Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.cakir -- 29 Ekim 2019; 12:51:51 >

• eğer çift fana geçtiyse sonunda helal olsun. asus g750 ye rakip olabilir sonunda
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Sanırım çift fan çünkü arkada iki köşedede ızgara var
  • fan ızgarası noluyo açıklıyabilir misiniz ? ve laptop ne zaman piyasaya çıkıcak bilgi var mı hiç ?
  • fiyatı ne olacak aceba, bunun seviyesindeki laptoplar 6000-10000 arasında. umarım msi güzel bi fiyata piyasaya sürer.
  • zam123 Z kullanıcısına yanıt
    Fan izgarasi laptopun icindeki sicak havayi disari atan fan in cikis noktasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani hem normal bildiğimiz fanı var hemde bu fanları destekleyen fan ızgaraları var diyebilir miyiz ? asus 750jz serisinde fan ızgarası yok değil mi ?
  • zam123 Z kullanıcısına yanıt
    Soyle dusun. Sicak hava nin disari cikmasi lazim. Ona da bir kapi lazim. O kapida izgaralar. Yani her laptopda vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bn şu an msi gt725 kullanıyorum.internete msi gt725 yazarsanız gorebilirsiniz.yeni bilgisayar alacağım da...monster tulpar v17,msi gt70 ve asus g750 arasında kaldım.yardımcı olabilir misiniz
  • anladım dostum tamamdır bildiğimiz fan işte=) ben 'ızgara' lafını yeni öğrenmiş oldum saol=) bakalım ürün piyasaya çıksada incelesek bir an önce
  • ekim-kasım gibi olacakmış türkiyede msi türkiyeden bilgi aldım umarım daha erken gelir.
  • Bende inceledim MSI ile Asus arasındaki tek fark sözde soğutma farkıydı inşallah bunuda aştıysa rakipş olabilir Asus Rog G750Jz bekliyordm 6000 Tl kadar yolu var olmadı biraz daha erteleyeceğim almayı sonunda güzel haber
  • Allah bilir fiyatı 10.000 TL'dir bunun. bunun alt modelleri 8.000 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.