Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende troyda başlamıştım işte item mall filan yoktu troyda viethernity die bi guild wardı hepsi lvl 42 üstüydü bende 30lardaydım herilere azım açık bakmıştım böle azımın suları filan akıodu:)
    bi de ilk gün 5 tane ayrı char açmıştım stat daıtımından:)
  • Ben başta knight ı bıraktığım zaman geçen sene yazı işte internette gezerken silkroad adlı bi oyun gördüm oynadım hoşuma gitti neyse eniştemin internet kafesinde (24 saat ordaydım) bi abi vardı oda oynuyordu bende ne yapmam gerektiğini herbişeyi sordum öğrendim böyle işte. Bu arada knight daki gibi küfürler bilmemneler olmadığı için oyun müthiş geliyodu şimdide silkroad dada yavaş yavaş başladı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 28 Ocak 2007; 19:41:42 >
  • 1.5 yıldır var diyen arkadaşa ufak bi not(kapak)

Silkroada ilk başladığınız zamanlar...

alttaki tarihleri okusun 1.5 yılmıdır 5 yılmıdır kendi karar versin sadece 2004 te sanırım betadan kurtuldu yada 2005 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 28 Ocak 2007; 19:41:42 >
  • ilk oyuna başladığımda 1 haftada 20 lwl yaptıydım ama cafede bir havam var sormayın ozamanlar ne hotan bilioz ne dowhang bi tane adamın peşine takıldım gidiom sonra dowhanga geldim tabi ozamanlar bilmiom oranın ne olduğunu stallda adamın biri 24 lwl in glavini satıo 30k ben görünce ilk ne olduğiunu anlamadım arkdaşlara diom bunu eline alınca herkesi yatırıon tabi onlarda inanıolar gariplersonra dowhangtan geri dönemiom nasıl dönceğimide bilmiom ordan nasıl döndüğümü sorarsanız dışarı çıktıydım ordaki eart ghostları small bungwang sanıp daldım tabi yattıydım dhada gitmediydim oraya eeeeeeee şimdi olduk 60 70 ama o günlerde oynamak dha zevkliydi ne lag wardıııı ne dc die bişeyyherkese ii oyunlar

• siz İYİSİNİZ SENE 2006 MAYIS IN BAŞLARI İLK İD Mİ ALDIM VE BÜYÜK Bİ SEVİNÇLE OYUNA GİRDİM AMA NE GİRİŞ O JANGANIN EN ARKASINDAKİ KALEDEN DOĞDUM KAPI ARIYORUM ÇIKMAY UĞRAŞ ANAM UĞRAŞ UĞRAŞ ANAM UĞRAŞ ABARTISIZ 1.5 SAAT SONRA ÇIKTIM ORDAN SONRA DİREK YARDIM EDEBİLECEK TÜRK YOK MU YAZDIM BAKTIM '' VAROS ''' DİYE birİ PM ATTI NOLDU DİYE TÜM DERDİMİ ANLATTIM.O ZAMANALR 25 LEVELDİ 2 AY BOYUNCA KASMA CABALARIM BOYUNCA 26 LEVLE OLMUŞTUM VAROS İSE 42 ŞİMDİ 80 OLMUŞTUR HERALDE NEYSEEE GREECE İLK SERVERIM DI İLK ÖKÜZÜMÜ ORDA GÖRDÜM İLK ORDA AT ALDIM HER İLK B.KUMU ORDA YAPTIM
  • 2006 şubatta başladım o zmana bu oyunu bilen türk parmakla sayılırdı çevremdede oynayan hiç himse yoktu

18 lvl le kadar quest nedir bilmiyordum monstrelarda kastım 1 ayda ancak 18 lvl oldum
    birde trade den düşen malları almaya çalışıyordum alamayınca len ben bunu almasını bilmiyorum galiba nasıl alınıyo bu diye kudurdum alamayıncada o paketlerin içinde kim bilir ne ıtemler goldlar falan var diyordum bir de ilk trade de trade atı yerine binek atı almıştım

• BN BİDE KERVAN YAPARKEN ATTAN İNİNCE KAYBOLCAK ZANNEDİODUM İÇİNDE O KADAR PARA VAR İNMİM DİE DİE THİEFLER KESİYODU ULAN YİNE YATTIK DİODUM HEM 100K LIK POT GİDIODU BİDE KAR YAPALIM DERKEN ZARAR
  • Ben lvl 1den 8e kdr hiç sp vermedim spler olmuş 80 arkadaşlar bnim yerime herbişeye verdi hp mp karıştı gitti o çarı 35e kdr kastım sonra 48 kastım şimdi eldoradoda 35 var
  • Abiler ben 5 gündür oynuyom.11 lwl ama bişe kesemiyom. ayrıca tablet işinden hiç anlamıyom.param 107 gold civarında:D . sürünüyom anlayacağınız:D .serwer Kızıl Deniz (red sea) biri gelir kasarsa çok mutlu olurum.ayrıca üst almayı bilmiyom. yardımlarınızı beklerim :D
  • traderlerın yere dusen mallarını elle toplamaya calısıodum
  • oyuna bi ark sayesinde basladım.Sıcak bir yaz günüydü.Lanet knightı bıraktığımdan beri kendime oynayacak yeni oyun arayışı içindeydim.Derken ark bu oyun böle böle gel oyna en iyi online oyun seçildi dedi.Beraber gittik int cafeye oyuna girdik pek güsel görünmedi ilkbasta ama alıştım sonradan.Çok ii hatırlıyorum arkadaşa oyunda türk varmı dediğimde çok nadir karşıma çıkıo demişti.Oyunda lagdan eser yoktu.Nese basladım oyuna spearcı açtım.Oyuna girdiğimde pm nasıl atılır onu bilmiodum daha.Konuşan kişinin adına tıklayıp yazıldğını 1 shift ile tıklanıp konuşuldğunu 2 ay sonra öğrendim.Oyunda görev yapıldığını da 18 levelde farkettim.SP farm nedir nukeci nedir onları 30 levelde öğrendim.4int 1 str 2int 3str 7int 5str hep böle karışık verdim.Sonra yeni adam açtım kastım baya üzülmüştüm ama yanlış yapılandırdığım için.Bi de thiefler var bilirsiniz oyunun gönderdiği onları diğer oyuncular sanardım.küfür ederdim gördüğüm yerde onlar da cevap vermezlerdi tabi.Sonra trade yaparken yatırdılar beni bi ara aha dedim malları çalacaklar.Bi baktım gidiyolar.sonra bastım küfürleri yine vay şerefsizler madem maları çalmayacaktınız nie öldürdünüz .... çoçukları falan derken bi de öğrendik ki bunlar oyuncu değilmiş meğer.Zaten o yazdan sonra türkler bastı oyunu lag basladı.Tabi o zaman o azcık laga bile sövüoduk.Şimdiki lag o eski lagları aratıyor valla.destan mı yazdım ne hadi nese herkesin yasadığı şeyler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creatos -- 3 Şubat 2007; 2:04:25 >

• arkadaslar bende ilk baslarda hp ınt olaylarınıı pek bilmezdim.genellikle 2str bi ınt veriodum.baskaları ile teke tek konusma yok sanıodum.sonradan ogrendim kendi çabalarımla....ben o aralar babel de oynuodum.ark vardıı tibetde gel tibete seni kasayım dedi!
    ama ben babelde coktan 17 olmustum.bende gelemem demistim.ark dedi ki gel bak ben sana ıtem yardımında bulunurum dedimisti.bana sos cıkarsa veririm filan diodu bana bende ona ne cıkcak die gitmedim.2 dk sonra cocuga +4 sos cıkmazmıı bi sinir oldum!cocuğa hemen tibete geliom dedim ama nafile cocuk bastan gelcektin dedi!!

• adım adım eski charım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 3 Şubat 2007; 10:11:06 >

• BUDA BENİM CHARIM http://img504.imageshack.us/img504/6433/72wh1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 3 Şubat 2007; 14:40:07 >
  • 2 tane sosu pc ye sattım sonrada sevindim oooo 37 k veriyo diye
  • banada sos protector altlık düşmüştü

50k dan sattım

adamın biri 50 k ya koy alcam demişti

ondan sonra inventorymde sos diye bişey görmedim
  • ya siz yine iyimişiniz ben str inte vermiodum 13 lvlde mangyang kesiodumticketların birnin 5 te dierini 10da hmn bastım neyci olduumu sormayın bende bilmiom yanımda herseyvardı bilen biri geldi dedi ki bana sen neyci olcan sec dedi ben de bow dedim adam giti bende ''bişey bilmio '' dedim skill de yoktubedne bide elimdekilerde 1 lvl di ucuz die onları alıodum bi ara kuzen de basladı bakalım kimin daha cok parası olcak die calıstık 1 saat te bwn 4 o 2 k topladı

• ben 7 lvle kadar mangyang kestim sonra elime 8 lvl oku aldım sınıfta arkadaşlara sız char açın ben sizi kasarım diyodum bütün skillerim açıktı nerdeyse ama hepsi 1 lvl di 9 lvl de weaseli gördüğümde kesemem diye kaçtım sonra 1 lvl sos glavie düşütü adam bi bakım dedi aldı gidiş o gidiş daha bir sürü seyler iştre
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.gmc

ben 7 lvle kadar mangyang kestim sonra elime 8 lvl oku aldım sınıfta arkadaşlara sız char açın ben sizi kasarım diyodum bütün skillerim açıktı nerdeyse ama hepsi 1 lvl di 9 lvl de weaseli gördüğümde kesemem diye kaçtım sonra 1 lvl sos glavie düşütü adam bi bakım dedi aldı gidiş o gidiş daha bir sürü seyler iştre

senin durumun bendende farklı değil ha

• Özür Dilerim iki tane olmuş

Yanlış mesaj Modlar silerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldiay.abi -- 3 Şubat 2007; 22:48:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.