Şimdi Ara

Sınav senesi Antidepresanı aniden bırakmak mı Kullanmaya devam etmek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lustral 200 mg kullanıyorum yani maksimum doz (1 tableti 50 mg ) .tyt orta seviye denemelerde 95 civarı geliyor ayt de 60-65 arası . Ama her sınavda en az 4-5 tane bildiğim konuyu dikkat hatası yapıyorum ve rahatlıktan ayt de bile sürem yetişmiyor neredeyse çok yavaş çözüyorum .Üstelik Sınava kafein hapı atıp girmeme ramen böyle oluyor atmassam ayakta uyuyorum zaten . Sizce bıraksam kötü olur mu yoksa sınavlarda daha iyi mi odaklanırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sence forumun bu bölmünde doktor var mıdır? Gidip doktoruna danışsana?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

Sence forumun bu bölmünde doktor var mıdır? Gidip doktoruna danışsana?
    Doktora yazdırmadım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-995BA6B37

Bu mesaj silindi.
    3 yıl önce sık sık giderdim hiçbir yararları yok onların param ve zamanım boşa gitti resmen . Yaptıkları şey boş boş konuşmak

• buna şimdi karar ver bence sınava az kala yaparsan bırakma işini sıkıntı büyük olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverLazy

buna şimdi karar ver bence sınava az kala yaparsan bırakma işini sıkıntı büyük olur
    Doğru diyorsun ama belki ilaç yüzünden eksik net yapacağım bilemiyorum

• Ben de antidepresan kullansam depresyondan çıkar mıyım? Rahat düşünebilme rahatlığına erişebilir miyim? Yoksa bunlar anlık şeyler mi? Bu depresyon düşünmemi o kadar çok engelliyor ki... Daha önce aklıma hiç antidepresan gelmedi, daha şimdi düşündüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de lustral spec.100 mg kullanıyorum , aksine daha çok rahatladım ve dikkat hataları yapmıyorum daha çok dikkatimi topladı üstelik 7 saat falan uyuyorum fazlası rahatsız ediyor . herkeste etkisi farklı tabi ben 6 aydır kullanıyorum. Sana tavsiyem bence ya şu sıralar bırakmalısın ya da sınava kadar bırakmamalısın , bırakma süreci biraz sıkıntılı çünkü.

• Lustral yüksek dozda aniden kesilmez.Doz düşürüp 1 ayda kesmen lazım yine de bir doktora danışınız kesmek istiyorsaniz.Yoksa aniden keserseniz hem psikolojik olarak çok kötü etkilenir hem de beden sağlığınız olumsuz etkilenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.