Şimdi Ara

Sim Aktif Değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
39.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar sorun tamamen sim kartlara alkalı imeil veya tel arızası degil telefonun kullanma kılavuzunda bazı sim kartlara göre tasarlanmıştır diyo önemli olan sim kartın çip kısmının sarı olan yerin geniş olan sim kart takın oparötorunüz de önemli telefon süper 6300 kullanıyodum 3 senedir şimdi bunu kullanıyom batarya kamera se cok güzel ve konuşurken cok net tek sıkıntısı bu sim kart sorunu o kadar mühendis de akıl yok muş sim kart ve oparötör ayırımı yapan telefon yapılmaz
  • arkadaşlar ben biliyorum cevabı ilk önce menü bağlantı tercihli şebekeler diyip şebekemizi seçiyoruz ve oluyo :D
  • Bu konuyu baya arastirdim ettim. Bende de aniden bu hata cikti. Neyse oncelikle bi imei sorgulamasi yapin btkdan. Eger klonlanmis vs gibi olaylar yasanmissa is btkya basvurup fisle faturayla filan durumu duzeltmek. Eger orda dulrum duzgun cikiyosa telefonunuzda sebeke ayarlarina bakin (benim telefonumda bu sekme acilmiyordu hataliyken) kapayliysa baska bi sim kart takin eger o simkart calisiyosa simkartinizda hata vardir(yani teknik servisteki kadin ole soledi:)) neyse anladigim olay simkartlar eskiyince bole hatalr veriyo galiba yeni sim kart alicam bakalim nolucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.