İyi akşamlar Forum Donanım kullanıcı abilerim. Ben daha yeni bu sene 8. sınıfa geçmiş adamım ve beni bu yeni sınav TEOG sınavı ile ilgili sıkıntı bastı. Ders çalışamıyorum ben arada bi' hevesleniyorum sonra hevesim kaçıyor birden. Hem sosyal hem de zamanında nasıl iyi ders çalışabilirim abilerim bi' el atın şu işe ya.
Not: Dershaneye gidiyorum.
bloodknife31B
kullanıcısına yanıt
Heyecan yapman normal. SBS öğrencileri mart ayında ne hissediyorsa sende onu hissediyorsun.Sonuçta 3.5 ay kaldı sınava. Psikolog yardımı alabilirsin. Mahallede 3 tane lise 1e geçen arkadaşım var. Onlar bana sınava arkadaşlarınla sözleşip biraz erken git(okulda yarım saat önce gelin derlerse 45 dk önce) arkadaşlarınla konuşmak rahatlatıyormuş. Heyecanda sadece türkçe sınavında vardı dediler. İlk sınavdan sonra mat ve dinde çok heyecan yokmuş.2.gün zaten normal deneme sınavı kadar heyecan kalmış.
Not:Bende 8e geçtim istersen özel mesajdan konuşalım
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu
Heyecan yapman normal. SBS öğrencileri mart ayında ne hissediyorsa sende onu hissediyorsun.Sonuçta 3.5 ay kaldı sınava. Psikolog yardımı alabilirsin. Mahallede 3 tane lise 1e geçen arkadaşım var. Onlar bana sınava arkadaşlarınla sözleşip biraz erken git(okulda yarım saat önce gelin derlerse 45 dk önce) arkadaşlarınla konuşmak rahatlatıyormuş. Heyecanda sadece türkçe sınavında vardı dediler. İlk sınavdan sonra mat ve dinde çok heyecan yokmuş.2.gün zaten normal deneme sınavı kadar heyecan kalmış.
Not:Bende 8e geçtim istersen özel mesajdan konuşalım
ne bu heyecan okul başlayınca kendine çeki düzen ver sonra çalışmana bak bu kkadar bence
quote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
ne bu heyecan okul başlayınca kendine çeki düzen ver sonra çalışmana bak bu kkadar bence
Şu konuda whatsapp grubuyla forumda vs stres at Çalis
git gez toz dersleri kafandan çıkar başka türlü panikten kurtulamassın.
Seni şimdiden panik bastıysa vay haline diyim İlk önce bi sınav için bu kadar takma ben de çok stres yapıyordum ama şimdi eser kalmadı yani hayatın sonu değil. Normal yazılıya giriyormuş gibi Keep Calm and Teog için çalış
quote:
Orijinalden alıntı: be-the-best
Seni şimdiden panik bastıysa vay haline diyim İlk önce bi sınav için bu kadar takma ben de çok stres yapıyordum ama şimdi eser kalmadı yani hayatın sonu değil. Normal yazılıya giriyormuş gibi Keep Calm and Teog için çalış
Sınav stresinin sebebi ya başaramazsam korkusudur. Ailen belki üzülür ama senin yanında olur. Zaten bu sınav hayatının sınavı değil.Artık her yer anadolu lisesi. İyi bir dershane+exstra bireysel çaba ile üni sınavına hazırlanırsın. Ben 497 aldım ankara fen kazandım.470 alsam şehrimdeki fen lisesine 430 alsam anadolu lisesine gidecektim.Yani olumlu düşün. Dindar bir insan değilim ama dua etmek sana manevi huzur verir...
Kara_Kartal1903K
kullanıcısına yanıt
%100 katılıyorum sana aynı bende böyle düşünüyorum yani fen olmazsa anadolu o da olmazsa sağlık meslek
Artık hiçbiri olmazsa zengin biriyle evlenmek var sırada. Birde 500 yapsan bile sakarya fen mi
Kartal_KastamonuK
kullanıcısına yanıt
Evet 500 yapsam bile sakarya fen istanbuldaki liseleri istemiyorum zaten istanbuldaki fen liselerinin hepsi bana uzak servis parasıda veremeyiz
Yatılı kalmak güzel bir deneyim bence. Ailene bağlısın sanırım biraz
Kartal_KastamonuK
kullanıcısına yanıt
Hayır yatılı kalmayacağım babam memur ben ordaki bir liseyi kazanınca tayinini isteyecek oraya taşınacağız
Aynen benimkide biz ankaraya taşınacağız kazanırsam ya da izmir falan artık neresi olursa
Kartal_KastamonuK
kullanıcısına yanıt
Şu an istanbuldasın o zaman anladığım kadarıyla.
Karabükteyim. Büyük ihtimalle bilmezsin zonguldakla kastamonu arasında fabrikalarıyla ünlü bir sanayi şehri:D Şaka bir yana zaten teyzem var orada birde anneme babasından kalan bir ev var kiracı var gidersek sorun olmayacak
Kartal_KastamonuK
kullanıcısına yanıt
Saçmalama ya bilirim tabii ki ben de zaten Düzceliyim nasıl bilmem İyiymiş
Bende kompleks oldu biraz bu :D Amasrada birileriyle tanışıyorum karabüklüyüm diyorum köy kasaba sanıyorlar :D Sen hiç konu çalıştın mı?
Kartal_KastamonuK
kullanıcısına yanıt
:DD o kadar cahil insanlar var demek ki. Ben konu çalışıyorum Türkçede fiilimsiler matta karekoke kadar biliyorum fende de ilk üniteyi inkılap da iki ünite ingilizcede de kelime ezberi yapıyorum. Şu sıralar da test çözüyorum pratik yapıyorum. Sen ne yapıyorsun? Dershaneye gidiyor musun
Sen baya çalışmışsın. Benim mat bitti konu olarak öğretmen ve körfez mat soru bankalarını çözdüm ilk teog konularını. Yarından itibaren hızlanıyorum. 3 saat fen 2 saat türkçe çalışıp ayın 26sında mat türkçe fen bitecek.Sonra 1 haftada ınkılap ve din bitircem. İngilizce kolay benim için özel okul olduğu için. Dershaneye gitmeye vaktim yok. 16.30-20.30 arası haftaiçi okulda etüt var hocalarla. Haftasonuda 08.30-15.00 arası yani vakit yok zaten.Neyse karabükspor sağolsun 2008 yılında bazı ders kitaplarının arkasındaki haritalarda karabük yoktu o derece bilinmiyordu:D