Şimdi Ara

sınıf değişimi(dershane)yks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dershanede mezun olarak 3 sınıf var A B C iyiden kötüye doğru gidiyor.Ben A dayım ve sınıflarda deneme sonuçlarına göre dağılım yaptılar.A ya sevdiğim hoca girmiyor ve derside hayliyle anlamıyorum ve benim sınıfımı değiştirmiyolar nasıl ikna edebilirim veya nasıl bir çare bulabilirim

• Satanic.Universall kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?

Müdüre gidip söylediğinde kabul etmedilerse velin falan ısrar etsin hocam öyle şey mi olur
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    müdür kabul etmedi üstüne bu dersini beğenmediğim hocaya bile böyle böyle dediler kadın kinlendi bana durduk yere ve yani her öğrenci anlamak zorunda mı anlamıyosam da demek ki öğretmenle frekanslar uyuşmuyor bu çok normal bişey ama yönetim bunu anlamıyo hocam(velileri sokup olayı büyütmek istemiyorum)
  • Müdüre bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • Daha iyi bir sınıfa geçmek istesen kabul etmeyebilirler neyse de sınıf düşürmek istiyorsun izin vermemesi çok saçma
  • CİDELY kullanıcısına yanıt
    ya kral hiç kimsenin değiştirmeseler neyse sınıfta bi kişinin değiştirdiler nedeni ise arkadaşlarıyla aynı sınıfta olmaması böyle bişey olabilir mi ve baktığında ne kadar saçma bi neden çok sinir bozucu
  • Mudurun odasina girip futursuzca cevreye isemistim.

Tamam diyene kadar da isemeyi kesmedim. Deneyebilirsiniz

• evet gerçekten çok saçma yani illa tartışmak mı gerekiyor anlamıyorum daha yeni başladı okul tartışmakta istemiyorum ama bu olay bile çoktan konuşulmaya başladı karalistelere eklendim sanki çok kötü bişey istiyormuşum gibi
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    çok mantıklı biraz düşünmeliyiim
  • Alt sınıftan biriyle anlaşıp yer değiştirebilirsin diye düşünüyorum
  • orientis O kullanıcısına yanıt
    yer değiştirmelikte sıkıntı yok ki benim olduğun sınıf 18 kişi gitmek istediğim sınıf 8 9 kişi gitsem aksine iyi bile olur hani birinin yerime gelmesine gerek bile yok ama yok yani
  • Satanic.Universall kullanıcısına yanıt
    ne desem bilemedim
  • edit: evet sonunda değiştirdim gençler zor da olsa başardıkk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.