Şimdi Ara

silin. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Aşağıdaki şekilde dener misiniz?

sudo mkdir /media/x 
    sudo mount -t ntfs -o ro /dev/sda4 /media/x

şuanda diski salt okunur görüyo galiba üzerinde işlem yamaya izin vermiyo napmalıyım
  • Yukarıdaki mesajda belirtmiştim, diski bu şekilde salt okunur olarak bağlamış olduk.
    Şimdi Linux Mint kurulu bölümde yeterli yer varsa bağlanan diskteki verileri buraya yedekleyebilirsiniz.
    Akabinde bu disk bölümünü biçimlendirirseniz artık erişim sorunu yaşamazsınız.

Dikkat ederseniz bu faciaya sebep olan Windows'un kendisidir.

Dosyalarınızı yedekledikten sonra Gparted uygulamasını kurup ilgili disk bölümünü biçimledirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 19 Ağustos 2014; 0:40:44 >
  • Ugrasmayi, arastirmayi sevmiyorsaniz neden kurdunuz ?
  • Linux uğraşmayı sevenler içindir 2-3 sorundan sonra bıkanlar için değil ve yanlış kurulum yapmışsınız bu yüzden hata alıyorsunuz
    Ve araştırmadan pat diye kurarsan böyle olur ilk başta araştır
  • Yaw hehe kurdum win 7 mi rahat rahat takılıyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yaw hehe kurdum win 7 mi rahat rahat takılıyom.

Yahu kendin beceremiyorsun daha kurulumu düzgün yapmamışsın gelmiş burada Linux'a laf atıyorsun araştır bir Google hangi sistemi kullanıyor ? Facebook hangi sistemi kullanıyor? Twtiter hangi sistemi kullanıyor? Dünyaca ünlü hackerler hangi sistemi kullanıyor?
    bunlara cevap ver ve hapishaneye geri dön yani Win7 ye.
  • Şimdiye kadar bi suru format attım arkadaşlarımın pclerini tamir ettim Linux kadar gıcık bi sistem görmedim zaten beceremesem kuramazdım nerde hata oldunu sordum size maşallah sizde çok yardımcı oldunuz Google Facebook un twitirrin özellikle hackerlerin kullandığı sistem beni ilgilendirmez ben ne bir site kurucam ne bi'şey çalıcam nede cihaz uretcem tek kişilik pc kullanıcısıyım Linux bole giderse onumuzdeki 10yıl son kullanıcıya ulaşamaz rahat ol hadi şimdi gulegule...

• quote:

Şimdiye kadar bi suru format attım arkadaşlarımın pclerini tamir ettim Linux kadar gıcık bi sistem görmedim zaten beceremesem kuramazdım nerde hata oldunu sordum size maşallah sizde çok yardımcı oldunuz Google Facebook un twitirrin özellikle hackerlerin kullandığı sistem beni ilgilendirmez ben ne bir site kurucam ne bi'şey çalıcam nede cihaz uretcem tek kişilik pc kullanıcısıyım Linux bole giderse onumuzdeki 10yıl son kullanıcıya ulaşamaz rahat ol hadi şimdi gulegule...

Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olarak 3. sırada geliyor bu sistem ve Windows kurulu çoğu pc lisanslı olduğu için PC alır almaz Windows kullanıcısı sayılırsın ama Linux lisanslı olmadığı için sayımı yapılmaz
    Format atmaktan veya PC tamir etmekten daha kolay bir iş mi var sanıyorsun?
    C diskini biçimlendirdikten sonra ileri ileri ileri ilerriiii... diyorsun bu kadar basit
    PC tamir etmek dediğin İnternetten program indirip taratıyorsun düzelttiriyorsun o kadar veya denetim masasından halledityorsun ve bunları 8 yaşında ki çocuğa da 1 saatlik dersten sonra öğrenebileceği şeyler Linux Uçbirimi kullanda PC bilgin belli olsun

• Uç birimi kullansam zaten program yazıcak kapasiteye ulaşmış olurum o yüzden kimsenin bilgisini küçümsememek gerek madem format atmak o kadar kolay kos koca memlekette hala neden intkafeler soyuyor milleti bilip bilmeden salamayın yeter konu kilit.

• quote:

Uç birimi kullansam zaten program yazıcak kapasiteye ulaşmış olurum o yüzden kimsenin bilgisini küçümsememek gerek madem format atmak o kadar kolay kos koca memlekette hala neden intkafeler soyuyor milleti bilip bilmeden salamayın yeter konu kilit.

Uç birim program yazmak için kullanılmaz zaten
    Memlekette ki format atmayı bilmeyen insanlar ise sadece öğrenmeyenler veya öğrenmekten korkan kişiler
  • Yaw hehe oyuzden Windows tercih ediliyo zaten konu kilit dedim tmm sisteniniz süper hatasız kodlar ekrana yansımıyo hadi hadi işine

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.