Şimdi Ara

:::::... silinebilir ....:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahçe ile ikinci idmanına çıkan Fabiano; çabukluğu, hırsı, pasları ve şutlarıyla dikkat çekerken, takım arkadaşlarından da tam not aldı
    04.07.2004

Hiç yabancılık çekmedi
    Geçtiğimiz sezon sol kanattan az çekmedi Fenerbahçe. Sezona Erhan Albayrak ile başlayan teknik direktör Daum, şampiyonluğun ilan edildiği maça kadar tam 8 oyuncu denedi bu mevkiide ama bir türlü aradığını bulamadı. Sezon biter bitmez hemen arayışa başlandı ve sonunda Brezilyalı Fabiano Lima Rodrigez ile sözleşme imzalandı. Dün ikinci antrenmanına çıkan Sambacı, hiç yabancılık çekmezken, ortaya koyduğu futbolla, sol kanadın ilacı olacağını gösterdi.

Başarılı hareketler
    Arkadaşlarıyla çok çabuk kaynaşan ve rahat hareketleriyle dikkat çeken Fabiano, marke ettiği rakibine adım attırmazken, çabukluğu ve hırsıyla Daum’un gözüne girdi. Her iki ayağını da kullanabilen Brezilyalı futbolcu, taktik antrenmanda yer tutuşu, yardımlaşmalı oyunu tercih etmesi, kıvraklığı, çabuk karar verme yeteneği ve şutlarıyla ön plana çıktı. Sarı-Lacivertli oyuncular, sol kanat sorununun Fabiano ile sona erdiği görüşünde birleşti.

Mini Yorum: Çabuk, teknik, hırslı biri
    Fenerbahçe geçen sezon ne çektiyse savunmasının solundan çekti. Öyle ki Daum, bu bölgeyi doldurmak için 8 farklı oyuncuya görev verdi. Sol krizi nedeniyle, hem bu 8 oyuncunun hem de Daum’un az kalsın kariyeri zedeleniyordu. İşte savunmanın soluna Fabiano’nun tranfer edilme öyküsünün başlangıcı budur. Fenerbahçe, Daum’un belki de forvet için kullanmak istediği yabancı kontenjanını Fabiano ile savunmaya harcadı. Çünkü korku dağları bekler.
    Fabiano cılız gibi görünen fiziğine rağmen izlediğimiz iki antrenmanda gördüğümüz kadarıyla çabuk, teknik, hırslı ve tek top oynama özelliklerine sahip bir oyuncu. Yarım sahada yapılan taktik antrenmanda topsuz oyunda boş alana kaçma, kendini gösterme ve ani pas kararlarıyla faydalı olma ışığı yaktı. Asıl olan Daum’un hazırlık ve resmi maçlarda hiç kimseye göstermediği kadar tahammülü Brezilyalı Fabiano’ya gösterecek olması. Bu da Fabiano’nun takıma uyumunu zorunlu kılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanka -- 6/7/2004 15:07:22 >

• yorumumuz: çok güzel oldu. artık bir de kaleci alsınlar da bitsin şu iş.
  • kaleci konusunda sana katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: aardvark

yorumumuz: çok güzel oldu. artık bir de kaleci alsınlar da bitsin şu iş.

• bu oyuncu hangi mevkiydi
  • Adını ilk kez duyuyorum.Hayırlı olsun
  • güclü bir sol bekmiş!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

bu oyuncu hangi mevkiydi
  • sol bek
  • Bende diyordum Rüştüden sonra kaleci alsınlar bir tane diye ama, artık Volkan varken kaleciye gerek yok..
  • Adam hakkında hiçbir bilgi yokmu.Nerelerde top oynamış kaç yaşında ???
  • @divinity bence de volkan çok iyi bir kaleci ama en azından 1. ligde top oynayan bir kaleci şart. zaten şu anda yabancı kaleci transferi yapmamız imkansız. rüştü de zor gelir.

@besiktasli: 25 yaşında 1.75 boyunda Sao Paula'da top oynuyormuş. Daha sonra sezon içinde bir dönem Perugia'ya kiralanmış.
  • İsmini ilk defa duyuyorum ama bizim takım aldımı tam adamını alır Örnek: NOBRE
  • İnsallah iyi oyuncu cikarda sampiyonlar liginde basari elde ederiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

İnsallah iyi oyuncu cikarda sampiyonlar liginde basari elde ederiz...

Amin...
  • Brezilyada Roberto Carlos'tan sonra en iyi Sol bek olarak gösteriliyormuş.
  • Bunu bende duydum umarım adam faydalı olurda kötü mazimize bir sünger cekeriz
    quote:

Orjinalden alıntı: Besiktasli

Brezilyada Roberto Carlos'tan sonra en iyi Sol bek olarak gösteriliyormuş.

• silindigi taktirde burdaki herkesin post sayisi dusecek, hadi bunun bir onemi yok, onca insan emek harcamis, dusuncelerini yansitmak babinda.

Belki bugun icin artik bir onemi yok, ama ilerde geriye bakmak acisindan, forumkurallarini ihlal etmedigi surece kalmasi gerekir.

Sahsi fikrim: Tekrar basligi degistirirsen sevinirim.

NOT: bu topic'e ilk mesajim, yalnis anlasilmasin, genel olarak dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SemiSe

silindigi taktirde burdaki herkesin post sayisi dusecek, hadi bunun bir onemi yok, onca insan emek harcamis, dusuncelerini yansitmak babinda.

Belki bugun icin artik bir onemi yok, ama ilerde geriye bakmak acisindan, forumkurallarini ihlal etmedigi surece kalmasi gerekir.

Sahsi fikrim: Tekrar basligi degistirirsen sevinirim.

NOT: bu topic'e ilk mesajim, yalnis anlasilmasin, genel olarak dusunuyorum.

TAMAM KARDEŞİM HİC SORUN YOK ŞİMİDİ YENİ TRASFERİMİZ İLE İLGİLİ YENİ HABERLER VAR KARŞINIZDA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.