Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 16 Mayıs 2021; 13:17:1 >

• Yıllardır Spotify kullanan biri olarak Spotify demek müzik dünyasını cebinde taşımak demek. Sanki bütün şarkılar cebinde yüklüymüş gibi bastığın anın salisesinde sarkinin acilmasi da ayri bir guzellik. Ayriyeten ses kalitesi senin de çevreden duyduğun üzere harika. Senin icin sesin kalitesi cok bir sey farkettirir mi bilmem ama sesin kalitesini cok onemseyen ve muzik kulagi olan kisiler icin bu cok onemli ve farkedilir bir sey.

Ama sunu da belirtmek lazim. Son kaliteye ayarladiginda mobil veriyi adeta içiyor. Bir sarkiyi dinlemek icin 20 mb harcadigin oluyor. Onun icin mobil verideyken pek tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 21 Mayıs 2017; 16:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam,normalde direk youtube den indirir geçerdim çok dikkat etmem ama bir kere deneyeceğim farkı görürsek devam ederim kullanmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortakalsızSoda

Anladım hocam,normalde direk youtube den indirir geçerdim çok dikkat etmem ama bir kere deneyeceğim farkı görürsek devam ederim kullanmaya

Deneyip de asik olmayani gormedim daha ben. Uygulamayi ilk kez indirip acip ilk muzigini dinlerken zaten vavv, vuvv, vayy gibi sesler cikmaya basliyor insanlardan

0.99 lira ile 3 ay premium uyelik kampanyasi vardi. Daha devam ediyordur. O kampanyayi kullan. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 21 Mayıs 2017; 16:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır,sağolasın
  • 3 aylık kampanya var şuanda Spotify'da. Deneyin , memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Düzeltme : Yukarıda belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 21 Mayıs 2017; 18:37:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.