Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence yok, olmamalı da. Ama SH oyununu ele alarak söylüyorum bunu; yoksa ünlü birini oynatıyoruz, insanlar onu görmeli diye TP yapacak kadar da amatör insanlar yok oyunun başında ya da sanmıyorum ki Norman, FP kamerası olan oyunda oynamam desin. Eğer Kojima ve Toro, oyunu FP tasarladıysa FP olacak; fakat o da SH olmaz, anca SH4'deki kadarını kaldırır işte, umarım bunların farkındalardır.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    fp olacak olsa o karakter norman olmaz alı velı olurdu normanın dedıgı yada dıyecegı seyle alakalı degıl karakter unlu bırı oldugu zaman genelde tp oluyor oyun
  • P.T Demosunun üstüne bir de gerçekten uyarlanmış Gölge İnsanlar filmini izlerim derim

UYARI : Dikkatli olun bir kere izlerseniz artık sizin için geri dönüş yok !! İyi düşünün izlemeden önce !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 22 Ağustos 2014; 1:46:31 >

• Suan gece gece baslasammi baslamasammi diye buyuk ikilem icersindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CCCP_

Abooovvvvvv Akira reyiz oyuna dönme sinyali çakmış

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Akira_Yamaoka_Silent_Hills_Muziklerini_Yapmaktan_Mutluluk_Duyarim-69359.htm

imza kampanyasına bende katıldım. akira da işin içinde olursa gözüm kapalı alırım oyunu.

• Silent Hills (P.T.) Oynuyoruz - FRAGMAN [Son Durak]

• Cumartesi akşamı, Multiplayer Murat Sönmez canlı oynayacak.

23:00

Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ağustos 2014; 23:18:03 >
  • Oyungezer, P.T.’nin ilk 10 dakikasını oynadı

http://leadergamer.com.tr/oyungezer-p-t-nin-ilk-10-dakikasini-oynadi-63870.html

• TaKo kullanıcısına yanıt
  • Silent Hill'in sadece filmini izlemiş biri olarak önceki hiçbir oyunu oynamadım ve seriye bu oyun ile başlamayı düşünüyorum. Önceden konuyu iyi idrak edebilmek maksadıyla okuyabileceğim bir döküman var mı? Veya siz de paylaşabilirseniz kısaca memnuniyet duyarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada anlatmak icin fazla derin bir konusu var. Turkce kaynaklar ne kadar saglikli bilmiyorum ama ingilizcen iyiyse silent hill wiki'den her seyi ogrenebilirsin.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Var hocam inceliyorum hemen teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Önceki oyunlar script üzerinden, koridor mantığında gidiyor. Son zamanlarda ki Rumor olan Open World olayı bildiğimiz şekilde değil, biraz daha keşif ve serbestliği ekleyecekler ki Main Quest dışında kalan senaryoları da görelim. Artı korku unsurları bu şekilde kendini daha çok hissettirecek. Reedus'un oynadığı karakter Rumor'larda yazdığı kadarıyla geçmişinde pek sağlam değilmiş ve bir şeyin peşindeyken Silent Hill Town'a gelecek. P.T'deki First Person açı da dolanılan ev oyunda araştırma amaçlı girilecek mekanlardan biri. Dikkatli oynayanlar görmüştür, evde donalırken radyo'da bir Ghost Story anlatılıyor ve anlatış süresine göre bizimle uğraşan hatun gittikçe öfkeleniyor. Mind Fuck yapmaya bile başlıyor bir süre sonra.

Bu şekilde Ghost Story olan bir sürü keşfedilebilir mekan olacak ve bunlara girdiğimiz zaman saf, psikolojik korkuyu hissettirmek için kamera açısı First Person olacak. The Room'un sistemini aynen uyguluyorlar; Hotel Room, Kanalizasyon bölümlerini oynayanlar hatırlar. Bu açıdan başarılı bir yapım olmaması için hiç bir neden yok, ki Del Toro dolayısıyla bence diğerlerinden fazla korkmayan biri olarak en korkunç SH'yi görürüz diyorum. Umarım Exclusive olarak kalır, çok daha kaliteli şekilde görürüz grafikleri.

konusmak icin erken ama bundan sonra ve bundan onceki hic bir sh nin psonede ki atmosferi yakalayabilecegini sanmiyorum.

ben öyle düşünmüyorum. Silent Hill 2 de harikaydı. şuanda da Origins oynuyorum, o da çok iyi olmuş...

Hocam bana da sorarsan aslinda millet climax dan cikan SH leri begenmiyor ama benim icin on numara. Ozellikle Shattered Memories. Origins bir yan oyundur ilk konsolu PSP dir o yuzden ana oyunla yaristirmak biraz abest. Ha tabiki yan oyun kotudur demiyorum ama ana oyunun hikaye derinligine sahip degil o yuzden ne kadar mukemmelde olsa saf kan sh olamiyor.

Homecoming de guzeldi. Ama sorunu sh den uzaklasmasiydi. Sh kasabasinda bile gecmiyordu oyun mesala.
    Ben en cok en son cikan oyunu begendim VATRA dan gelen.
    Oyun tam degildi, zaten bir kac kez ertelendi. Aslinda oyun bana kalirsa SH kasabasini en iyi tasvir eden ve sunan oyundu. Az biraz daha genis bir alanda bizi serbest birakip bir kac sokaga hapsetmemis olsalar bir sh 2 ortaya cikabilirmis (zor ama olabilirdi ancak firma kucuk oldugu icin butcede ona gore )
    Sh 1 e gelince. bazi oyunlar vardir zamaninin onunde ilerisindedir. Ornegin Final Fight gibi, Resident evil 2 gibi ,
    Iste SH 1 de oyleydi.
    Haritasiz hastanede gecirdigim zamanlari asla unutmadim unutmayacagimda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Önceki oyunlar script üzerinden, koridor mantığında gidiyor. Son zamanlarda ki Rumor olan Open World olayı bildiğimiz şekilde değil, biraz daha keşif ve serbestliği ekleyecekler ki Main Quest dışında kalan senaryoları da görelim. Artı korku unsurları bu şekilde kendini daha çok hissettirecek. Reedus'un oynadığı karakter Rumor'larda yazdığı kadarıyla geçmişinde pek sağlam değilmiş ve bir şeyin peşindeyken Silent Hill Town'a gelecek. P.T'deki First Person açı da dolanılan ev oyunda araştırma amaçlı girilecek mekanlardan biri. Dikkatli oynayanlar görmüştür, evde donalırken radyo'da bir Ghost Story anlatılıyor ve anlatış süresine göre bizimle uğraşan hatun gittikçe öfkeleniyor. Mind Fuck yapmaya bile başlıyor bir süre sonra.

Bu şekilde Ghost Story olan bir sürü keşfedilebilir mekan olacak ve bunlara girdiğimiz zaman saf, psikolojik korkuyu hissettirmek için kamera açısı First Person olacak. The Room'un sistemini aynen uyguluyorlar; Hotel Room, Kanalizasyon bölümlerini oynayanlar hatırlar. Bu açıdan başarılı bir yapım olmaması için hiç bir neden yok, ki Del Toro dolayısıyla bence diğerlerinden fazla korkmayan biri olarak en korkunç SH'yi görürüz diyorum. Umarım Exclusive olarak kalır, çok daha kaliteli şekilde görürüz grafikleri.

konusmak icin erken ama bundan sonra ve bundan onceki hic bir sh nin psonede ki atmosferi yakalayabilecegini sanmiyorum.

ben öyle düşünmüyorum. Silent Hill 2 de harikaydı. şuanda da Origins oynuyorum, o da çok iyi olmuş...

Hocam bana da sorarsan aslinda millet climax dan cikan SH leri begenmiyor ama benim icin on numara. Ozellikle Shattered Memories. Origins bir yan oyundur ilk konsolu PSP dir o yuzden ana oyunla yaristirmak biraz abest. Ha tabiki yan oyun kotudur demiyorum ama ana oyunun hikaye derinligine sahip degil o yuzden ne kadar mukemmelde olsa saf kan sh olamiyor.

Homecoming de guzeldi. Ama sorunu sh den uzaklasmasiydi. Sh kasabasinda bile gecmiyordu oyun mesala.
    Ben en cok en son cikan oyunu begendim VATRA dan gelen.
    Oyun tam degildi, zaten bir kac kez ertelendi. Aslinda oyun bana kalirsa SH kasabasini en iyi tasvir eden ve sunan oyundu. Az biraz daha genis bir alanda bizi serbest birakip bir kac sokaga hapsetmemis olsalar bir sh 2 ortaya cikabilirmis (zor ama olabilirdi ancak firma kucuk oldugu icin butcede ona gore )
    Sh 1 e gelince. bazi oyunlar vardir zamaninin onunde ilerisindedir. Ornegin Final Fight gibi, Resident evil 2 gibi ,
    Iste SH 1 de oyleydi.
    Haritasiz hastanede gecirdigim zamanlari asla unutmadim unutmayacagimda :)

aslında ben Origins'in yan oyun olduğunu düşünmüyorum. SH 1'in öncesini anlatıyordu.

şuanda Homecoming'deyim. ama sanki Silent Hill'e benziyor. Tolluca Gölü falan vardı?

yalnız SH 1'de hastanede oynarken harita vardı.

• Hastaneye 2. Gelisimizde hocam.
    Origins e gelince, oncesini anlatmasi bir sey ifade etmez. Ilk oyundan once mi sonra mi ona bakilir, madem ilk oyunda oncesi vardi neden ilk origins cikmadi vs vs. Zorlama konu yani.
    Ana oyun 1,2,3 vs diye gider gerci bu seride the room isi bozuyor.
    Soyle diyim, god of war change of olympus ilk gowdan 10 yil oncesini konu aliyor, guya ;) ana oyun mudur tabi ki degildir, sonradan cikan her daim zorlama, finansal cikarlar sebeplidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 28 Ağustos 2014; 0:02:04 >
  • quote:

Hastaneye 2. Gelisimizde hocam.
    Origins e gelince, oncesini anlatmasi bir sey ifade etmez. Ilk oyundan once mi sonra mi ona bakilir, madem ilk oyunda oncesi vardi neden ilk origins cikmadi vs vs. Zorlama konu yani.
    Ana oyun 1,2,3 vs diye gider gerci bu seride the room isi bozuyor.
    Soyle diyim, god of war change of olympus ilk gowdan 10 yil oncesini konu aliyor, guya ;) ana oyun mudur tabi ki degildir, sonradan cikan her daim zorlama, finansal cikarlar sebeplidir.

yok hocam öyle değil. Spin-off olarak sadece Book of Memories var. Origins oyunu ana seriye aittir.

Resident Evil Zero mesela... RE 1'in öncesini anlatıyor ve oyun Main serie'dir. ayrıca Revelations, Nintendo 3DS'e çıkmasına rağmen Ana seridir.

veya Chains of Olympus, Ascension, Ghost of Sparta bunlar hep Ana seri.

• http://www.youtube.com/watch?v=K38DH45z15Q izlemenizi öneririm arkadaşlar the room dan en sağlam sahneleri bir araya getirmişler.
  • http://www.youtube.com/watch?v=K38DH45z15Q izlemenizi öneririm arkadaşlar the room dan en sağlam sahneleri bir araya getirmişler.
  • quote:

Oyungezer, P.T.’nin ilk 10 dakikasını oynadı

P.T gibi muhteşem bi korku gerilim oyununu 8 kişi gündüz vakti geyik yaparak harcamak hangi parlak zekalı arkadaşın fikri gerçekten merak ediyorum.
    Resmen (h) .iç etmişler oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

quote:

Oyungezer, P.T.’nin ilk 10 dakikasını oynadı

P.T gibi muhteşem bi korku gerilim oyununu 8 kişi gündüz vakti geyik yaparak harcamak hangi parlak zekalı arkadaşın fikri gerçekten merak ediyorum.
    Resmen (h) .iç etmişler oyunu.

Tek başlarına kulaklıkla sabahın 3'ünde oynasınlar birde.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.