Şimdi Ara

Silkroad Tanıtım Ve İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eğer siz bundan yüzlerce yıl önce yaşasaydınız ve iyi bir hayat sürmek için ticaret yapmanız gerekseydi ne yapardınız ? Eğer büyük oynamayı sevenlerdenseniz bir şekilde yolunuz ipekyoluna düşerdi. İpek yolunun sonunda, oldukça karlı ve zengin edici bir servet bekliyor. Ancak o yolun sonuna ulaşmak kolay değil. O yolun sonunda neler olacağını bilen haydutlardan kurtulmak biraz yürek istiyor. Tabi birde haydut olarak, yoldan geçenlerin korkulu rüyası olmakta var. İşte Silkroad
    kullanıcısına böyle bir atmosfer vaat ediyor MMORPG oyun dünyasına yepyeni bir bakış açısı getiren yapım, standartlarının dışına çıkmayı başarmış büyük bir proje. Sadece beta aşamasındayken milyonları bulan kullanıcı sayısı bunun en belirgin göstergelerinden biri. Oyunda genel olarak
    MMORPG dünyasının elemanları ve kendi içerisinde bambaşka bir oynama deneyimi sunuyor. Söz gelimi Silkroad Online da bir müddet rutin görevleri ve işleri yapmanız gerekiyor.

Çeşitli yaratıkları katlettikten sonra 20. Levele yükseldiğinizde asıl oyun başlamış oluyor. Oyunda 20. Level olana kadar, aslında genel olarak

oyun mantığını metaryelleri ve genel atmosferi koklamış oluyoruz. Bu sayede 20 levelden sonra bu neydi şu neydi diye düşünmek yerine direk misyonumuza odaklanmak söz konusu. 20. levelden sonra üç ana mesleklerden birini seçmemiz gerekiyor. Bu aynı zamanda bu oyunu nasıl oynamak istediğiniz sorusu. Unutmayın ki Silkroad Online sadece yaratık kesmeye dayalı sıradan bir rol yapma oyunu değildir.

Mesleklere gelirsek eğer; Trade’ler yani kervancılar, Hunter yani koruyucular ve Thief’ler yani Hırsızlar.

Kervancılar ve koruyucular organize hareket ederek düşman Hırsızları, kervana karşı korumakla mükellefler. Ancak oyunun konsepti sadece bundan ibaret te değil. Uzun kervan yoluculuklarına çıkmadan, çeşitli görevler ve yaratıklarla boğuşarak hızlıca seviye atlamak yararınıza olacaktır.

Ticaretin yanı sıra, kale savunmaları, guildler, benzeri kavramlar ve diğer savaşlar oldukça geniş senaryoya sahip olduğunun bir göstergesi. Oyunda her yol aslında ticarete çıkıyor. Çünkü uzun ve tehlikeli kervan pazara vardığı zaman aldığından en az 5 kat fazla fiyattan satış yaparak kervanını güçlendirmesi söz konusu. Yüklü bir kervanla bir kerede oldukça zengin olmak ve gelişmek söz konusu.

Tabi yolda her şeyinizi haydutlara kaptırmazsanız. Haydutlarda indirdikleri ganimeti pazarlarda satarak kendilerini geliştirmekteler.

Koruyucular ise daha çok görev yan görev ve yaratıklardan düşen ender değerli parçaları satarak geçimlerini sağlamaktadırlar. Silkroad ‘ da hangi meslekten olursanız olun, oldukça keyifli bir yapım sizleri bekliyor olacak. Oldukça ilginç konusu ve gayet başarılı grafikleri ile o dönemdeki ambiyansı ve heyecanı günümüzde yaşamak söz konusu. Karakterleri geliştirirken akıllı mı yoksa güçlümü olması gerektiğine yine siz karar verebiliyorsunuz. Eğer takım olarak oyuna girerseniz organizasyonunuz daha aktif olacağından daha çok başarı sahibi olmanız söz konusu bir durum. Arzu eden müşterilerimiz
    DurmaPlay üzerinden Silkroad silk satın alarak oyundaki ender parçaları alabilir ya da Silkroad Gold satın alarak Silkroad
    ’daki karakterlerini daha da güçlü hale getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 9 Ocak 2014; 4:57:19 >

• Silk fiyatları her gün artıyor. Biraz düşse silk çekicem
  • parayla gold alırsak ban riski varmıdır ?
  • Sro bitti artık paraya dayalı herşey yakında 200 lv gelir hiç şaşırma.. Bende 4 yıllık oyuncuydum bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Sro bitti artık paraya dayalı herşey yakında 200 lv gelir hiç şaşırma.. Bende 4 yıllık oyuncuydum bıraktım.

paraya dayalı derken ne kastediyorsun
  • Oyun ücretsiz ama ücretsiz oynarsan oyunda parayla satışa sunulan eşyaları almazsan geç level atlayıp güçsüz oluyorsun bu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be Yıllarımı Verdim Aslında :) Ama Uzun Süredir Bırakmıstım 120 Geldiğinde 118 Olarak Bir Daha indirmemiştim Bakalım Dedik İnsanın İçi Gidiyor

Eskiden Paraydı 70 Level Sınırında 600e Karakterler Satıyordum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nostaljiye özlem gördüm buralarda buyrun arkadaşlarhttp://silkroadlegend3.com/

Efsaneye dönüş yapın :)
  • bloodseeker26 B kullanıcısına yanıt
    Her yerde sorun aynı: Para ! :)
  • Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Son dönem oyunların çoğunda olan artık klasikleşmiş bir kural. Paran kadar level geçme şansın olur. Daha iyi donanımlara sahip olursun. vs.
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.