Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın gitme ne yaparsa yapsın. Size sıfır kutulu cihaz mı verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuslar

telefoncu acemi sanırım zira sıvı temas ve ahizesi çalışmıyor dediğiniz halde 250 tl fark alıp elındekı 4s i nasıl vermiş hayret, inş. onun verdiği 4s te sorun yoktur açıkçası aklım almadı böyle bi takasa girmesini

Kesinlikle...
  • Telefoncunun ticaretinden hiçbirşey anlamadım.250 'ye yenisini veriyorsa o telefonu kaça satıp kar edecek?Burdan niyet sorgulaması yapmak ne derece doğru bilemiyorum.
  • Sakın bir aptallık yapıp geri götürmeyin telefonu.
  • gidip konuşacakmısın bide hepsi aynı bunların ben genpa garantili full kutulu beyaz 16gb 3GS i götürdüm
    ''kardeşim ben buna 300 veririm'', yaa sen ne diyorsun dedim ''tamam 400 olur'', bide yanındaki birisine abi ne eder bu dedi, oda pişkin pişkin ''400 etmez ama sen bilirsin'', çıkdım gidiyorum ''yaa sen ne istiyosun''. aynı telefonu ben int üzerinden başka bi telefoncuya 730 a satmışdım, ben ona 400 e versem benden sonraki ilk müşteriye 850 tl fiyat çeker, onun için çok canını sıkma hiç ugraşma bile ben sana telefonun durumunu anlatdım sende aldın sonuçda bu 2.el bir cihazdır, yasal haklarını kullanmak istiosan buyur kullan ama benide bir daha rahatsız etme de kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 12 Şubat 2012; 20:32:15 >
  • hocam telefonu satarken nufus cüzdana fotokopisi çekip imei numarasını yazıp "kendi isteğim ile sattım" diye telefoncu ile karşılıklı bi kağıt imzalamadınız mı? ben 2-3 kere telefoncuya telefon sattım hepsinde bu prosüdürü uyguladık. eğer böyle bi kağıt imzaladıysanız kağıtta yazdığı gibi "kendi isteğim ile" ibaresinden dolayı cihazı sizden geri isteyemez fakat böyle bi kağıt izdalamadıysanız o cihazı sizden aldığını kanıtlayamaz. yanı korkacak bişey yok adamın ayağına bile gitmenize gerek yok. rahat olun. telefondan rahatsız etmeye devam ederse savcılığa başvurursunuz
  • Hiç birşey yapamaz..muhattap olmayin sallayin gitsin..
  • tesekkurler arkadaslar tavsiyeleriniz için dediğiniz gibi yapıcam
  • hiçbirşey yapamaz.iyi yırtmışsınız.
  • Bu nasıl telefoncuymuş böyle Bunların hepsi kazıkçı ve dolandırıcı. Telefonu verme sakın hiçbirşey yapamaz. Ama sana verdiği 4S faturalıysa ve IMEI numarasını da biliyorsa çalıntı telefon ihbarında bulunabilir. Yapar yani bunlardan her türlü pislik beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bu nasıl telefoncuymuş böyle Bunların hepsi kazıkçı ve dolandırıcı. Telefonu verme sakın hiçbirşey yapamaz. Ama sana verdiği 4S faturalıysa ve IMEI numarasını da biliyorsa çalıntı telefon ihbarında bulunabilir. Yapar yani bunlardan her türlü pislik beklenir.

Calinti telefon ihbari yapsa ne olcak satin alan kisi faturasini beyan eder ama art niyetli ise emei numarasini baska cihaza kopyalar ve asil cihaz kullanima kaptilabilir
  • Eğer çok rahatsız ederse sattığınız telefon icin çalındı ihbari yapacagınızı söyleyin. Bakalım o zaman ne cevap verecek??

Ayrıca tersi bı alışveriş olsa kendisi ne yapardi acaba?? İnşallah size verdigi kutulu ve sifir faturali bir cihazdir??
  • Arkadaslar bugun mesaj atti ve yarin getirmessem cihazini kopyalicam bir daha kullanamicaksin dedi bu ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

Arkadaslar bugun mesaj atti ve yarin getirmessem cihazini kopyalicam bir daha kullanamicaksin dedi bu ne demek?

İmei'sini kopyalayacak.
  • iPhone 4s imei si kopyalanamaz dostum..sizin telefoncu masturbasyon yapiyor baska birsey degil..
  • Telefonunun attıgı mesajı savcılığa vereceğinizi söyleyin çok zorlarsa sizi. İmei kopyalamak yasal bı işlem değil sonuçta. O uğraşır ondan sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Telefonunun attıgı mesajı savcılığa vereceğinizi söyleyin çok zorlarsa sizi. İmei kopyalamak yasal bı işlem değil sonuçta. O uğraşır ondan sonra :)

Aynen mantıklı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

iPhone 4s imei si kopyalanamaz dostum..sizin telefoncu masturbasyon yapiyor baska birsey degil..

Hocam adam 4s'in imesini başka cihaza klonlayacak yani bu arkadaşın aldığı cihazın imeisi gidecek sıkıntı orada. Bence de böyle bir şey yapması durumunda savcılıkla uğraşırsınız diye karşı mesaj atmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

Arkadaslar bugun mesaj atti ve yarin getirmessem cihazini kopyalicam bir daha kullanamicaksin dedi bu ne demek?

sizin imei numaranizi başka bir cihaza yazarak klonlayacak muhtemelende
  • Adam yemez onu getirmessen kopyalicam dicek napabilirim ki suan pasaport kaydida yapilmis degil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.