Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes geçmiştir o taşlı yollardan vaktiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.gmc

ben 7 lvle kadar mangyang kestim sonra elime 8 lvl oku aldım sınıfta arkadaşlara sız char açın ben sizi kasarım diyodum bütün skillerim açıktı nerdeyse ama hepsi 1 lvl di 9 lvl de weaseli gördüğümde kesemem diye kaçtım sonra 1 lvl sos glavie düşütü adam bi bakım dedi aldı gidiş o gidiş daha bir sürü seyler iştre
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Bizim ofisin olduğu handaki int cafenin sahibi arkadaş gösterdi oyunu biz de başladık.

Şu sorumu unutamam. 10.mangyangı kesince SOS item düşmüştü.

- Ule bu ne parlıyo?
    - Len bu SOS nerden buldun.
    - Ne bilem ne işe yarıyo?
    - Olm bunu kullan.
    -LVL 12 ye kadar LVL 1 SOS GLAIVE kullanmıştım. Sonra da Glaive'ci kasmıştım. Tabii ne sikll farm ne başka bir şey var.
    Olabilecek en hybrid charı yarattım.
    Sonuç?
    Sildim gitti :D

güzelmiş
  • ben ilk charimi bilgili kastim daha onceden oynayan bi kac arkadasim vardi fakat bende baya bi elle pot bastim :) bundan önce diablo2 lord of destruction oynuyordum o da güzel oyundu bea
  • ben lvl 33 de mastery 100/300 die oyunu birakmistim

sora lvl 37 de hp 1700 mp 1700 idi lvl 37 ye kac haftada kastigimi sorma

sora arkadasa uyduk full str cold blade actik 4 ayda 37 oldum
  • BEN HİÇ STAtlara dokunmamıştım

bi kere karıştırırken bir baktım 24 tane olmuş
    karışık daıtmıstım sora lvl 17 ye geldim tüm skiller saçılmış skill bar full skill le dolu we auto pot yok :D:D:

ayrıca her mob u baka skille kesiyodum(bu cold la dieri fire la)
  • Benim zamanımda galiba auto pot yoqtu
    Ve pot almadıım icin cogu zaman ölürdüm ve cok sinir olurdum
    ve glaveci olmama rağmen ok ve blade ye de werirdim
    fireci olmama rağmen cold, lightining, force ye de werir dim

tabi sonradan bıkratım
    ve üstte hani çıkarya [kesenkiş] kiled tiger girl tiger mountain ben bunu
    insanların büyük kapışması sanardım ve kazananı sanardım baştaki ismi
  • ben başladığım da lvl 2 vay 3 tüm yannışlıkla "N" harfine bastım karakter otrurmuştu :D 1 saat sora anca kaldıra bildim :D

okum bittiği zaman üff oka paramı vercem değip glavie açmıştım

kırılan silahı alıp invertory e koymaya çalışırdım

auto pot u bilmiyodum arkadaşım parolamı istedi girip oyuna auto pot yapmış bende oleyy hiç durmadan canavar kesiyom die seviniyodum auto pot bitince ağlamıştım

bide sp bol gelmiş heralde blade galvie bow cold elektrik fire force hepsi açıktı

para bol gelmiş gibi itemleri yere attığımıı bile hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 10 Şubat 2007; 11:36:51 >

• hehe ilk başları çok komikti

ben 22 lwl çarla başladığım için jangandaki herşeyi kesiyodum çok kolay geliyodu

sonra downhanga gittim limandan (kendime güvenerek) downhanga gelince earth ghostlarla fln tanıştım

ama onlar beni pek hoş karşılamadı bol bol öldüm downhangda
  • pek çounu okudum çok güldüm benim hikaye;
    xianda oyuna başladım ençok at ve ok cazip gelmişti bana pekçoğu gibi, herneyse binbir güçlükle girmeyi başardım vebi char açtım tabikiokçu:) çıkıp şehirden small ghost yada veasel kesiyodum skill vermek die bişey olduğunu zaten çok sonra öğrendim ama asıl bomba olan 2 gün saatlerce oynayarak level 8e getrdiğim charı arrow bittiği için bıraktımxD daha sonra xianda bitane daha açtım skill vermeyi öğrendim oda level 20de pk oldu selam verdiğim bi sağ çakıyodu bennooluyo lan demeye kalmadan tekar janganda :D binbir güçlükle stallardan topladığım giysilerde patır patır düşmeye başlayınca o charıda bırakmak zorunda kaldım:D
  • ben internet cafe deyim tanıdık sahibi söyledi bende girdim sayfaya üye oldum başladım oynamaya başladım hoşuma giti ben de ilk başta knıght oynuyodum ama 41 lvlik adamı kaybedince diğer charımla oyna madım ben silk road da başladım ve çok güzel silkroad

• vallaha bn ilk basladigim da hayatimin hatasini yaptim,int e ve str ye ayni her lvl atladigimda birine 3 veriyorum diger lvl atladigimda digerine 3 veriyodum bu hayatimin hatasiydi
  • BNDE STR İNT NE DİE BİLMİODUM 32 DE ORENDIM CHARI DA KAPAMAYA KIYAMADIM OLE KARUSUK DOLASIYOM NE NUKER FAZLA WUROYO NE KOMBOLAR
  • ben ilk zamanlarda lvl 20 ye kadar elimle pot bastım skilleride hepsine vermiştim glavie bow sword :D kendime hepsini kullanırım nolcak derdim :D bow çıkardı bowcu olurdum sword çıkardı swordçu ama kimseden para istememiştim onu çok iyi hatırlıyorum
  • bu potu elle basmak hepimizin oyunun başlarında ortak sorunu olsa gerek.
  • bz be bnm kuzenin charını kasıyoduk bzim evde sonra 20 oldu nese işte thief giydik.npc thiefleri ben oyuncu zannediyordum onlar önüne gelene saldırdıkları için biz de thief giyince saldırabilceğimizi sanıyoduk ve bi kaç kez dışarı çıktık hunterlar bizi öldürdü.biz demadem bunlar bizi öldürüyo biz de öldürürüz diyerek çıktık jangan sokaklarında dolaşmaya.Baktım saldıramıyom bi de alt ile basıyım dedim adam morardı önce sonra da kızardı.öle öle 1 lvl düşmüştü char.

Şimdi oyunun herşeyini öğrendim de yeni char açtı kuzen 37 lvl oldu.bnde yeni açtım sparta da daha 12 yim :p..ama char gelişimi süper.ileride büyüdüğündeçok güçlü olucak..

bide hazır mesaj yazmışken bi soru soruyum ddm.

ben okçu açtım farm için de henüz ne olacağımı belirlemedim

Full Str Fire Glavie mi? yoksa
    Full Str Fire Blade & Shield mi?

• arkadaşımın arkadaşından gelen bir paylaşım sayesinde oyunla tanıştık daha oyuna ilk girşimiz bir char açtık zor bela oyunun kontrollerine alışmaya çalışıyoruz sonra dışarı çıktık sarı sarı admalr gördük herkes kesiyor dur la bitanede biz kesem dedik daldık yaratığa sonra pıt yere bişi düştü heralde item dedik ama bendeki tepki süper ----' anaa lan ne güzel lan parlıyor bu şey vışş itemlere bak ko da ne biçim yaw allan şunu yerden belki bizden başkası görmüyor dur ama ' ---ama oyunu 3-4 ay sonra adam akıllı oynamaya başladığımda öğrendim ki düşürdüğüm item sos imiş bu olay aklıma geldiğinde fark etmiştim ve ilk oynadığım server troy idi hiö bir severda troyda ilerlediğim kadar iyiy ilerleyemiyorum nedense sanıyorum troya has bi özellik oyun ayrı serverları ayrı bir bağımlılık yapyor

• Troyda açmıştım ilk charımı önce str int vermeyi bilmiyodum lwl up oldukça can kendiliğinden artıyodu sonra heuksal bicheon pacheon fire cold hepsi açıktı hatta elimde sword varken heuksal skillerini kullanmaya çalışıyodum kullanmıyo die gıcık oluyodum ne günlerdi o günler şimdi düşünüyomda ne eziq mişim bee
  • skill vermeyi bilmiodum 7 levelde 200 sp olmuştu
  • Ben giderdim lwl 16 banditlerin yanına bi baktım adm ölmüo dedm lan hepsi kowaladı 10-15 tane dedm gelmeın lan adamlar koşuodu ben bandit archerler saldırmasın die köşelerden giderdim stallda 1 mal sattımmı yureım atardı thieflere 14 lewelde dalrdım diodm bnden farkları neki ben onları thiefleri bilgisayar yolluo sanıodm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.