Şimdi Ara

SILİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam et. Hacettepe'de ihtisas kazanmaya gayret et. Gerçi ne kadar zor bilmiyorum.
  • İleride içinde kalır hocam, hacettepe'li biriyle karşılaştığında pişmanlık duyarsın denemediğin için. bence okulu dondurup çalış 1 sene. zaman kaybı falan değil, nereye yetişiyorsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeniiz -- 29 Ekim 2019; 14:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer daha iyi eğitim alırım kendimi geliştiririm bakış açısına sahipsen bence mantıklı ben de olsam yapardım. Ama bunun için ben orada okuyacağım diye kararını vermelisin. Bu iş deneyeyim demekle sağlıklı olmaz. Bazı arkadaşlar dene, denemekten zarar gelmez demiş. Eğer sende bu kafadaysan yani kesin karar değilde deneyeyim olursa olur kafasında. O zaman bence gereksiz risk alırsın.

Kısacası denemek için değil yapmak için yap. Ama illa da deneyeceksen o zaman da hüsranı göze al derim. Yoksa başaramamak seni yıpratabilir.

Umarım anlaşılır.

• Hocam ben hacettepe tıptayım ünimi seviyorum ama uğraşmayın gelmeyin

• KJASNAKJXNANKJ hocam marjinallik bu değil. zaten marjinal ''olan'' bir insan ben marjinalim demez. O kendini belli eder, çevresi onu öyle adlandırılır.

ayrıca pamukkale tıp da oldukça güzel bir okul. 1 yılımı denizlide geçirdim ve aslen denizliliyim. şu an kafanıza taksanız da ileride sorun olmayacaktır bence.
  • Ne marjinelsin ama he

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeTıplı

Bu mesaj silindi.
    Tıp tıptır

• bırak yks`yi tus çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeTıplı

Bu mesaj silindi.
    Hocam en baştan gireceksek hedefimiz var tabi ki ama sonradan değiştirmeye değeceğini düşünmüyorum ben geçmezdim

• hocam yks sisteminin boku çıktı yatayla geçmeye calis

• Tıp tıptır diyenlerin tıptan haberi yoktur hocam bi tarafta amerikada üniversitelerde araştırma yapmış kitap yazmış duayen bi insan ders anlatır diğer tarafta ise sadece öğretim üyesi olan bi insan anlatır
    Eğer ben dersi gayet güzel dinliyorum vs dersen hacettepeye geçmeyi dene derim
    Ama ben ders dinlemiyom zaten derse girdiğim de yok diyorsan fark etmez kal olduğun yerde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.