Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juwanpiea -- 20 Şubat 2013; 22:44:56 >

• BG'lere specsiz bile girsen honor kazanırsın. ki bence elemental ol
  • tabi ki elemental. tek basına oynuyorsan tabi
  • elemental çok feci oldu çoook..
    silah olarak kendini birşeye şartlama.totalda hangisi daha çok stat kazandırıyorsa onları tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossamian

Ben de elementalı tercih ediyorum. Peki arkadaşlar, elime Staff mı alayım; yoksa Mace+Shield mi takılayım?

hocam bu soruyu hiç duymamış olalım.. blizz sana çoğu classın isteyipte erişemeyeceği büyük bir ayrıcalık olan sağlam bir armor kullanma şansı vermiş, düşünmen bile hata.. staff PVEde çok az farkeder ama PVPde her şeyi değiştirir.. staffla PVP yaparsan fiziksel dps yapan classların oyuncağı olursun..

enhance arenada fena olmayabilir.. ama BGde çok iş yapmaz.. BGlerde ele olup uzaktan takılmak daha avantajlı.. EOSta bayrak almaya gelen düşmanları uzaya yollamak paha biçilmez..
  • bence resto ol hem takımdakilere yardımın olur hem de daha çok kill alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavvuzko

bence resto ol hem takımdakilere yardımın olur hem de daha çok kill alırsınız

katılıyorum
  • resto shammyler bu ara arenada kafayı yedirtiyor.. kesmek zulüm ... dün bir takımda resto shammy - hunter vardı.. hunterı alamadım 10 dk vur vur :S shamana dönsen vurdukca ölecegine manası dolar
  • bg icin farketmes, ama gearı iyi olan enhancement (ki suan windfury 3 tane procluyor) cok saglam. ayı formda catur cutur beni kesen tek melee class :'(

(yanlıs anlasılmasın, ben herkesi yeniyorum demiyorum. ama ayı formda "catur cutur zorlanmadan" beni kesen tek class)

enhancement lar ayrıca casterlara karsı cok güclü. purge + spellinterrupt + grounding totem ..
  • BG de elemental, arena da Enhancement akar.Full pvp elem gearım vardı,uzaktan uzaktan işlemek iyi oluyordu ama healerları kesmek cok zor oluyordu.Dur dedim bide enhancement gearı yapayım, 1 saat önce tol barat ta eenhancement specle resto druidi karım yaptım.
  • karakterine hakim bir resto druid e yaklaşamasın bile bırak vurmayı. kolay lokma denk gelmiştir sana.
  • Benim tavsiyem kesinlikle git resto aç paladin olduğumdan biliyorum healing skilleri bitmeyen manaları bütün takımı da kurtarmalarıyla bg de çok iyiler..Ancak 2 paladin aralıklı stun atınca kesiliyor başka türlüsü biraz zor ama elemental olmak istersen yine çok güçlü skillerin var ve de EoS da tosunpasa nın dediği gibi baya adam uçurursun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

resto shammyler bu ara arenada kafayı yedirtiyor.. kesmek zulüm ... dün bir takımda resto shammy - hunter vardı.. hunterı alamadım 10 dk vur vur :S shamana dönsen vurdukca ölecegine manası dolar

Hocam mage-lock la sorun olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.