Şimdi Ara

Silver 4 !! KURTARIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu oyunda Silver kümeden yukarı çıkamıyorum hatta Silver 4 den yukarı çıkamıyorum. Acaba yöntemi taktiği falan varsa bi söyleyinde kurtulalım ya vallahi artık gına geldi. Dert anlatmaktan yapma demekten safe kal demekten bıktım ama onlar inatla kendi bildiklerini yapmaktan bıkmadılar. Tek basıma giriyorum oyuna ve 1-2 lane feedledim mi işin rengi değişiyo. FB yi çok nadir bizim takım alıyo ama üstünlük kuramıyoruz bir türlü. Mainim nasus - draven bu arada

• Yasuo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennen free lp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Bronzdan golda kadar kaşarina fıri win

Katanın ultisi çabuk bozuluyor ve aşırı kırılgan. Yani flyberk filan hep örnek almışımdır. Lane kazanırım genelde veya diğer lanelere gider earlyde desteğimi sağlarım. Ama latede tankı olan kazanıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plata kadar off-tank Ekko top lanede baya iyi taşıyor. 90 küsur oyunda %75 win rateim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Plata kadar off-tank Ekko top lanede baya iyi taşıyor. 90 küsur oyunda %75 win rateim var.

Ekko ile irelia öğrenebilsem keşke bunların 2 si üçlü kuvvet çıktı mı gg direk
  • adc ve solo oynama onlarla taşımak zor. 4-5 tane karakter belirle onlarda ustalaş sadece. başka karakter oynamamaya çalış. bu dediğim anahtardır bak. kendi usta oldugun şampiyonlarını oyna çıkarsın. hala çıkamıyorsan iyi oynayamıyorsun demektir

• Oyun anlayışı çok farkeder. Kazanmanın gereksinimlerini anlamış birisinin golda çıkmaması için hiçbir neden yok. Stres altında oynuyor olabilirsin veya çok basit konularda basit hataların olabilir. Şunu ya da bunu yap, şu şampiyonu oyna demekten ziyade; kendi kendini gözden geçirmen gerektiğini söyleyeceğim. Farm, harita farkındalığı, şampiyon ve koridor bilgisi gibi çok basit şeylerde kendini sına. Sonuçta rakibe statlar üzerinden üstünlük kurup, seni engelleyemeyecek duruma getirip karşı nexusu yıkmak üzerine kurulu bu oyun. Bazı şampiyonların bazı şampiyonlara karşı elinde bulundurduğu mekaniksel üstünlük, oyundaki dinamik öģeleri kullanarak avantajlı rakibi outplay etmek gibi şeyler (herhangi bir skill shotu dodgelamakla, Faker'ın Ryu'ya karşı zed playi aynı kategoride yer alıyor burada. Önemli olan senin nerede konumlandığın.) konusundaki düzeyin nedir, bunları tespit edip ona göre oyna veya yapamadığın şeylerin üstüne git. Kendi kapasiteni göz önünde bulundurarak o an neyi yapabilip neyi yapamayacağını doğru hesaplaman lazım. Bazen oyunu gereksiz karmaşık oynuyor insanlar. Takımın içinde durup güvenli ittirmesini saģlamak yerine afilli bir komboyla karşı adcye insec yapıyorlar. Halbuki karşı takım tek çekindiği şey senin tekmendi be lee kardeş. Hasarı bile olmayan karşı adcyi ortaya atmak yerine amumunun ağzına gelişine vursaydın bütün takımın stun yemez, kurda kuşa yem olmazdı... Basit oyna kardeşim... Gerektiği gibi oyna yeter...

• Tipitina T kullanıcısına yanıt
    Amumu stunlamaz, snare lar kardeşim. Aklında bulunsun.

• rapidguy kullanıcısına yanıt
    Entangle diye geçiyor aslında. Ama bunlara takılmamak lazım. Bütün takımı disable ettirmemk lazım yani onu anlatmaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapidguy

Entangle atar,

Yani sağa sola dönebilirsin ama geri klan hiçbir şeyi yapamazsın diye hatırlıyorum

• ekle beraber oynayalım. 2 güne s4 den 1 oldum 2.hesabım
  • İd pw ver cikarayim

• quote:

Orijinalden alıntı: rapidguy

snarelanmışken oto atak yapabilirsin. amumu ultisi yediğinde oto atak yapamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.