Şimdi Ara

Şimşek: Vatandaş bizden de tasarruf istiyor, vatandaş haklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimşek: Vatandaş bizden de tasarruf istiyor, vatandaş kamu harcamalarının kontrol altına alınmasını istiyor, vatandaş haklı

Şimşek: Kamuda taşıtlar konusunda sadece yerli üretim ve elektrikli alabilirsin diyoruz, bir şartım var yeni araç istiyorsanız elinizdeki aracı satacaksınız
    Bloomberg HT (@BloombergHT) on Xtwitter
    Bloomberg HT (@BloombergHT) on X
    https://twitter.com/BloombergHT/status/1764531499322269844?t=RYdvEyHtVfKcUTIBXjfJ-A&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 4 Mart 2024; 9:28:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 çiçekle bahar gelmez

Şimşek doğru diyor ama diyanetteki boşunda boşu isleri yapan adamlar bile mercedes isterken bu enflasyon nasıl düşecek? Bu kamu harcamaları nasıl inecek? Milyonlarca insan işsizken bunların sadece arabaları 3 4 insanın yillik maasindan cok masraf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 senedir boyle brişey olmamış şimşek şimdi hiç olmaz bizde başa gelen itibardan gösterişten tassaruf etmez  bir numunelik ecevit vardı o halkçı solcu yönünü severdim rahmetlinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mart 2024; 14:11:41 >
  • Diyanetin 5 yıldızlı otel toplantılarını iptal ettirsin. Millet kirasını ödeyemiyor ruhban sınıfı o kirasını ödeyrmeyen insanlardan toplanan vergilerle 5 yıldızlı otel zevki yapıyor. Bu böyle olmaz. Hoca efendiler illa gitmek istiyorsa paşa paşa ceplerinden ödeyip gitsin.

• Halk bunlari göklere cikardi umarim acliktan kirilirlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.