Şimdi Ara

Sigara Hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sigaranın çok zararlı olduğunu biliyorum 2 ay önce bir olay atlattım çok üzücüydü o an hata yapıp sigaraya başlamıştım.
    Spor yapıyorum kondisyona etki ediyor sigarayı azaltarak belirli bir verim elde edebilirmiyim ?
    Biliyorum bırakmak en iyisi fakat şuan öyle bir seçeneğim yok gibi varsayaraktan düşüncelerinizi merak ediyor ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Yukarı
  • Yukarı
  • Pek fazla bir şey fark etmez, çünkü sonuç olarak içiyosun, ben de içiyordum bıraktım 6. Gün dolacak bugün.. 2 günde 1 paket içiyodum hatta 3 güne 1.. Normal kullananlara göre az denilebilir ama nefes darlığı öksürük gibi etkileri hala oluyo, en iyisi bırak dicem onada yok diyosun ama inşallah bırakırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Pek fazla bir şey fark etmez, çünkü sonuç olarak içiyosun, ben de içiyordum bıraktım 6. Gün dolacak bugün.. 2 günde 1 paket içiyodum hatta 3 güne 1.. Normal kullananlara göre az denilebilir ama nefes darlığı öksürük gibi etkileri hala oluyo, en iyisi bırak dicem onada yok diyosun ama inşallah bırakırsın

Bırakmaya çalışıyorum ama şu zamanlar depresyon önplanda ve uzun vadede sağlığımı ciddi anlamda etkileyeceğini biliyorum dediğim gibi şu zamanlarda bırakabileceğimi düşünmüyorum değerli yorumun için teşekkür ederim saol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.