Şimdi Ara

Sigarasız bir hayata ilk adımım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce son sigaramı içtim şu andan itibaren sigarayı bıraktım kül tablasını rafa kaldırdım,eskiden bırakma düşüncesi aklıma gelince yapamam diyordum,ama çok sigara içme nedeniyle akciğer kanserinden ölmek üzere olan biriyle konuşmak beni çok etkiledi,sırf sağlık durumundan değil,ama adam o kadar aciz hale gelmişti ki solunum cihazına bağlı,hırıltılı konuşması,çökmüş suratı,gözlerinden okunan pişmanlık;ben de bir gün o aciz hale geleceğim diye korktum çünkü ben de çok içiyordum(günde yaklaşık 2-3 paket ve 4-5 yıldır) ve bırakmaya karar verdim son sigaramı söndürdükten sonra bıraktım çok şükür,sonra geldim buraya konu açtım sizlerle paylaşmak için.hepsi bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrar başladım

• ahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbudun

tekrar başladım

•  Sigarasız bir hayata ilk adımım
  • İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş

Katılıyorum ancak içince ne oluyor gibi bir sorgulama bana mantıksız geliyor, dh konu dışına niye giriyorsun girince ne oluyor, yada niye kola içiyorsun içinde ne oluyor gibi sorularda aynı kapıya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Ağustos 2012; 12:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Sigarasız bir hayata ilk adımım

O değil de bu adam çok yaşlandı be.
  • Ben de bırakalı 2 a oluyor fakat bayramda gene kaçak yaptık içtik arada olur öyle diyip geçiyorum. İçmiyorum
  • 2 haftadır içmiyorum,mutluyum,huzurluyum
  • 77. SAATİM BIRAKALI ELİM AYAGIM TİTRİYO GALİBA BİR TANE YAKCAM
  • quote:

quote:

İş sağlık olunca tepem atıyor. Kardeşim başlama sebebin ne anlamıyorum içince bişi mi oluyor. Bak ne güzel bırakma fırsatın olmş

Katılıyorum ancak içince ne oluyor gibi bir sorgulama bana mantıksız geliyor, dh konu dışına niye giriyorsun girince ne oluyor, yada niye kola içiyorsun içinde ne oluyor gibi sorularda aynı kapıya çıkıyor.

Çıkmıyor kardeşim çıkmıyor. Kafa direk sigaraya yatkın oluyor onu istediğin için içiyorsun. Hadi desenki günde 1 paket tmm dicem de 2 3 paket diyosun yazık etme abartma bari
  • quote:

quote:

quote:

Çıkmıyor kardeşim çıkmıyor. Kafa direk sigaraya yatkın oluyor onu istediğin için içiyorsun. Hadi desenki günde 1 paket tmm dicem de 2 3 paket diyosun yazık etme abartma bari

Bu konuya katılıyorum, bırakamıyorsan bile azaltmaya çalış ben 2 günde 1 paket içiyorum biraz daha azalatabilsem diye yakınıyorum, günde 2-3 paket sigara içmek hem maddi hem manevi anlamda büyük zararlar verir.

• yaklaşık 4 ay oldu bırakalı mutluyum huzurluyum göbek bile yaptım
  • tekrar başladım ve mutluyum çayla beraber parlıament süper oluyor oh mis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.