Şimdi Ara

Sinbo kettle 128 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazonda gördüm fiyatı uygun plastik değil. 250/50 hopi ile daha uyguna gelir ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yorumları okuyup karar verin pek sağlıklı durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik değilse bizim millete yaramaz. Plastikte su kaynatıp içmeye merakla başka bir toplum olduğunu sanmıyorum.

• 250/50 hopi nasıl oluyor?

• nuk28 kullanıcısına yanıt
    hocam haklisiniz fakat yerel esnafta bu kalitede bi ürün bunun iki katı,, 100/30 da amazon indirimi ile aldik bakalim

• sinbonun hangi ürününü alsam elimde kalıyor  

• Maleguard kullanıcısına yanıt

Semaverini iş yerinde severek kullanıyoruz...

aynen, buna rağmen hala daha iflas bayrağını çekmemesi çok garip

• fiyat iyi ama ürün yorumları pek iyi değil, zaten sinbo ürünlerine de pek güvenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kettle ım vardı düğmesi bozuldu gönderdim yapıldı 3-5 gün sonra yine düğmesi bozuldu gönderdim yine bozuldu sonunda attım uğraşamam dedim hemde 6-7 aylık üründü çelikti hocam biraz şans işi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 23 Kasım 2022; 20:22:36 >

6-7 yıl kullanabileceğim ürünü hiç düşünmeden alırım hocam daha ne olsun.

Bu arada yorumlardan tırsmış olsam da fiyatın cazibesine kapılıp 1 tane sipariş verdim. Umarım öyle bir durum olmaz :/

• Bugün iş yerindeki kettle için rezistans aldım 40 liraya. Onun yanında bunun fiyatı uygun. Ama kalitesi için birşey.diyemiyorum

• 1907FerKa kullanıcısına yanıt

yanlış yazmışım 6-7 ay  

• Teşekkürler bende aldım 98 TL ye. Mobilde 100/30 indirim var. Telefonda uygulamaya girin ana ekranda 100/30 çıkıyor basın aşağı kaydırın indirimi veya promosyonu uygula deyin sepette direk düşecektir.
  • 98 tl ye bugün teslim aldım ilk çalıştırmada sigorta attırdı bir daha çalışmadı iade oluşturdum.

• Benim üründe bugün geldi. Kapağının iç aksamında ufak bi yer kırılmış, içinde ses yapıyordu. Kapağı açtım içini döktüm zar zor geri taktım. Rezistansın ordan da ses geliyor yukarı aşağı sallayınca. Sizde de var mı ? Bu arada ürün gerçekten çok kalitesizmiş bilseydim almazdım. İade etsem 30 tl promosyon da boşa gidecek o yüzden iade etmeyeceğim gibi.

• Bugün geldi.
    İlk açtığımda içinde küçük siyah plastik parçaları vardı.
    Sallayarak onları döktüm.
    Kılavuzda max - min yazmasına rağmen üzerinde max -min su seviye gösterge yerleri yok.
    Neyse onu da geçtim.
    Denemek için uygun seviyede su doldurduk ve çalıştırdık. İlk çalıştırma da şimdilik bir sıkıntı olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkatli kullanırsanız sorun olmaz,asla fişte bırakmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.