Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 22 Ağustos 2019; 20:19:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce açılmıştı, burada inceleme videolarıda var
    https://forum.donanimhaber.com/lenovo-legion-y540-2019--139417711
    Ancak konu sahibinin bilgisayar sahibi biri olması daha iyi olur tabiki
    Bende ürünü sipariş ettim 2 gün içinde elimde olur deneyimlerimi burada paylaşırım
    Siz hangi ürünü sipariş ettiniz? Benim siparişim 1660ti 1tb w10 home versiyonu

• mecnako M kullanıcısına yanıt
    Çok aradım konuyu, bulamadım bir türlü, 1650 ancak 144 hz ve 17 inc olan versiyonunu aldım. Bugün öğleden sonra elimde olacak ürün.

• PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    ürün elize ulaştı mı?
    ulaştıysa bir sorum olacak benim bilgisayarımda micto stuttering(ufak görüntü yırtılmaları) denilen olay var, bir kaç ayarla büyük ölçüde düzelttim.Gerçi bu bilgisayardan bağımsız bir durum ama sizde böyle bir durum var mı?
    Ekranı 144hz olanlar ıçin özellikle 144 fpsten farklı fps alınan durumlarda oluşüyor.

• mecnako M kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle bir sorunum olmadı,sadece driver ile uğraşıyorum oyunlar directx i algılamıyor bir türlü
  • PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    Bende msi afterburner yüklediğimde directx yok gibi bişey demişti nvidia driverını indirim sıfırdan kurulum yaptım sıkıntısız kullanıyorum.
    Bahsettiğim durum içinde bir video çektim videonun sonlarında daha farkedilebilir ancak farkedilmeside zor bir durum bilemiyorum benim gözlerimde hassas olabilir :D
    https://www.youtube.com/watch?v=CznoDsW8SRs&t=200s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.