Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.776
Cevap
254
Favori
522.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İçlerinde en mantıklısı wolf kokpit

• Ortombo kalitesi tartışılmaz. Wolf ta koltuk yok galiba. Spardoxu yerinde inceledim gayet basariliydi
  • venom800 kullanıcısına yanıt

Samimiyetinizden zerre şüphem olmadığını belirtmek isterim. Yalnız şu sıralar gece vardiyasında olduğumdan ve bir süre böyle devam edeceği için kutusundan bile çıkartmadım diyebilirim. En az iki hafta daha kutularında bekleyecekler.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Hay allah zor geçer bu iki hafta cidden :/ Neyse işin güzel kısmı ürünlerin alınmış olması :)

• Arkadaşlar merhaba yeni g920 aldım haftada 2 3 saat oynamak için bir şeyler yapmak istiyorum. Fazla oynamayacağım içinde çok para vermek istemiyorum. Şu kokpit alınır mı diye rahatsız ediyorum.

https://app.hb.biz/4Cle1XKZeeEn
  • Şunu denemek isterdim , az para da değilmiş :D

gelbura.com
    Spardox SR-GTPH 200kg Full Loadcell 3 Hidrolik Rodlu Pedal Seti (PC) Fiyat
    https://www.gelbura.com/spardox-sr-gtph-200kg-full-loadcell-3-hidrolik-rodlu-pedal-seti-pc-pd-TET55679467743
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aliexpress'te yarı fiyatına geliyor bence pahalı

• Arkadaşlar, Steam üzeriden aldığım İracing üyeliğimle ilgili sorun yaşıyorum.

İracinge giriş yapıyorum fakat Steam üzerinden aldığım 1 yıllık üyelik gözükmüyor ve 1 yıllık 82 dolara tekrar üyeliğimi yenilmemem isteniyor. Steam üzerinden yenile dediğimde de yeni bir e-posta ile kayıt olmam isteniyor ve daha önce kullandığım ve satın aldığım araçların olduğu hesabımda bu e-posta kullanılmaktdaır yeni e-posta girin deniyor.

Ben 1 yıllık üyeliği steam den aldığım için eski üyeliğimi ve araçlarımı kullanamayıp steam üzerinden yeni bir e-posta ile hesap açıp sıfırdan mı başlayacağım bir türlü anlamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Yada bu konu ile ilgili ne yapabilirim?

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• twona77 kullanıcısına yanıt

Steamden alınan abonelik sadece ilk kayıta özel. Mevcut hesapta kullanılamıyor. Aboneliği iracing üzerinde devam ettiriyorsunuz.

• Merhaba Ortombo DD1 kokpit satılıktır. Ek olarak koltuk sabitleme aparatı bulunmaktadır. Yer İstanbul-Pendik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /272222/ -- 2 Aralık 2024; 14:34:12 >
  • fkaya20 F kullanıcısına yanıt

kargo dahil 30 euro sınırı ile nasıl alayım hocam   

• what_tha kullanıcısına yanıt

Tam olarak anlayamadım. O zaman şimdi benim ne yapmam gerekiyor?

Steam den aldığım aboneliği yeni bir email ile sıfırdan mı oynayacağım?

Kontrol ettiğimde daha önce Steam üzerinden zaten birkaç kez satın almışım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 2 Aralık 2024; 19:0:29 >

Hocam benim bildiğim kadarıyla steam üzerinden abonelik alıp yeni iracing hesabınızı açınca üyeliğiniz işleniyor ancak sonrasında iracing mağazası üzerinden yenilemek gerekiyor. ben epic game storedan 3 aylık almıştım sonrasında iracing üzerinden devam ettirmemi istedi, kapattım. bence durumu iracing ve steam için ticket açarak çözmeye çalışın.

Steam'de, sağ üst köşede hesap adınıza tıklayıp, açılan menüde hesap detaylarına gitmeniz lazım. O menüde abonelikleri düzenleye tıklayıp açılan sayfada ödenecek miktarın yanındaki düzenle'ye tıklamanız gerekecek. Sonra 1 ay, 6 ay, 12 ay seçeneklerinden birine basıp uygula dedikten ve kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra karttan çekecek.

Karttan çekme işlemi 1 gün sürebiliyor. Sonrasında abonelik aktifleşiyor.

• daryusdaryus D kullanıcısına yanıt

Şu şekilde mi acaba?

Evet.

• daryusdaryus D kullanıcısına yanıt

Sizin dediğiniz gibi yaptıktan sonra bu şekilde oldu. Umarım düzelir fakat cüzdandan hala parayı çekmedi gözüküyor

Ben başını kaçırmışım, 17 Kasım'da aboneliği uzatmışsınız zaten. Steam kütüphanesinden oyna tuşuna basarak girmeye çalışın. Normal sitesine yönlendirecektir. Ben oraya steam'e kayıt olduğum e-posta ve şifremi yazıp girebiliyorum. Complate Steam Account Creation'e basmaya gerek olmayabilir.

• Sizin dediğiniz gibi yapıyorum fakat hep yeni üyelik sayfasına yönlendiriyor. İracing ile yazışmamda 2013 yılında iracing üzerinden aldığım üyelik ve e-posta ile steam i birbirine eşleştiremeyeceğimi, steam üzerinden sadece yeni üyelik aldığım taktirde eşleşeceğini belirttiler. Yani ya steam üzerinde aldığım üyelik ile sıfırdan başlayacağım ve daha satın aldığım tüm ürünler silinecek, yafa steam üyeliği iptal edip iracing kendi platformu üzerinden devam edeceğim ama oda steam den pahalıya geliyor ki steam' e 3 kere iade talebinde bulundum kabul etmedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 2 Aralık 2024; 23:20:2 >

Maalesef ilk üyeliği iracing sitesi üzerinden aldıysanız, sürekli iracing sitesi üzerinden yenileme yapmanız gerekiyor. Steam ile yenileme yapamıyorsunuz. Yani şu anda kampanya ile yıllık 82,5 $ ile yenileyebilirsiniz.

Dediğiniz gibi steam'den aldığınız üyelik, yeni üyelik gibi oluyor. Eskisi ile ilişkilendiremiyorsunuz.

14 gün iade süresi varmış aslında, 2 saatten fazla oynamadıysanız iade talebinize onay verilmesi lazım. İnternette, destek ekibiyle iletişime geçilmesini öneriyorlar. 3 kere red ettiler demişsiniz. Farklı bir iletişim kanalından uğraşmanız gerekebilir.

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.