muhtemelen 2-3 içinde malboro yeniden 7'ye çıkar.

Philip morris Jti'yi ezmek için indirdi. Jti winston'u 5.5 yapmak zorunda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

quote:

@orionsguard

djarum hakkında hiçbir bilgim yok acıkcası hiç denemedim hatta görmedim desem yeridir :)

-

marlboro light için ne diyebilirm ki neyi bilmek istiyorsunuz :)

bu konuda söyleyebilecegim tek şey light sigaralarda değerlerin düşük olması sağlık acısından size bir avantaj sağlamaz bir kere sigaranın sağlıklısı sağlıksızı olmaz hepsi zararlı

ancak light sigaralar bilinenin aksine daha fazla zararlıdır sebebi ise nikotin zifir vb değerleri azaltmak için kullanılan kimyasallar

piyasanın içindeyim diyosun djarum'u bilmiyosun yok artık.

%100 Katılıyorum.

Djarum çoğu kişinin sigaraya başlama sebebidir.
    Djarum Black karanfil kokuludur. Sigara içerken ağzınıza güzel bir tat gelir.
    Kokusu ayrı bir olay zaten. Djarum kokusu duyduğunuzda direk hatırlarsınız ve anlarsınız.

İçerken çıt çıt çıt diye ses çıkarır. Bir süre içmezseniz sigara istop eder söner
    İçinize yavaş yavaş çektikçe genziniz boğazınız yanar.
    Sonlara doğru içinizede çekemezsiniz zaten.

Gece kulüplerinde içtiğinizde şekliniz şemaliniz olur =)

• Hala 7.25 çekiyor heryer
  • 7 lira değil mi malbora oha bu parada sigara mı içilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.