< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (38. sayfa)
-
-
-
Oyunu oynamak için kesinlikle pro yu bekleyecem direk lumen kapanıyor performans modunda aynı şekilde sis yoğunluğu da gidiyor :(
Dualsense ciddi anlamda en iyisi ses olayı bile ayrı bir güzellik. Şu ses olayı cidden çok iyi atmosfer veriyor fakat astro bot hopörlerden çok ses veriyor biraz aşırı oluyor.
-
çok iyi , umarım bulmacalar zorlayıcıdır gerçi ben hard seviyede başlayacağım bakalım
-
Bloober'in 40 FPS modu eklememesi garip olmuş. O modda, quality moduyla neredeyse aynı çözünürlük ve grafikte oynanırdı.
Ben de PS5 Pro'ya geçince oynarım, ama onda da ya 40 ya da 40 eklenmezse 30'da oynarım. Bu tür aksiyonsuz oyunlarda FPS kısıp çözünürlük - grafik basmak daha mantıklı.
Hem düşük FPS'de sinematik hava oluyor. 60 modu bazen yapay geliyor.
(Konsolcu tesellisi olarak yazmıyorum Bu tür oyunlarda öyle bir durum var hakkaten.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen diyince baktım da 2 saat oynayıp bırakmışım, iyi oyunsa başlayayım tekrar
-
Seslendirme kısmını orijinaline benzeseymiş 10/10'luk bir yapım, özellikle James ve Maria/Mary'nin seslendirmelerinde problem var. James'i havalı bir şeye dönüştürmüşler orijinalinde sünepe ve meraklı bir yapısı vardı guy cihi'nin performansının üzerine çıkamamaları kötü olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla oyun gayet güzel olmuş. Tahtayla vuruş hissi gayet tok olmuş. Videosunu izlerken o his yok ama özellikle kulaklıkla çok keyifli geliyor vuruş hissi.
Dip köşe araştırarak gidiyorum. Orjinalini oynamıştım ama 23 sene önceki oyun 😀 Aklında kalmıyor insanın her şey. Ayrıca epey interior var normalde girilemeyen iç mekan yani. Grafikler zaten nefis. En büyük sorun ve bana göre TEK sorun optimizasyon. Shuttering çok fazla. Umarım patch ile bir nebze daha düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dlss, fsr ne bulursanız kullanın hocam.(gerçi pc mi ps mi oynuyorsunuz, bilemiyorum) Kulaklık ile enfes oluyor dediginiz gibi. Zaten adamlar giris ekranina kulaklikla oynayin koymuşlar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 6 Ekim 2024; 22:37:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X