Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emvod -- 14 Nisan 2016; 14:42:16 >

• Oyun geçerli. Açılınca bi deneyeceğiz. Başarılar ekibe.
  • Bende açılınca denemeyi düşünüyorum güzele benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Bende açılınca denemeyi düşünüyorum güzele benziyor
    Keşke erasronun 3. serveri deseydiniz tanıtımda. Erasro golden age dediniz 2 hafta sonra serveri kapatıp alınan silkleri iade edeceğiz deyip sonra server adını değiştirerek yeniden açıyorsunuz. Umarım bu kez emek hırsızlığı yapmazsanız. Başlayan arkadaşlara bol şans bol kayıplar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya1

Keşke erasronun 3. serveri deseydiniz tanıtımda. Erasro golden age dediniz 2 hafta sonra serveri kapatıp alınan silkleri iade edeceğiz deyip sonra server adını değiştirerek yeniden açıyorsunuz. Umarım bu kez emek hırsızlığı yapmazsanız. Başlayan arkadaşlara bol şans bol kayıplar..

Alıntıları Göster
    Kıymeti oyuncularımız, vatandaşlarımız...
    Büyük an gelmeden önce son birkaç şey eklemek istiyoruz; Projeye başlamadan önce Beat'i temeli kervana dayanıp, job savaşlarını seven; Silk satışı sistemini benimsemiş olan, çok aşırı vakit harcamadan eğlenmeyi seven, kendine ve emeğine değer veren vatandaşlarımız için tasarladık. Umarız ki aramızda bulunan ve bulunacak olan bütün insanlarımız bizimle aynı fikri paylaşıyordur...
    An itibariyle, üyelik alımları açılmış, beta kapatılmış ve Web sitenin "download" bölümünde mevcut olan linklerden "client" indirilerek bekleme moduna geçme zamanı gelip çatmıştır.
    Allahın izniyle, bugün 18:00'da başlıyoruz. Hepimiz için hayırlı olması dileğiyle...
    Görüşürüz.

silinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Emvod

Kıymeti oyuncularımız, vatandaşlarımız...
    Büyük an gelmeden önce son birkaç şey eklemek istiyoruz; Projeye başlamadan önce Beat'i temeli kervana dayanıp, job savaşlarını seven; Silk satışı sistemini benimsemiş olan, çok aşırı vakit harcamadan eğlenmeyi seven, kendine ve emeğine değer veren vatandaşlarımız için tasarladık. Umarız ki aramızda bulunan ve bulunacak olan bütün insanlarımız bizimle aynı fikri paylaşıyordur...
    An itibariyle, üyelik alımları açılmış, beta kapatılmış ve Web sitenin "download" bölümünde mevcut olan linklerden "client" indirilerek bekleme moduna geçme zamanı gelip çatmıştır.
    Allahın izniyle, bugün 18:00'da başlıyoruz. Hepimiz için hayırlı olması dileğiyle...
    Görüşürüz.

silinsin

Alıntıları Göster
    10-15 kişilik arkadaş grubuyla başlıcaz.Bize katılmak isteyen olursa skype adresimden ulaşabilir ya da forumdan mesaj atabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA6777A22

10-15 kişilik arkadaş grubuyla başlıcaz.Bize katılmak isteyen olursa skype adresimden ulaşabilir ya da forumdan mesaj atabilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    Tanıtım güncellenmiştir. Ufak bir rehber eklendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlamanızı önermiyorum.Çünkü oyuncuyu değil ceplerini düşünen bir ekip tarafından oluşturulmuş bir oyun.Gene bi kaç haftaya kapanır gider.Tabi bu sırada parayı cebe atmış olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Başlamanızı önermiyorum.Çünkü oyuncuyu değil ceplerini düşünen bir ekip tarafından oluşturulmuş bir oyun.Gene bi kaç haftaya kapanır gider.Tabi bu sırada parayı cebe atmış olurlar

Oyun silk satışlı bir konsepte; kendine ve emeğine değer veren vatandaşlarımız için tasarlandı. Siz, bu tarz biri olmayabilirsiniz. Bundan ötürü piyasada bir çok 1 haftalık ve free silk sunucular mevcut. Ayrıca, oyun içinde " immortla, reverse, astral " eşyaları NPC'den temin edilebiliyor ve bilhassa bir çok silk eşyasıda oyun içinden elde edilebiliyor.
  • Ben oyunu değil sizi eleştirdim.Oyun güzel olabilir ama siz cebinizi düşünüyosunuz.Eğer öyle olmasaydı oyunun adını değiştirmezdiniz.Ayrıca oyuncuyu düşündüğünüzü falan idda etmeyin önceki sw de silkleri geri iade edicez diyip etmemek oyuncuyu düşünmek değil şerefsizliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightBloom -- 16 Haziran 2015; 11:48:17 >
  • Eger arkadasin dediği gibi era nin projesiyse siddetle uzak durmanizi tavsiye ederim bunlar kadar uc kagitci bir ekiple karsilasmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Eger arkadasin dediği gibi era nin projesiyse siddetle uzak durmanizi tavsiye ederim bunlar kadar uc kagitci bir ekiple karsilasmadim.

evet era online projesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikli34

quote:

Eger arkadasin dediği gibi era nin projesiyse siddetle uzak durmanizi tavsiye ederim bunlar kadar uc kagitci bir ekiple karsilasmadim.

evet era online projesi.

Alıntıları Göster
    Şuan oyunu bırakmış bulunuyoruz.Sürekli lag,down bıktırdı.FGW gir lag,kervan çek lag...

Başlamanızı önermem ki zaten bahsedilen eventlerin hiç biri çalışmıyor.Her serverinde lag olan bir adamdan zaten ne bekleyebilirsiniz ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Şuan oyunu bırakmış bulunuyoruz.Sürekli lag,down bıktırdı.FGW gir lag,kervan çek lag...

Başlamanızı önermem ki zaten bahsedilen eventlerin hiç biri çalışmıyor.Her serverinde lag olan bir adamdan zaten ne bekleyebilirsiniz ki.

Oyunda herhangi bir lag sıkıntısı yok, eğer olsaydı. Çözümünü zaten yapardık. Bugün TTNET'le alakalı bağlantı problemi olduğundan dolayı; 1 saniyelik bir hat kesintisi yaşandı, fakat oyun kapanmadı. Yani unique kovalamanıza ve normal işlerinize devam edebilirsiniz. Bir hatamız olduysa affola, fakat sonuç olarak hattı biz takip etmiyoruz. İlginiz için teşekkür eder, hayatta başarılar dilerim.
  • quote:

Lancelot, era, silkage, sromax, zsro ve bir çok Avrupa oyununun yapımcısı. Şu anda proje onun ve Spawn'ın liderliğinde ilerliyor. Herhangi bir sıkıntı yok, içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emvod

quote:

Lancelot, era, silkage, sromax, zsro ve bir çok Avrupa oyununun yapımcısı. Şu anda proje onun ve Spawn'ın liderliğinde ilerliyor. Herhangi bir sıkıntı yok, içiniz rahat olsun.

Alıntıları Göster
    Lag falan yazılmışta... Lag falan görmedim ben arkadaşlar bence adamlara boş yapmayın sıkıntı 0 oyunda oyun alev alev.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutios

Lag falan yazılmışta... Lag falan görmedim ben arkadaşlar bence adamlara boş yapmayın sıkıntı 0 oyunda oyun alev alev.

Alıntıları Göster
    IP Limit 4 diyede lütfen insanları kandırmayın.Oyunda IP limit felan yok.İsteyen istediği kadar char girebiliyor :)
  • Naber era? İnsanları hâla kandırmaya devam mı ? şahsen ben ip limit 4 dedikleri için oyuna girip 5 çar açtım adamlar 8/8 pt kuruyolar. Milleti sömürmeyi bırakın artık. Yazık bu kadar insanın emeğine. Oyunda lag sorunu almış başını gidiyor. Sizin serverınızda değişen tek şey isim olmuş geri kalan herşey aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfofdarknes

Naber era? İnsanları hâla kandırmaya devam mı ? şahsen ben ip limit 4 dedikleri için oyuna girip 5 çar açtım adamlar 8/8 pt kuruyolar. Milleti sömürmeyi bırakın artık. Yazık bu kadar insanın emeğine. Oyunda lag sorunu almış başını gidiyor. Sizin serverınızda değişen tek şey isim olmuş geri kalan herşey aynı.

İlginiz için teşekkür ederim. Üst yorumlarda da belirttiğim üzere, bahsettiğiniz oyunun yapımcısı Lancelot. Aynı zamanda oyunda lag yok. Eğer ki aklınıza takılan veya bir sorun olarak gördüğünüz bir şey varsa bize facebook üzerinden bildirin. Buna nazaran IP limit 4'tür. Eğer ki bir sorun varsa; kontrol edilecektir. Hayırlı günler dilerim.

• Bişey sorucam.Daha önce de era nın tanıtımını yaptınız.Peki beat in tanitiminida neden ayni uyelikten yapmadiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.